Membekal Batik Cotton Wanita Esklusif
Karyamass - Tue 8/Mar/2011 2:20pm [Last Comment]
kami pembekal utama batik esklusif di pasar payang, hampir 40% batik esklusif di pasar payang di ambil dari kilang kami,sekarang kami mengeluarkan produk terbaru iaitu, batik cotton esklusif,baru berada di pasaran pada tahun 2011.pasaran skg cuma baru di terengganu, siapa y berminat untuk mendapatkan batik cotton esklusif pada harga berpatutan dari pemborong blh la hubungi saya. Di kelantan dan Terengganu kami adalah pioneer untuk rekaan batik cotton esklusif, kain pasang untuk wanita sahaja pada waktu ini.
adlii@ymail.com

Niche: Pemborong Batik Dan Sutera | Pemborong Pakaian Wanita
 
1. Nurul 185 - Wed 9/Mar/2011, 11:23am
ada gmbr x...

klu leh anta detail n gmbr kat email:
ask_mie3108@yahoo.com

sy nk bli borong utk jual di downtown  
2. Fika 2 - Wed 9/Mar/2011, 10:37pm
We provide new fashion design n uptodate fashion with affordable price!Kami menjual baju2 wanita yang uptodate dan rare dengan harga berpatutan!Fesyen yang sesuai bagi surirumah atau wanita bekerja yang suka bergaya dan cantik dimata pasangan atau orang ramai..Wanita yang sedang mencari fesyen2 yang sopan dalam masa sama cantik dan murah atau suka mencari fesyen lain dari yang lain sangat digalakkan datang ke butik kami..Kami juga menjual baju2 mengandung berfesyen bagi wanita yang suka kelihatan menawan walaupun sedang mengandung!Kami juga menjual tudung2 fesyen terkini dengan harga yang berpatutan!
Feel free to visit our blog or come to my boutique at taman sri skudai,johor!  
3. Nisa Azizan - Thu 10/Mar/2011, 8:59am
lau berminat ngn blouse cotton blh sms 013-3339108 / email : nisa0412@gmail.com  
4. Norys - Thu 10/Mar/2011, 1:08pm
klu leh anta detail n gmbr kat email:noryscollection@rocketmail.com  
5. Linda 65 - Thu 10/Mar/2011, 9:13pm
lynnda_tk@yahoo.com  
6. Aqlima - Sat 12/Mar/2011, 5:06pm
boleh send detail dan gambar ke aqlimannwr@yahoo.com  
7. Akmar 3 - Sun 13/Mar/2011, 1:36am
Sangat berminat.kalo ade catalog,gambar or detail product, tolong emel saya. oyasyio81@yahoo.com  
8. Kamal 43 - Mon 14/Mar/2011, 5:02pm
BOLEH SEND GAMBAR DAN HARGA? KAIN2 LAIN PUN OK JGK..KAMAL 0139863106  
9. Misa - Wed 16/Mar/2011, 4:35pm
boleh send gambar & detail sekali tak
email saya: kamisakamisa@yahoo.com  
10. Azie 54 - Thu 17/Mar/2011, 10:19am
Berminat. Boleh tlg email detail and picture ke email : azia7@yahoo.com  
11. Adha 2 - Fri 18/Mar/2011, 7:34am
Berminat.
BOLEH SEND GAMBAR DAN HARGA?
email saya: adha_mail76@yahoo.com  
12. Karyamass - Fri 18/Mar/2011, 8:29pm
diharap semua bersabar, sy akan melancarkan produk ini bulan april ini. sy akan emailkan kpd tuan-puan detail ttg produk terbaru ini.terbaru dalam pasaran di malaysia  
13. Ika 19 - Sat 19/Mar/2011, 6:32pm
salam
karyamass, saya juga berminat untuk menjadi agen. nanti bila produk baru dah di lancarkan, jgn lupa email detail produk baru + harga untuk agen di cokot_ika@yahoo.com.my (ika)  
14. Goldy - Sat 19/Mar/2011, 10:28pm
sila e mailkan katalog dan harga borong atau agen  
15. Nora 40 - Sun 20/Mar/2011, 10:06pm
berminat jadi agent
run007@yahoo.com  
16. Sudiana Kamal - Mon 21/Mar/2011, 11:19am
saya sangat berminat jadi agent....
tolong email pada saya
sudiana_kml@yahoo.com  
17. Zuera25 - Mon 21/Mar/2011, 11:09pm
sy berminat nanti emailkan kat zuera86@gmail.com  
18. Cybercrew - Thu 24/Mar/2011, 9:45am
sy berminat...
cybercrew_88@yahoo.com  
19. Norlizuana - Thu 24/Mar/2011, 5:29pm
boleh email kat saya juga..kalau blh nak gambar..

tq  
20. Hazifahron - Wed 6/Apr/2011, 1:16pm
saya berminat. Boleh tolong email kat saya. Hazifahron@hotmail.com  
21. Nama Saya Ieka - Wed 6/Apr/2011, 11:00pm
tuan tanah.

nak details & gamba this exclusive cotton.

chupachup_girl_scoot@yahoo.com

:)  
22. Wan Mat - Sat 9/Apr/2011, 10:35pm
sgt brminat ni. emelkan detail kpd wanasmadi@hotmail.com  
23. Tiri2 - Mon 23/May/2011, 2:06pm
emailkan butiran ke me_norly@yahoo.com  
24. Anuar 56 - Fri 7/Oct/2011, 1:27am
Saya berminat untuk beli secara borong. Sila email ke osayangdsayang@yahoo.com  
25. Asma 23 - Sun 25/Dec/2011, 10:17pm
saya pembekal kain cotton gred A. boleh beli secara borong (kayu) atau runcit. sila email asmahaniff@gmail.com  
26. Sheela 5 - Tue 20/Nov/2012, 3:41pm
saya berminat..pernah beli kat pasar payang..xpernah jumpa kat tempat lain..boleh email cataloq pada saya : lacokelat@yahoo.com  

Page 1   (Total 26 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..