Membekal Air Mineral
Khairul 112 - Mon 27/Jun/2011 1:55pm [Last Comment]
Perhatian kepada warga MAJALAH.COM..
Sesiapa ingin mendapatkan bekalan air mineral boleh terus menghubungi saya untuk mendapatkan quotation....harga yang ditawarkan serendah rm9.50/box...Ingin saya ingatkan ini adalah air mineral bukan RO WATER...sebarang pertanyaan boleh emel kepada saya di khairul0087@yahoo.com.my ...

Niche: Bisnes Air Mineral | Pembekal Barang Runcit
     
  1. Manita 2 - Wed 29/Jun/2011, 10:00pm
    lokasi di mana  
  2. Shahairil Sapingi - Thu 30/Jun/2011, 1:44am
    Salam Khairul,
    Email detail plz shathirana@yahoo.com.my.
    Thank you  
  3. Khairul 112 - Fri 1/Jul/2011, 9:04am
    lokasi sekitar lembah klang...  
  4. Khalida - Sat 2/Jul/2011, 4:02pm
    blh email harga...skss_05@yahoo.com  
  5. Husna 21 - Tue 5/Jul/2011, 10:27am
    Ingin dapatkan quotation utk air mineral 500ml. This is for office use so saya nak order banyak, Office located at bandar baru bangi. Please advise about payment and delivery services.
    email : husna@greentechmalaysia.my
    Tq..  
  6. Addin 5 - Tue 12/Jul/2011, 4:01am
    bos..emel quot..  
  7. Diyanaixora - Fri 15/Jul/2011, 12:17pm
    tlg emel quo kpd saya...diyanaixora@yahoo.com..sy pon nk order byk  
  8. Suhaiza - Fri 15/Jul/2011, 2:47pm
    salam, boleh bg detail tak..nak banyak
    250ml, 350ml dan 500ml
    sue_achip3026@yahoo.com.my
    03-60914212 rohaya  
  9. Nick 13 - Sat 16/Jul/2011, 2:37am
    salam bro..boleh bag quotation tak?
    nh_nm_nh@yahoo.com

    T.Q  
  10. Ampang88 - Sat 16/Jul/2011, 8:41pm
    salam, boleh bg detail tak..nak banyak
    250ml, 350ml dan 500ml
    plz email : jaguhwarisan@gmail.com
    Nurin : 017.3579 284  
  11. Hafzan84 - Tue 19/Jul/2011, 8:10am
    tumpang lalu...

    khdmat pengangkutan lori 3 tan brkanvas..lori baru,penghantaran cepat,ekonomi dan selamat...hubungi 0199342502 wan..
    harga terendah..  
  12. Hayat 5 - Thu 21/Jul/2011, 10:33am
    350ml botol ada x? tlg quote min 500btl... sms 017 3220829  
  13. Joo 2 - Fri 29/Jul/2011, 9:26pm
    Menyediakan Perkhidmatan pengangkutan lori atau sewa lori di selangor, kuala
    lumpur dan semenanjung malaysia

    Menyediakan perkhidmatan untuk:-
    * Mengangkut barang2 pindah rumah & pejabat, perindustrian, dll.
    * Kami juga menyediakan Lori untuk tujuan pengangkutan
    * Tenaga pekerja disediakan jika diminta (tukang angkat barang)
    * Penghantaran ke Semenanjung Malaysia
    * Lori 1 tan hinga ke 3 tan
    * Dan lain-lain lagi yang berkaitan dengan
    pengangkutan lori
    nak tahu lbih lanjut tel 0123678481  
  14. Pamela 3 - Tue 2/Aug/2011, 3:02pm
    sy ade air minuman murah jenama laboost dan plus 1..
    nie R.O bkn mineral water...
    harga boleh runding klu amik bnyk....
    klu berminat boleh call sy..

    cik dila
    0122621306  
  15. Mohd Imran 5 - Sat 20/Aug/2011, 6:35pm
    bagi pembeli di luar kawasan lembah klang penghantaran macam mana?  
  16. Mohd Nadzri Yaacob - Sun 4/Sep/2011, 12:23am
    ingin sewa lori call 0136166664  
  17. Nurulaniza - Tue 20/Sep/2011, 5:17pm
    kalau air mineral 1.5L brp rm? utk 15 carton.
    contact me at 0123851180-aniza  
  18. Adam Elhamra - Thu 29/Sep/2011, 12:45pm
    emailka pd:

    elhamra72@yahoo.com  
  19. Kosmik - Wed 19/Oct/2011, 2:07pm
    email saya berkenaan air mineral. koperasi sekolah, nak guna banyak jugak. email kopalamin@gmail.com  
  20. Mrf Global Trading 2 - Wed 16/Nov/2011, 11:51am
    emailkan details mrftrading@yahoo.com
    tq  
  21. Roszad Razaili - Sat 10/Mar/2012, 1:03pm
    Assalamualaikum,
    Boleh dapat sebut harga untuk 12,000 bottle, 1.25ml, air mineral jenama sendiri,
    zalia resources sdn bhd. kuantan. dazsor@yahoo.com atau jdzakaria@yahoo.com  
  22. Sham 57 - Wed 18/Jul/2012, 11:20pm
    saya mencari air anugerah dlm kuantiti yg banyak 1000carton...ada cal saya...017-2028414..tk  
  23. Big Source - Fri 27/Jul/2012, 9:26am
    plz emelkan quotation ke bigsource@rocketmail.com

    saya di uiam gombak  
  24. Fairuz 99 - Tue 5/Feb/2013, 9:38pm
    sy berminat..tlg email quot pd sy tuan..sebulan min around 800 botol..dpt kontrak 1 tahun..email sy mohdfairuz2f2j2yahoo.com  
Page 1   (Total 24 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.