Memasang Solar Sistem di Rumah atau Pejabat
Shamsul 14 - Tue 11/Oct/2011 2:17pm [Last Comment]
Salam Semua Warga Majalah.com,

Jika ada sapa2 dari kalangan warga majalah.com yang berminat untuk memasang sistem solar di rumah atau pejabat boleh berhubung dengan saya.
Syarikat kami membuat pemasangan untuk semua sistem solar.
Menyahut seruan kerajaan untuk kempen teknologi hijau, ada program kapada agensi yang berminat untuk memasang di mana dalam program ini ada kontrak dengan syarikat tenaga selama 21 tahun. Sebelum ini kita bayar bil bulan2 tapi sekarang kita pulak claim dari diaorang bulan2 bil yang digunakan.
Untuk maklumat lanjut boleh hubungi saya di 019-2623244.
Program yang ditawarkan hanya untuk masa terhad sahaja.

Niche: Perkakas Elektrik | Perkakas Rm2 Dan Gajet
 
1. Ceknua - Tue 11/Oct/2011, 6:06pm
Berminat. Tlg bagi maklumat lanjut ceknua@gmail.com  
2. Zohairen - Tue 11/Oct/2011, 7:03pm
Bagi maklumat lanjut: zohairen@gmail.com  
3. Zainal 41 - Tue 11/Oct/2011, 8:52pm
Salaam. Detailkan saya di zainal347@gmail.com  
4. Rosli Yahya - Tue 11/Oct/2011, 11:33pm
Detailkan saya di rosliyahya92@yahoo.com  
5. Yazid 8 - Wed 12/Oct/2011, 8:46am
emailkan details mcm mn tu dan berapa budget untuk pemasangan solar? dan ada hidden cost tak?

abd.yazid.yusof@gmail.com  
6. Nazri 40 - Wed 12/Oct/2011, 10:36am
Boleh berikan maklumat lanjut

integratedsoftechsystem@yahoo.com  
7. Wan Ereal - Wed 12/Oct/2011, 10:37am
detail pls... nsz.wan@gmail.com  
8. Roslan Aziz - Wed 12/Oct/2011, 11:58am
hantar detail ke roslan.aziz@gmail.com  
9. Fazril - Thu 27/Oct/2011, 6:13pm
klu nk jd agen boleh x?

minta emailkan details ke Fazril_90@yahoo.com  
10. Wamazuddin - Thu 10/Nov/2011, 10:30pm
leh email wamazuddin@gmail.com  
11. Fazry Rukiman 2 - Sun 27/Nov/2011, 2:09am
email detail plz - fazryrukiman@yahoo.com.my  
12. Nal87 - Thu 19/Jan/2012, 6:49pm
email detail zainal7334@yahoo.com  
13. Akatoi - Sat 18/Feb/2012, 6:25am
berminat.sila emailkan detail kepada saya
akatoi@yahoo.com.sg  
14. Coppermayer - Wed 18/Apr/2012, 2:03am
Saya berminat untuk jadi ejen di kedah dan pulau pinang. sila hubungi 016-2664315 atau email ke faizal29@yahoo.com  
15. Mohd Helme Bin Mohd Ghazali - Sun 5/Aug/2012, 5:05pm
details plz.. wrongcode@hotmail.com  
16. Kulaa - Wed 30/Jan/2013, 7:51am
saya berminat boleh bagi detail ke amykulaa@yahoo.com.my  
17. Mr 5 - Tue 19/Feb/2013, 11:00am
Saya berminat untuk jadi ejen di Johor dan N9. sila hubungi 017-7293577 atau email ke moriz_all@yahoo.com.my  
18. Mohamad Mazlan - Sat 19/Oct/2013, 12:21pm
bleh bg detail ttg solar itu.. dgn cara pemasangan sekali email ke mohamadmazlan93@yahoo.com  
19. Ajoi 3 - Sun 15/Jun/2014, 1:48am
Pm detail...saya nak pasang solar di kebun.saya nak solar sistem yg boleh guna untuk peti ssejuk...tv..kipas dan lampu..serius berminat..wassup or sms 0166929004...tq..  
20. Hafiz 310 - Sat 21/Jun/2014, 1:26pm
Pm sy..jammedhasan@yahoo.com  
21. Siti Fatimah 46 - Tue 5/May/2015, 9:21am
Saya nak pasang solar di Pejabat .saya nak solar sistem yg boleh guna untuk peti ssejuk...tv..kipas dan lampu..serius berminat..wassup or sms 0194636436 atau email etikajaya99@gmail.com ...tq..  

Page 1   (Total 21 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..