Melancong ke Sabah
Honey Sarah - Thu 13/Jan/2011 7:36pm [Last Comment]
Ada Sesiapa Tak Yang Berminat Nak Melancong Ke Sabah Dengan Cost Yang Rendah? Sila La Email Saya Yups~!

girl_town20@hotmail.com

Niche: Pakej Pelancongan
 
1. Mohd 34 - Thu 13/Jan/2011, 8:23pm
aslin11@yahoo.com...
email pakej  
2. Honey Sarah - Thu 13/Jan/2011, 8:37pm
Oraits..Will do.''  
3. Karma 2 - Thu 13/Jan/2011, 10:30pm
saya nak tau gak
karma6466@yahoo.com  
4. Azie 27 - Fri 14/Jan/2011, 11:01am
putri_tempoyak81@yahoo.com
email pakej.  
5. Honey Sarah - Fri 14/Jan/2011, 11:46am
Done.  
6. Fara 11 - Fri 14/Jan/2011, 12:08pm
saya pun
faradarling77@yahoo.com  
7. Khair - Fri 14/Jan/2011, 6:04pm
tolong email detail khair.salleh@wct.com.my  
8. Haiza 3 - Fri 14/Jan/2011, 10:01pm
email saya
intan3267@yahoo.com  
9. Azroy81 - Fri 14/Jan/2011, 10:30pm
berminat nie...
azroy_81@hotmail.com  
10. Amie s - Sat 15/Jan/2011, 1:32am
amee.saliza@yahoo.com.my
details pls
nk g MAC 2011  
11. Misha Umaira - Sat 15/Jan/2011, 10:24pm
saya nak tau jge  
12. Nurul 96 - Sat 15/Jan/2011, 10:58pm
email sy: nurulafiszah@yahoo.com  
13. Rniez - Sun 16/Jan/2011, 9:35pm
bg detail info plz
rniezks@yahoo.com  
14. Amani Aufa - Mon 17/Jan/2011, 9:43pm
bulan 3 ni say ke nak kesana..email saya :
aznizan_ar@yahoo.com  
15. Asrisya2 - Tue 18/Jan/2011, 4:28pm
email saya jugak

syahida1983@yahoo.com  
16. Peegee - Tue 18/Jan/2011, 9:06pm
Maksud buget yg rndah tu cmner? can detail out for me. TQ peegee8313@yahoo.com  
17. Nieza 5 - Wed 19/Jan/2011, 4:43pm
email to me ya this package
norayniza@gmail.com  
18. Norlida Adnan - Thu 20/Jan/2011, 11:03am
EMAIL ME TOO - aminda45@yahoo.com  
19. Sya85 - Thu 20/Jan/2011, 4:14pm
email me

a_dah.8514@yahoo.com.my  
20. Fida 14 - Fri 21/Jan/2011, 8:21pm
email me detail. TQ

fee_ida@yahoo.co.uk  
21. Zulnorly - Sat 22/Jan/2011, 11:22pm
kepada sesiapa yang berminat dengan aktiviti lasak spt water rafting,body rafting,paintballdan banyak lagi aktiviti2 yang kami sediakan.kami juga ada menyediakan tempat penginapan spt chalet,resort dan campsite bergantung pada keperluan pelanggan sila hubungi saya di 0176898441 atau craze_ventures@yahoo.com  
22. Safura - Mon 24/Jan/2011, 2:04pm
please email ur package.
asuza.szenn@yahoo.com  
23. Rhmn - Mon 24/Jan/2011, 11:21pm
email saya..nak bawa lawatan sekolah ke kk..kalau boleh cuti bulan 5 ni..rhmn1369@yAHOO.COM  
24. Abah2ie - Fri 28/Jan/2011, 12:54am
Saudara/saudari,
Saya ingin sadangkan kepada anda semua yang bercadang melancung dalam negeri secara kumpulan kecil. berpakat dengan kawan-kawan dalam jumlan 6-7 orang dan cari tiket airasia atau firefly ataupun MAS sendiri sewaktu offer. Tak perlu khidmat agen pelancungan pun boleh.
Bila anda sampai ke distinasi anda pilih, anda guna kereta sewa persendirian seperti VAN atau 7 seater, kalau tak tahu jalan boleh tambah pemandu. Sewa homestay dan cukup.
Saya berulangkali buat lawatan seperti ini, contoh dari Kuching-KL-Kota Baharu dan balik dengan tambang airasia RM50/orang. di KB saya sewa VIVA dengan RM50/day.
Selamat mencuba.  
25. Mohd Zafnida - Sun 30/Jan/2011, 5:24pm
Lawatan ke Sabah tu termasuk mendaki gunung kinabalu x...bg info pd saya mohd_zafnida@yahoo.com  
26. Nany 3 - Wed 2/Feb/2011, 7:28pm
berminat...sila email nazni.lib82@gmail.com  
27. Zali 9 - Mon 7/Feb/2011, 5:42pm
Saya ader plan nak pi Sabah...
Leh Bagi more info tak: roz_niaga@yahoo.com  
28. Md Khairul Akmal Yusof - Mon 7/Feb/2011, 11:07pm
Pakej Pulau Sipadan/Mabul utk 3 org pada 7-10 April 2011 ada tak? email pada akmal6161@yahoo.com.my. Thank yiu  
29. Erah - Thu 10/Feb/2011, 11:53am
emailkn detail

erah_virgo87@yahoo.com.my  
30. Raiz Mohd Nor - Wed 9/Mar/2011, 12:04am
Pakej Pulau Sipadan/Mabul utk 25 org pada 13-17 Mei 2011 ada tak? email pada raiz1085@yahoo.com.my. Thank yiu  
31. Johari 16 - Tue 12/Apr/2011, 4:14pm
saya jgk..email saya..nak buat family day kat sane..tp utk family besar saya la..dalam 20 org...boleh ke??
email saya
johari_nurdin@yahoo.com  
32. Bro Azrul - Sun 7/Aug/2011, 4:06am
emailkan kepada saya juga butir-butir lawatan. TQ

bro.azrul@gmail.com  
33. Neyda 2 - Wed 16/Nov/2011, 10:33pm
ground pakej utk honeymoon di pulau mabul ade x?emailkan neyda04@gmail.com  
34. 0n9trader 2 - Tue 31/Jul/2012, 2:09pm
nak ke KK email please adyipoh@gmail.com  
35. Shamda07 - Thu 8/Nov/2012, 9:36am
salam... emailkan pakej ye.. dalam 15orng peserta

adiaruz_79@yahoo.com  

Page 1   (Total 35 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..