Melancong Disekitar Kuching
Kuching Tourist Guide @ Al-zikra Travel And Tours - Sun 24/Apr/2011 2:35pm [Last Comment]
Assalammualaikum..pertama sekali nak ucapakan terima kasih kepada Majalah.Com kerana membina web site ini untuk membantu memperkembangkan lagi perniagaan kami. Kepada anda yang berminat untuk datang ke Kuching Sarawak, boleh emel kepada saya dan saya memberikan pakej kepada anda yang murah dan berbaloi. Sertakan berapa hari anda datang dan berapa orang. Anda juga boleh add saya di FaceBook Saya di kuchingtouristguide@yahoo.com. Terima kasih.

Niche: Pakej Pelancongan
 
1. Zahiruddin Shah - Sun 24/Apr/2011, 4:33pm
bang,ko kuching kt mane?  
2. Kuching Tourist Guide - Sun 24/Apr/2011, 4:36pm
Kuching kat Petra Jaya..naper? Nak datang ek..  
3. Norhaida - Sun 24/Apr/2011, 8:59pm
Salam, kalau kita org nk tsport n pemandu sekali camne kira utk 4 hari 3 mlm  
4. Kuching Tourist Guide - Mon 25/Apr/2011, 7:32am
Walaikumsalam Norhaida...boleh tak bagi emel atau fb awak untuk kita terus berbincang?  
5. Kembarailmu - Mon 25/Apr/2011, 9:00am
perlukan perbincangan berkenaan percutian ke kuching,sms nama anda ke 012-3273742  
6. Amri 34 - Thu 5/May/2011, 12:37pm
i perlukan cadangan utk hotel 3 atau 4 bintang di bdr kuching pada 12hb-14hb MAY (mgu depan shj). juga i plukan sebuah kereta sewa (viva/kancil- auto pls..). mesti amik i kt kuching airport pd 12hb. kalau u ader cadangan hotel, dan juga kereta sewa, sila hubungi i dgn segera. dulu i tinggal di summerset paradise apartment hotel. kalau blh nk setaraf dgn summerset. amboamri2004@yahoo.com. blh jmpa u jgak utk lokasi bercuti yg best di sana. tq  
7. Kuching Tourist Guide - Tue 10/May/2011, 5:20pm
Sorry Sir. Schedule untuk tarikh tersebut sudah penuh. U can cek Dormani Hotel and Call 0135608334 Mr. Joseph untuk sewa kereta. T.q  
8. Mohd Nur Hafiz Abdullah - Wed 15/Jun/2011, 11:41pm
sy ingin membawa team futsal sy bercuti di kuching, 3h2m, handelkn aktiviti kami sekali,, 3dewasa 7kanak2 bawah 12tahun,, email di akademibolaselatan@ymail.com  
9. Andy 27 - Tue 14/Feb/2012, 11:36am
tuan tanah..
Kalau ada sebarang keperluan untuk kereta sewa kancil tambahan sewaktu lawatan di kuching.. boleh la inform k. TQ 0194382406  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..