MBSB Kelayakkan Loan Sehingga 80% & 100% Payout!
Asya Afiena - Thu 6/Sep/2012 1:09pm [Last Comment]
Salam 1 Malaysia.

MBSB (Malaysia Building Society Berhad) anak syarikat KWSP, merupakan salah satu institusi yang menawarkan pinjaman peribadi khas untuk kakitangan KERAJAAN & BADAN BERKANUN/GLC yang terpilih sahaja. Kadar keuntungan rendah & pada kadar rata sepanjang tempoh pembiayaan balik. Tiada cas yg tersembunyi. Duti setem dan insurans yang rendah.Kelulusan dalam 3-5 hari bekerja. Pengiraan kelayakan juga hanya berdasarkan apa yang tertera di dalam penyata gaji sahaja.
Blacklist, CTOS, CCRIS layak.

ANTARA PAKEJ YG MENARIK UTK ANDA!!!!!

Pembiayaan Pinjaman Peribadi-i MBSB (anak syarikat KWSP) :

PAKEJ NJOI (PAKEJ RAYA MBSB 2012)

Khas untuk kakitangan Kerajaan & Badan-badan Berkanun/GLC yang terpilih sahaja

> Pembiayaan sehingga RM250k
> 4.30% kadar tetap sehingga 20 tahun (tiada kenaikan mahupun cas tersembunyi)
> Berumur 19 tahun hingga 60 tahun
> Berjawatan tetap & gaji RM700 ke atas termasuk elaun tetap
> Bayaran balik melalui Biro Angkasa dan potongan gaji tidak melebihi 60%
> Proses permohonan dari 3-5hari bekerja
> CTOS/CCRIS layak memohon
> Perlindungan insurans takaful
> Percuma ASTRO 18 Channel untuk 4000 pemohon terawal (Bil Dibiayai MBSB selama mana berada dibawah pembiayaan MBSB)


PAKEJ PROMOSI 2012!!

MBSB MAX-I:

>Kelebihan pakej MAX-I
>Potongan sehingga 65%
>kadar tetap sepanjang tempoh pinjaman.
>boleh pinjam maksimum 250,000
>payout 100% (ikut jumlah pinjaman yang layak)

>sesuai untuk fresh loan atau overlap MBSB.
>rate 4.99% (kalau ambil produk takaful)
>rate 5.20% (kalau tak ambil produk takaful)

Pakej WASLAH, EXEC-i, VAGANZA 1 MALAYSIA masih berjalan.

Kelebihan Pakej WASLAH:

-Potongan sehingga 75%
-ansuran rendah untuk 5 tahun pertama.(potongan payslip masih 60% -walaupun pinjam sehingga 75% dari gaji bulanan - gaji bersih tinggi)
-kadar tetap 5.5% sepanjang tempoh pinjaman.
-boleh pinjam maksimum 200,000
-Berjawatan tetap dan gaji minimum RM700...
-Tempoh pembayaran sehingga 20 tahun
-Bayaran balik pembiayaan melalui BIRO ANGKASA
-Proses permohonan yang mudah dan cepat
-Tanpa penjamin, CTOS/CCRIS BOLEH MEMOHON
-Perlindungan TAKAFUL

Kelebihan Pakej Vaganza 1 Malaysia:

-4.90% kadar tetap* bagi tempoh pinjaman 2-15 tahun
-5.20% kadar tetap bagi tempoh pinjaman 16 hingga 20 tahun
-Tempoh pembayaran sehingga 20 tahun
-Pembiayaan sehingga RM 200,000
-Berjawatan tetap dan gaji pokok RM 700 ke atas termasuk elaun tetap.
-Bayaran balik pembiayaan melalui BIRO ANGKASA

Kelebihan Pakej EXEC-I:

-Terbuka kepada kakitangan kerajaan, badan berkanun, PDRM
-Berjawatan tetap dan gaji pokok Rm 3000 termasuk elaun tetap
-pinjaman sehingga Rm300,000 untuk selama 25 tahun
-Kadar serendah 3.50% hingga 5.20%
-Bayaran balik pembiayaan melalui BIRO ANGKASA
-Tanpa penjamin, CTOS/CCRIS BOLEH MEMOHON
-Perlindungan TAKAFUL

Perhatian & peringatan penting!!!!!!!!!!!!!

Saya TIDAK AMBIL DAN TIDAK BOLEH PROSES kes-kes kawtim, adjust payslip, saya buat bekerja secara jujur dan amanah. Tolong jangan submit kes2 sebegini kepada saya. Semua dokumen kes-kes fraud ni akan dihantar ke balai polis untuk tujuan siasatan dan tidak akan dipulangkan. boleh tuntut di balai polis sekiranya korang nak semula dokumen tu. bantu la saya untuk bantu korang buat loan MBSB dgn cepat dan mudah.

** tempoh 3-5 hari bekerja (tidak termasuk sabtu, ahad, cuti kelepasan am) selepas saya submit dokumen ke HQ (sekiranya permohonan anda tidak bermasalah).
saya bukan kerja di bahagian processing. kelulusan masih tertakluk pada bahagian processing.

utk maklumat lanjut sila hubungi:
cik asya afiena 014-2439890/0147282105
email:asyadaniella@yahoo.com

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Gforce Ronaldo Yahoo Com - Thu 6/Sep/2012, 7:33pm
Salam 1 malaysia,
Pinjaman Peribadi dari Kuwait Finance House untuk kakitangan kerajaan dan badan berkanun

Rate 3.90%
Payout 97%
Hubungi Asraf 0143316211  
2. Asya Afiena - Fri 7/Sep/2012, 9:48am
:)...  
3. Salwa Hj Basri - Fri 7/Sep/2012, 1:38pm
Promosi Pembiayaan Peribadi Khas Untuk Kakitangan Keraajaan Dan Badan Berkanun Dari MBSB & KFH & UKHWAH & RCE & KO-GEMILANG:

*blacklist/ccris/ctos layak memohon
*kelayakan sehingga 80% daripada gaji
*interest serendah 3.99% kadar rata
(berbanding Bank R*** & B** interest 3.8% hanya untuk gaji lebih
daripada RM3K,interest akan menjadi 4.8% untuk gaji kurang dari RM3K)
*tempoh pembiayaan sehingga 25 tahun
*jumlah pinjaman sehingga RM300K
*payout bersih sehinga 99%

jika berminat sila smskan nama,no ic,nama jabatan,no gaji dan detail gaji ke 012=7957406 salwa  
4. Syawal Akhir - Sat 8/Sep/2012, 12:14am
Pinjaman Over 60%.

KEISTIMEWAAN

* Pinjaman sehingga RM 150,000
* Tanpa penjamin/cagaran
* Blacklist/CTOS/CCRIS layak memohon
Struktur semula gaji,jumlah potongan dll
* Segalanya akan kami uruskan dari tempat anda
*DIJAMIN LULUS
*Kawtim Call Unit Gaji/Majikan
*Buku dan Kad kami akan hold untuk jaminan saja.

Kami pakar overlap walaupun sudah 60% potongan,anda masih berpeluang mendapatkan TUNAI!...
Urusan borang & dokumentasi boleh dijalankan secara POS
Untuk kelulusan segera

013-4483914 syawal.
syawal_85@ymail.com

HANYA YG BERMINAT SAHAJA!!  
5. Adreena10 - Sun 9/Sep/2012, 1:04am
sila email ps sy detail
azreena.zamri@gmailcom  
6. Khairul 448 - Sun 9/Sep/2012, 9:08pm
NAK APPLY CREDIT CARD????

CALL 010-2567174  
7. Ejenpinjaman007 - Mon 10/Sep/2012, 8:48am
Terima kasih tuan, dgn info ini. Pasti ramai yang akan dapat manfaat dari skim pinjaman ini.  
8. Asya Afiena - Mon 10/Sep/2012, 2:52pm
sebarang pertanyaan
014-2439890 cik sya..tq :)  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..