Mahu Menjadi Agen Mana Mana Bisness
Azeme - Tue 6/Sep/2011 2:47pm [Last Comment]
A'kum, saya ni ingin benar mencari duit tambahan untuk menyambung pelajaran ke peringkat ijazah di UPM. Jadi semantara proses sambungan tu ingat nak cari modal sikit bagi menampung kos yuran Di U nanti. So kalau ada mane mane bisnes yg boleh saya jadi agen harap dapat info pd saya atau emailkan ke handsetman@gmail.com. sekian terima kasih

Niche: Program Dropship
 
1. Ratureload - Tue 6/Sep/2011, 3:18pm
hi..Apa kata join saya jual reload?minat?sila email ke mc_3105@yahoo.com or awak leh layari website ni http://www.onlyinmalaysiamah.com/?ref=hope mana tau awak berminat tambah pendapatan dengan mudah seperti kami..mulakan langkah pertama baru kita dapat melihat langkah2 seterusnya.semoga berjaya.terima kasih.  
2. Samurai69 - Tue 6/Sep/2011, 3:26pm
salam.. saya ada peluang baik utk menjana pendapatan lebih dgn menjadi agen portal pengiklanan. Memang telah terbukti berkesan dan mendapat pengiktirafan kerajaan. Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya
email : cyclopx7@yahoo.com
hp : 0129591339  
3. Handbag Wholesale - Tue 6/Sep/2011, 3:43pm
salam, u bleh try jadi agen dropship i, jual bag/baju, lau jual 1 pc pun dpt jugak duit :)
info@handbagwholesale.my  
4. Zidna Farha - Tue 6/Sep/2011, 3:57pm
jd agen pelapik seterika ajaib.mmg untung..byk permintaan..modal yg rendah..

http://zidna-farha-enterprise.jimdo.com  
5. Nazri 40 - Tue 6/Sep/2011, 4:03pm
Kalau berminat, jadilah ejen jualan sistem saya iaitu software untuk koperasi, sistem kolej. sistem pengurusan kondominium, sistem khairat dan sebagainya..
komisyen besar,,,contact saya
integratedsoftechsystem@yahoo.com  
6. Din 48 - Tue 6/Sep/2011, 4:29pm
biz ni paling cepat orang join, lebih 3000 orang dah join walaupun baru sebulan dilancarkan...nak tau, layari http://www.biodinar.com/azidin  
7. Ayu 107 - Tue 6/Sep/2011, 5:26pm
nak try jual telekung vietnam dan kain cotton..banyak permintaan!!hubungi tdadzdd@gmail.com  
8. Khairul 171 - Tue 6/Sep/2011, 5:30pm
hubungi saya..
khstravel@yahoo.com

peluang dapat income dan percutian percuma...  
9. Acasia Caramel - Tue 6/Sep/2011, 6:05pm
salam.. kalau berminat nak jadi agen jual Easy Caramel Pudding (instant) boleh call/sms sy... so far feedback customer mmg baik...

0174161310  
10. Nurin 8 - Tue 6/Sep/2011, 8:20pm
berminat jadi agen Digital Quran Read Pen tak??
sekarang laris di pasaran
email sy islamproduk@gmail.com  
11. Dinar 4 - Tue 6/Sep/2011, 10:36pm
salam,jadi agen dinar emas rabbani modal tak sampai rm1000.layari dinarrabbani.blogspot.com.jika ada pertanyaan hubungi no phone yang tertera di blog.tq  
12. Rozy 2 - Wed 7/Sep/2011, 12:02am
call saya 019 541 3375  
13. Razimy - Wed 7/Sep/2011, 12:06am
jd ejen personal loan n credit card. komisyen n income 2k-10k sebulan. kerja santai 013-5372068  
14. Ibnumasri - Wed 7/Sep/2011, 12:53am
sapa2 pun ble jadi agen.. layari www.ibnumasri.blogspot.com  
15. Ferdaus - Wed 7/Sep/2011, 8:12am
Nasihat saya...jangan jadi agen makan gaji coz anda tiada kebebasan...berniaga sendiri...kos rendah je...jual foot detox..modal sekeping baru 60 sen...benda daily used. trus terang saya boleh buat 5 angka sebulan dengan benda ni...ape2 hal sms 0129500345  
16. Hasyiya - Wed 7/Sep/2011, 10:56am
http://www.facebook.com/degorgeousfashionhouse

dropship diperlukan,  
17. Nur Amin - Wed 7/Sep/2011, 8:11pm
sesiapa yg mahu membeli gelang power balance secara borang boleh msg saya 0142686911... minimum oder 20 unit.... boleh dapat harga yg sangat murah.... pm difacebook saya jika berminat...
http://www.facebook.com/kedairunner  
18. La Mode Eternity - Thu 8/Sep/2011, 4:25pm
Marilah menjadi sebahagian daripada agent dropshipping kami di La Mode Eternity Online Shop.

Hantarkan email anda kepada pihak kami sekarang.

Pendaftaran adalah percuma.

Makan untung atas angin sahaja. Cari pembeli contact lens sahaja dan kami akan sediakan semuanya.Harga yang sangat murah.

lamode.shop@ymail.com  
19. Nurulnaim 2 - Sun 11/Sep/2011, 5:40pm
salam...saya menawarkan harga yang sangat berpatutan utk agent dropship sy..saya menjual grade AAA, original with box n original rejected perfume..berminat boleh kol 0176578188  
20. Sbs Trading 2 - Thu 15/Sep/2011, 11:30am
kami memberi consignment pakaian gred A dr china kpd new comers utk bisnes kecil-kecilan yg mdatangkn income diluar jangkaan..berminat email ke: sbstradingworldwide@gmail.com

9/10 rezeki tu dtg dr hasil perniagaan.Insyaallah..  
21. Beauty44 - Sun 18/Sep/2011, 4:49pm
tgok nie.
http://lindaperock.blogspot.com/
berminat,emailkn ke awrabwhite@yahoo.com  
22. Maxsome - Thu 20/Oct/2011, 9:21am
Salam Azeme,

Kami Maxsome Marketing ada dua jenis produk:

1. Nanotechnology car care
2. Pisau import Jerman/Switzerland

lawati www.maxsome-marketing.com

kalau berminat boleh hubungi saya 019-3071300 (Wan)  

Page 1   (Total 22 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..