Macam Mana nak Cari Pembekal atau Pemborong Baju Kanak-Kanak/Blouse Wanita
Syamimi Lee 3 - Fri 9/Aug/2019 10:00am
Salam warga MC

Mana2 saya perhatikan ramai yg menjual baju kanak2 dr bangladesh spt jenama Oshkosh, Disney, GAP, Frozen dll. Maka timbul minat utk turut mencari pemborong baju tersebut lebih2 saya sudah tidak bekerja jadi mahu membantu menjana pendapatan.

Persoalannya sekarang, dimana saya boleh dapatkan stok secara banyak utk baju itu?

Pernah bertanya secara berdepan dgn pemborong2 sedia ada tp hampa. Ada yg diamkan diri buat2 sibuk dan ada yg sekadar menjawab ambik kat kl. Bila ditanya lebih detail dijawabnya pulak ntah.. kakak yg duk kl uruskan semuanya, saudara duk kl yg cari lubang.

Jadi saya amat berharap ada hamba allah yg dapat membantu utk berkongsi dimana tempat utk ambik stok secara banyak dgn detail dan diharap warga MC dapat membantu saya :)

Ribuan terima kasih saya ucapkan pd sesiapa yg sudi membantu berikan maklumat.

Niche: Diskusi Bisnes | Pemborong Pakaian Wanita | Pemborong Pakaian Kanak2
     
  1. Nur Lynn Amani - Sun 11/Aug/2019, 6:21pm
    Sy ade seluar jeans kanak kanak nak clear stok dr stok event bln puasa lepas..Harga bawah modal tapi kena ambil lumsum..Berminat wassap 011 1232 6138  
  2. Wan Siti Aisyah Wan Muhamad - Mon 12/Aug/2019, 1:48pm
    Salam sis, boleh whatsapp saya 019-9312291
    Husband saya bangladesh, sama sama bantu insyaAllah sis  
  3. E A Fashion Boutique Collections - Tue 13/Aug/2019, 12:16pm
    Assalammualaikum
    Puan, boleh buat jenama sendiri tidak perlu sampai ke negara luar untuk cari SUPPLIER
    Puan boleh buka website: www.eafashionmanufacturer.com. Syarikat kami adalah syarikat kilang jahitan di Malaysia & harga berpatutan. Sudah 12Tahun tahun berpengalaman membuat produk pakaian dipusat membeli belah, seperti AEON, MYDIN, JAKEL & lain-2. Jika Puan berminat nak keluarkan jenama Puan sendiri & menjualkan secara whosale atau borong. Kami boleh bantu Puan.

    Hotline : 60176931424
    Lokasi : Cheras, Selangor.

    Sila view website syarikat untuk rujukan lebih.

    Sekian, Terima kasih  
  4. Azmir Amran - Sat 17/Aug/2019, 1:20pm
    Saya ada blouse wanita sedia utk dijual.. harga borong dan murah. Boleh email saya utk keterangan lanjut
    azmir.amran@yahoo.com  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Durian Hutan Hulu Langat Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)