Lori Hantu Untuk Disewa
Arman 4 - Sun 22/Aug/2010 2:26am [Last Comment]
sesiapa yg memerlukan lori hantu boleh hubungi saya..kwsn selangor dan kl sahaja..kadar sewaan 10k sebulan,deposit 1/2 bulan.tapak projek lcct dan pulau carey saya tak berminat.

Niche: Kontraktor Pembinaan | Sewa Lori
 
1. Bujuder - Sun 22/Aug/2010, 12:35pm
salm..bagaimana dengan penyelegaraan lori tersebut siapa yang tanggung?  
2. Arman 4 - Tue 24/Aug/2010, 12:55am
wmslm...minyak penyewa tngg,yg lain saya tngg.  
3. Munir - Fri 27/Aug/2010, 12:34am
Untuk projek linggi boleh?
perlukan sebanyak 40 unit
deposit termasuk loader ke?  
4. Arman 4 - Mon 30/Aug/2010, 1:01am
projek linggi boleh,loader penyewa tngg,bila keluar owner lori tngg.deposit tak termasuk duit loader.  
5. Ahmad1985 - Tue 31/Aug/2010, 11:40am
sy berminat nak sewa lori hantu tu..en arman blh sms sy tak?zul-0122608343  
6. Khairul Nizam Isa - Thu 2/Sep/2010, 12:10am
Kawan saya memerlukan 300 buah lori hantu,
kwsn subang.. email address saya kysuccessrich@gmail.com  
7. Fazrie - Fri 3/Sep/2010, 11:41pm
Kawan saya pun nak guna 200 buah. Term yang dia bagi agak menarik. Saya boleh cerita pasal term yang kawan saya bagi tahu pada saya.
Sesiapa berminat call : 0173348116  
8. Mohd Fauzi Yahaya - Tue 14/Sep/2010, 11:07pm
boleh e-mail no contact di mfy_kse2007@yahoo.com.my  
9. Shan 5 - Thu 16/Sep/2010, 3:25pm
Saya nak sewa lori hantu,boleh tak beri more details. shan 0137577519  
10. Shah 44 - Tue 21/Sep/2010, 4:07pm
saya memerlukan lebih 200-300 lori 10 tayar untuk angkut pasir..tapi nak tanya ..en Arman ni memang pengusaha lori atau orang tengah..kalau pengusaha lori boleh kita bincang ...sebab memang nak pakai banyak lori...nak pakai 2-3 tahun..ada perjanjian yg perlu dibincangkan..projek mula awal tahun depan...lokasi di perak..kalau berminat boleh call saya shah 012 3214104  
11. Jelawat - Fri 24/Sep/2010, 1:37pm
sy cr 50 lori hntu segera utk projek Lcct
sape2 ade bly roger 012-7760977  
12. Rambo 2 - Wed 3/Nov/2010, 1:47pm
Korang gilerr ke aper maner ader 1 owner lori ader sampai 300biji... 20 biji pun payah nak jumpa...semua janji broker jer.... aku bg korang tempat kat maner ader lori antu 10 tayar.. kat perak taiping ader 4 biji dah kat grid pun ader 3 biji dekat kg koh ader 10 biji semua tipper antu.. baru abis kontrak ngan aku..  
13. Wan 82 - Thu 4/Nov/2010, 3:24pm
arman, sila hubungi saya 017-2783196 (zaini)..
urgent...nk sewa lorry tu..  
14. Fahmi Harith - Sat 6/Nov/2010, 5:01pm
Sy nk pakai dlm 20 biji tipper lori 12 tayar...nk yg ada permit...bkn projek LCCT...sms pd sy detail,017-3212230  
15. Danjad - Wed 10/Nov/2010, 6:43am
saya nak sewa 50 buah 3 tahun merlimau melaka  
16. Shuk 7 - Sun 5/Dec/2010, 4:06am
arman ,boleh call saye urgent..
saye nk pakai lori area selangor..bkn lcct ..013-3413993  
17. Ridhuan 6 - Sat 18/Dec/2010, 8:15pm
En. Arman... Boleh sms saya tak 0123569558  
18. Ah Boy - Sun 26/Dec/2010, 3:34pm
Akum Rambo 2, boleh contact saya 0173787141  
19. Nawawi 9 - Tue 10/May/2011, 5:56pm
saya nak pakai lori hantu 50 buah ,lori 10tayar.., untuk projek dpenang, wat jambatan kdua p.pinang.
0134566593/awie_wies@yahoo.com  
20. Hanafi 27 - Thu 21/Jul/2011, 7:29pm
sape ada lori pasir tipper/ghost sbyak 200 unit lokasi p.pinang..email ke hanafi_robert@yahoo.com...bg harga 1 unit/month..  
21. Onemisz23 - Tue 26/Jul/2011, 3:05pm
sy ingin menjual 2 unit lori hantu nissan rd8 enjin v8 dgn harga RM95K..
sy juga ade menjual 2 unit lori tipper jenis hino & nissan diesel enjin v8 dgn harga RM120K..
sesiapa yg berminat bolehla email kpd sy di ct_lin82@yahoo.com  
22. Zack Sanchez - Sun 7/Aug/2011, 11:41pm
salam en arman, saya sangat perlukan lori hantu n lori tipper,sila hubungi sy 017-3959139  
23. Rosli77 2 - Thu 11/Aug/2011, 4:39am
sesiapa perlu kan tanah merah untuk level tapak projek boleh hubungi saya..siap transport..lokasi subang shah alam n jalan kebun

012-3008434-lie  
24. Azly 5 - Thu 18/Aug/2011, 3:30pm
saya nak cari lori hantu dengan kadar segera..diposid satu bulan,payment sebulan dua kali...30 biji..projek di pahang...hubungi saya 0102403690..aiman jika masuk loader berapa charge?  
25. Shahril 48 - Thu 22/Sep/2011, 11:02pm
salam en arman,
sy shahril dr tampin negeri sembilan,no h/p 012-2472923
kwn sy (yayasan bukit katil melaka) ingin menyewa lori hantu dn pemandu sekali se byk 50biji
kwsn kerja d sri jaya,pahang darul makmur,kerja mengangkut bijih besi d dlm kwsn tersebut,
jarak lbh kurang 20km pergi dn blk sehari,10 hingga 12 trip,8pg hingga 7ptg,ahad cuti,
maintenance dn pemandu lori d tanggung oleh pemilik lori,diesel,tmpt tinggal dn parking akan d tanggung oleh kwn sy
sewa bulanan rm 6000 ribu utk 1 biji lori,deposit rm 1000 bg 1 lori,deposit akan d bayar setelah penyewa lihat lori hantu sndiri
jika en arman berminat,sila lh hubungi sy seberapa segera,sekian terima kasih  
26. Haizal Zulkeply - Tue 18/Oct/2011, 9:12pm
Salam En.Arman...
Saya Haizal drpda Kuantan..saya ingin menyewa lori hantu sebanyak mana yg mungkin untuk kawasan kerja lombong bijih besi di sri jaya,maran,pahang..bagi tujuan mengankut sebuk bijih besi yg telah di proses (amang) dari conveyor ke tapak stok file..jarak 10 km pergi balik..kadar sewaan Rm 9,000 sebulan bagi setiap unit lori berserta dgn driver dan maintenance..Deposit Rm 2,500 bagi setiap unit lori..pengankutan loader masa penghantaran ditangung sepenuh oleh pihak kami..untuk minyak diesel,tempat tingal,parking lori,keselamatan dan urusan2 dgn pihak berkuasa tempatan akan di tangung sepenuh juga oleh pihak kami..pembayaran kerja semingu sekali..jika berminat sila hubungi saya seberapa segera..Haizal-019 6924233...Terima Kasih.  
27. Arillshah - Wed 26/Oct/2011, 2:04am
mencari 30biji lori hantu siap roadtax 18km pergi balik ambil tanah merah sekiranye ade cll sy shah 0178840819  
28. Mil 3 - Fri 4/Nov/2011, 9:36am
memerlukan lori hantu dengan segera.semua dibawah tanggungan kami termasuk driver dan maintenance, kami hanya perlukan lori untuk disewa. mil_me22@yahoo.com  
29. Fara 69 - Thu 10/Nov/2011, 12:53pm
RAMBO, ada lori hantu lg ke? sy memerlukan lori hantu di maran, pahang..
ctc 017-7911124  
30. Azhar Ibrahim - Mon 21/Nov/2011, 11:06am
Saya memerlukan lori untuk projek di Maran selama 4 tahun. Option 1 . Bulanan RM9500 berserta driver dan maintenance. Minyak di tanggung oleh penyewa. Option 2. RM 3800 Sewa lori sahaja. Deposit RM 2 ribu sebulan. Bayaran setiap minggu. Sekiranya ada sila call AZhar-012-6958120/019-6508949 segera  
31. Zaini 56 - Mon 19/Dec/2011, 2:50pm
Ada lori lagi tak?sy nemerlukan lori dalam 30 area selangor.klu ada,blh hubungi sy 0133073764 @ 0193606598  
32. Zaini 56 - Mon 19/Dec/2011, 3:10pm
Salam en arman 4,ada lg x lori tu untuk saya sewa 28 biji kwsn selangor?  
33. Azim 37 - Tue 20/Dec/2011, 12:11pm
En Arman , saya memerlukan lori hantu untuk projek d johor...sila hubungi azim
0197185449  
34. Teras 2 - Thu 29/Dec/2011, 9:46pm
salam En.Arman...syrikat saya memerlukan lori hantu untuk kerja-kerja di tapak lombong bijih besi kawasan pahang..kadar sewaan pada kiraan muatan per tan..sila hubungi ADDY-0129571405@01112986438  
35. Idzham 5 - Sat 14/Jan/2012, 11:24am
Perlukan lori hntu 50-200, site lombong bijih besi, kontrak 5thun,
harga dtawarkn 8.5k. Full maintenance,diesel,tmpt tinggal.
Deposit 4k 1lori loader boleh claim.
Owner tanggung driver shj.
Email. Masterkidz11@yahoo.com
Fon 012-3021641  
36. Hoyyee - Mon 16/Jan/2012, 10:24pm
pihak kami memerlukan sebanyak mungkin lori hantu untuk projek di kawasan sri jaya maran pahang..jika ada bole hubungi kami di 010-9054533..broker pun bole nk deal tp bg kami direct dgn transport.kami akan bg komisen jgk..kami adalah paymaster.nk tgk LA pun bole..bukan ckp kosong.terima kasih  
37. Syco It - Thu 9/Feb/2012, 11:56am
Sesiapa yg bermint untuk sewa Lori hantu to long email kat sy.. Letakkan num fon sekali.. Direct main con, sekiranya terdapat keraguan pihak sy Akan ambik tindakan.. Terima kasih..  
38. Leong 4 - Thu 9/Feb/2012, 3:36pm
Perlukan lori hntu 50-200, site lombong bijih besi,
harga dtawarkn 9.5k(neg). diesel,tmpt tinggal.
Deposit 3k 1lori loader boleh claim.

010-3726288  
39. Syco It - Sat 11/Feb/2012, 12:12am
Sape nak Lori hantu untuk projek maran hubungi sy.. 0133764722  
40. Syco It - Sun 12/Feb/2012, 6:46pm
Email kan mink_84@yahoo.com..tq  
41. Peacock - Tue 14/Feb/2012, 1:05am
Sesiapa yang mempunyai lori hantu ,sila hubungi saya 017-2600251(Steven)
RM1.80 hingga RM1.90 se-ton,tiada panelty,bayaran mingguan. Diesel, tempat tinggal ,low loader ditanggung oleh kita.  
42. Along 58 - Thu 16/Feb/2012, 5:05pm
call me urgent!!
0176225586
along
nak pakai 35 bijik!!  
43. Syco It - Wed 29/Feb/2012, 11:59am
Projek dkt maran pahang byk sgt supplier xnak ambik.. Risiko tinggi.. Maintenance tinggi. Kepada mana2 maincon yg Perlukan Lori TOLONG bg price yg masuk akal.. Jangan bg Harga yg jerut leher supplier..  
44. Aliff 26 - Sat 17/Mar/2012, 12:50am
syco it...
kawan nak pakai lorry antu dlm 100 biji kat maran..
rm13k sebulan... or rm2.30/ton..
diesel, tempat tinggal ditanggung beres.. boleh dapatkan x..??
please email me..
ohmbark_89@yahoo.com  
45. Balaguru - Sat 21/Apr/2012, 2:14am
Syarikat kami nak sewa lori hantu sebanyak 50 unit.Sewa sebulan RM14000.Semua ditanggung kecuali driver dan maintain.Nak sewa lori saje pun boleh.Hubungi Mr Bala:0142992947.  
46. Amir Asraf - Tue 29/May/2012, 6:33pm
salam.sy memerlukan 200biji lori projek di lipis..di lipis bos berminat?amirasraf50@yahoo.com.....0179630310  
47. Mjeff - Sun 17/Jun/2012, 12:47pm
salam..bila free tlg hubungi sya 0123559553..tq-mj.  
48. Land Estate Consultant - Wed 25/Jul/2012, 1:43pm
Salam Pemilik Lori Hantu/Tipper...
Kami drp Kuala Lumpur..Kami ingin menyewa lori hantu sebanyak mana yg mungkin untuk kawasan kerja lombong bijih besi di sri jaya,maran,pahang..bagi tujuan mengangkut serbuk bijih besi yg telah di proses (amang) dari conveyor ke tapak stok file..jarak 8 km pergi balik..kadar sewaan Rm 8,500 sebulan bagi setiap unit lori berserta dgn driver dan maintenance..Bayaran setiap 4 hari bekerja bagi setiap unit lori..pengankutan loader masa penghantaran ditangung sepenuhnya oleh pihak kami..untuk minyak diesel,tempat tingal,parking lori,keselamatan dan urusan2 dgn pihak berkuasa tempatan akan di tangung sepenuhnya oleh pihak kami...jika berminat sila hubungi saya seberapa segera..-016 258 2817...Terima Kasih.  
49. Indahcorporate - Tue 31/Jul/2012, 12:09am
Indahcorporate - 27 Jul 2012, 9:47am?
Memerlukan Lori hantu
1 ) Lokasi : Sri Jaya, Maran, Pahang


2 ) Jenis Kenderaan
: Tipper / Dumper tanpa permit ( lori hantu ) Bucket saiz - 17 /20



3 ) Tempoh Kontrak
: 2 + 1 Tahun


4 ) Masa Kerja
: 7.30 am - 6.30 pm


5 ) Cara Bayaran : 2 minggu / setiap hari


6 ) Harga Sewaan
: RM 10 000 ( RINGGIT MALAYSIA SEPULUH RIBU SAHAJA )



7 ) Jarak : 20 Km ( pergi dan balik )
10 Trip 1 hari


8 ) Kemudahan
: a ) Penginapan pemandu
b ) Parking lori
c ) kawalan keselamatan
d ) Kos Diesel


9 ) Kos Penghantaran
: Ditanggung sepenuhnya oleh Menara Solider Teknologi ( M )
SDN BHD



10 ) Deposit
: a ) RM 2000 ( RINGGIT MALAYSIA DUA RIBU SAHAJA )
Bagi bayaran sewaan setiap 2 minggu
b ) RM 1000 ( RINGGIT MALAYSIA SATU RIBU SAHAJA )
Bagi bayaran sewaan setiap hari


11 ) Overtime
: 1 jam x 1.5

Berminat sila emailkan LOI di

indahcorporate@gmail.com

atau boleh call

019 9966115  
50. Vikram 2 - Fri 10/Aug/2012, 10:48am
HI ,, ANY1 LOOKING FOR LORRY HANTU ,, KINDLY SMS ME ,, TQ 0102116028 ...VICKY  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 81 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..