Lori 3 Tan Bonded & Cargo Truck Canvas untuk Dipajak Secara Bulanan
Projek Handal Angkut 78 - Thu 4/Apr/2013 10:50am [Last Comment]
- Ada 5 unit
- Driver & kelindan
- Segala Maintenan akan di tanggung 0leh kami
- Outstation @ Local semua boleh
- Bonded @ Cargo kanvas 17 kaki

Berminat sila hubungi :

016-4452870

NO SMS > NO COMMENT> JUST SERIOUS COSTOMER ONLY

Niche: Sewa Lori
 
1. Segar - Sun 13/Jan/2013, 12:11am
Berapa sewa bulanan? saya minat tolong tel saya 016-3094697  
2. Muhamad Zaki Albar Khamarudin - Wed 16/Jan/2013, 3:27pm
salam tumpang iklan tuan, saya ada lori 1 tan utk dipajak fgn kerja sekali p/klang rm 2000sbln. kalau lori sendiri rm 1k sbln.smua brng angkt f/lift. minat call013-6082956 zaki urgent  
3. Extreme Transport - Fri 25/Jan/2013, 2:44am
sy amat2 berminat.
job dh tunggu nk on tp xde lori.
hubungi sy 012-3962946  
4. Youkashiany Ramasamy 2 - Sun 7/Apr/2013, 6:07pm
saya ada lori 3 ton 17 kaki di shah alam kargo canvas.....sila hubungi 0163176206 youka  
5. Jigg - Mon 8/Apr/2013, 10:34am
salam..lori ada area mana?deposit&bulanan berapa?  
6. Guna 6 - Sat 13/Apr/2013, 12:40am
deposit berepa untuk box truck
sila mail : transoceanpk@hotmail.com  
7. Akmal 117 - Mon 15/Apr/2013, 5:19pm
sila hubungi saya 017-643 8084  
8. Pakmat - Tue 16/Apr/2013, 3:39pm
tumpang iklan .lori 3 tan pindah rumah sila hubungi saya. pakmat 0178871405  
9. Hatta 15 - Wed 17/Apr/2013, 1:34am
nak try kontrak je boleh x sb Lori sy x jalan.shahrul 0172855476  
10. Mohdnazirmohamad - Wed 17/Apr/2013, 3:52pm
Tpng iklan sspa nak sewa lori 3 tan bded p 17 k utk pdh rmh dll blh call 011-26637210 zir area klang,shah alan,pj,pchng,kl,dll.(harga tuan punya barang cakat )  
11. Youkashiany Ramasamy 2 - Thu 18/Apr/2013, 7:11am
saya ada 3 ton 17 kaki canvas. Shah ALAM 0163176206  
12. Hasry - Thu 18/Apr/2013, 7:29pm
sapa2 nak bawa barang dari perak ke kl esok..boleh hubungi saya hasry di 0173526658 ..thanks...  
13. Am 104 - Sat 20/Apr/2013, 10:42am
Tumpang brg dr tgg,kuantan n sehaluan dgnnya ke nilai,kl n sehaluan dgnnya pd 25hb..call sy untuk harga bajet..0179008353  
14. Hasry - Sat 20/Apr/2013, 1:35pm
salam sesiapa nak tumpang barang dari kelantan ke kl...hujung bulan..dan dari kl ke ipoh pun bleh gak...thanks semua..sila hubungi saya 0173526658  
15. Sa Puncak Resources - Sun 21/Apr/2013, 1:29am
Kawasan mane?
Pasaraya ape?
Barangan ape?

PM untuk rundungan harga atau email
sap_resources@yahoo.com  
16. Ghani 11 - Tue 23/Apr/2013, 10:35pm
area ne....pasaraya pe..
blh emailkan nhmewahglobal@gmail.com  
17. Noorule - Sun 28/Apr/2013, 11:04pm
Salam,
Masih Ada lagi ke peluang? Boleh Email detail?
nurulmohdrosli@yahoo.com.my  
18. Gm Wins - Tue 25/Jun/2013, 4:01pm
Kalau nak lori shj boleh ke utk pajak?
i nak 1 bonded n 1 cargo.urgent.
kalau boleh, sms 0146997794 / email: gana_7794@yahoo.com  
19. Asmat003 - Mon 15/Jul/2013, 12:07pm
lokasi dimana ya ? nanti nyatakan spec lori tersebut.  
20. Iman 30 - Tue 16/Jul/2013, 8:30am
berapa harga lori dan byaran bulanan pada bank>?..kontrak barang dgn company mana ye?
saya berminat.
iman_flex80@yahoo.com  
21. Adie 13 - Tue 16/Jul/2013, 8:51am
Berminat emelkan: dagangpersada@gmail.com  
22. Asrul 4 - Tue 16/Jul/2013, 2:45pm
email kpd sayer.. ibrahim_din83@yahoo.com  
23. Youkashiany Ramasamy 2 - Tue 16/Jul/2013, 6:38pm
ada tak sesiapa jual lori trailer 40 kaki curtain sided...volvo atau scarnia second hand...can me ...i nak beli 0163176206  
24. Nassin - Tue 16/Jul/2013, 7:04pm
Tuan...minta email detail ke nassin1211@gmail.com  
25. Sheikh 8 - Wed 17/Jul/2013, 10:55am
Tumpang iklan Tuan. Kepada pemilik lori kawasan utara (Penang @ Kedah), saya ada job di Prai untuk lori 1 @ 3 tan bonded @ kargo. Untuk maklumat lanjut boleh SMS @ call di 016-4172909. Kalau panggilan anda tak dijawab, sila sms. terima kasih.  
26. Teratai Food Product - Thu 18/Jul/2013, 12:16pm
Sy berminat dengan lori sambung bayar bonded.. Sila email ke terataifoodproduct@gmail.com  
27. Hafiz36 3 - Thu 29/Aug/2013, 6:11pm
saya nak lori kargo sambung bayar  
28. Aj 36 - Fri 30/Aug/2013, 9:59am
sewa 5 tan lorry kat jb call 0149851025/ daily price/ with without driver blh  
29. Zix Venture - Tue 10/Sep/2013, 3:27am
saya cari lori 3ton utk sambung bayar.. (zix venture: 014-7214446)  
30. Zix Venture - Tue 10/Sep/2013, 3:38am
lori 3&5 ton i nak utk sambung bayar.... (zix- 014-721 4446)  
31. Shahrul 294 - Sun 1/Dec/2013, 12:37pm
KEPADA SEMUA PENGUSAHA LORI SEMENANJUNG MALAYSIA. SESIAPA YG ADA LORI SEBANYAK 50 BUAH @ LEBIH, 10 TAYAR, SATU LORI SYKT AKAN BAYAR RM14K, AGGREMENT SEMUA SUDAH SIAP, SIAP SEKALI MINYAK, TEMPAT PEKERJA DAN TEMPAT PARKING LORI... SESIAPA YANG ADA SYARAT SEPERTI DIATAS TAMPIL KEHADAPAN HUBUNGI SAYA :
SHAHRUL : 019-6942637  
32. Mohamad Roslin Bin Md Shah - Mon 2/Dec/2013, 10:41pm
Saya mohamad roslin bin md shah
Pemilik :pangsoon hl..
Saya ada lori 3tan 17 kaki
H/p: 013 3443101  
33. Fairus33 2 - Sun 19/Jan/2014, 12:59am
salam tumpang iklan klau ada job brg ke utara bleh cal sy 24 jam 0184661124 lori5tan  
34. Yaseer - Tue 11/Mar/2014, 3:54pm
salam....saya mencari lori sambung bayar 5tan dan 8tan..email kpada saya farisnaqiu@gmail.com...kawasan utara  
35. Santhia Ramara - Fri 11/Apr/2014, 9:59pm
Saya perlukan lori10'tayar tipper untuk sambung bayar atau pajak  
36. Saiful 493 - Sun 14/Sep/2014, 3:32pm
Salam..sy mencari lori 1@3tan bonded sambung bayar..kalau ada yg nk jual dlm harga 15k bgtau la 012-3967744  
37. Zaha 123 - Sun 3/Apr/2016, 2:21am
saya ada lori untuk di sambung bayar tertungak 6 bulan di bank nak jual 25k sahaja lori hino 300 euro2 kargo baru bukan second.. turbo 3tan kanvas tak ada... roadtax permit masih hidup.. berminat boleh email atau whattsup....01132783361  
38. Indra 18 - Tue 19/Dec/2017, 4:16pm
Hi..saya ada lori hino bonded 17 kaki untuk sambung bayar..deposit 42k...Ansuran RM 1950..Loan tinggal 2 tahun..habis bulan december 2019..sesiapa yang berminat sila call atau whatsapp 0103606962  

Page 1   (Total 38 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..