Liquid Filling Machine, Powder Filling Machine, Sealer Machine dan banyak lagi! Hubungi kami untuk maklumat lanjut.
Foodvacuumsealer2410 - Fri 24/Oct/2014 7:54am [Last Comment]
Pelbagai mesin pembungkusan untuk peniaga IKS Wet and Dry Food Vacuum Sealer Machine RM550/unit.

Memanjangkan jangka hayat makanan sehingga 3 kali ganda! Sesuai untuk kegunaan isi rumah serta peniaga produk keropok lekor, pekasam, mee kuning, rendang dan bermacam jenis makanan lagi!

Anda memerlukan mesin untuk memudahkan kerja packaging, filling dan sebagainya?

Hubungi kami untuk maklumat lanjut berkenaan mesin yang anda perlukan. Harga yang kami tawarkan begitu rendah dan mampu milik!

Antara mesin yg kami pasarkan: Liquid filling machine, Powder filling machine, Sealer Machine, Continuos sealing machine, Inflatable bag sealing machine, Capping machine, Shrinking machine, mesin pemotong kerepek, dan banyak lagi! Hubungi kami untuk maklumat lanjut.

FB Page FoodVacuumSealerSINBODZ280
Pn Niza 017-3444888

Niche: Mesin Proses Makanan | Mesin Industri
 
1. Raymond 10 - Fri 7/Nov/2014, 2:28pm
WE BUY ANY TYPE USED OR SECOND HAND PACKAGING MACHINES i.e AUTOMACTIC INCLINE WEIGHT FILLER 10KG TO 25KG, AUTOMACTIC INCLINE WEIGHT FILLER 10KG TO 25KG, AUTOMATIC BOTTLE FILLING MACHINE, SEMI AUTO WEIGHT FILLER 180- 250KG, SEMI AUTO PRESS ON CAPPER, 500ML TO 5KG PISTON FILLER ... Whatapp me or sms me if you have any type packaging machines or machineries.. Email > usedsecondhandmachine@gmail.com  
2. Sham 382 - Fri 7/Nov/2014, 5:30pm
Please email at mysweetcool@yahoo.com for semi auto filling packaging machine for dry powder.  
3. Azman Sahrim 3 - Tue 3/Mar/2015, 10:15pm
Email kvaresources@gmail.com saya mencari pin mill machine, semi auto filler powder and crusher machine and also dryer  
4. Mohd Faiq - Thu 23/Apr/2015, 12:50pm
im looking for second had gas filling machine..  
5. Azam143 2 - Tue 28/Apr/2015, 12:09am
Servis Lori Kren dan self loader untuk penghantaran excavator,back hoe,back pusher,shovel,tangki,besi bunga,kabin,kontena,test block, culvert,batu bata,mesin industri dan lain -lain. Call 0169125234 azam. Boleh hantar keseluruh semenanjung dan cross border Singapore dan Thailand.  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..