Linda Mencari Rumah Sewa (Urgent) Kajang Utama
Linda 305 - Tue 23/Jul/2013 12:15pm [Last Comment]
salam...

LINDA bekerja dekat area taman kajang utama dan sedang mencari rumah sewa... ada tak siapa-siapa yang boleh sewakan rumah untuk lin... anggaran dalam 600 kebawah sebulan... kalau boleh nak 3 bilik.... lau ade call lin : 0192521445

thank you.. :)

Niche: Rumah Sewa
 
1. Hasry - Mon 5/Aug/2013, 3:30am
ada bilik utk di sewa tapi kemasukkan utk bulan 9 ..di kajang bukit mewah..sila hubungi 0183849005 hasry  
2. Sashady - Tue 13/Aug/2013, 3:08am
salam, blh bg detail...maisarah_nb@yahoo.com.sg...tq  
3. Fairulraduanismail - Tue 13/Aug/2013, 12:12pm
Rumah Kedai nak? Kajang Utama
Berdekatan 7/11 tu, tingkat 4  
4. Ratna - Thu 15/Aug/2013, 12:51am
salam.....
- Saya ada sebuah rumah flat 5 tingkat utk di sewakan di cheras prima, kajang.
- Rumah terletak di tingkat 1(3bilik/2 bilik air)
- Rumah dah siap renovate, ada kitchen cabinet, pagar dan tingkap bergrill, lantai keseluruhan dah siap btiles dan setiap bilik mempunyai kipas angin(insyaallah puas hati)
- Sewa rm 500
- Bminat sila sms atau terus hubungi saya di talian 0129158312  
5. Pelangisemenyih2 - Tue 1/Oct/2013, 10:45am
Bilik untuk disewa di Pelangi Semenyih 2 (Wanita - Bekerja/Pelajar) - RM 700 call 012.274.5507  
6. Linda 305 - Wed 23/Oct/2013, 3:24pm
@ratna
linda ade call tapi xangkat
jauh tak dengan kajang utama..
rasa macam berminat
:)  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..