Letak Barang Anda di Kedai Online Kami. Ready Traffik 15k! (Johor Bahru)
Mrmd @ Grocer Helper Ent
Mon 15/Apr/2019 2:29pm [Last Comment]
Assalamualaikum

Kami mempunyai sebuah web store yang menjual barang dapur basah siap proses dan sedia untuk dimasak.

www.grocerhelper.com

Sehubungan itu, kami ingin menjemput usahawan2 yang ingin meletakkan barang di kedai online kami secara consignment. Komisen untuk setiap barang yang terjual mengikut online store kami akan dikenakan.

Kenapa mesti kami?
1) Instagram follower 11.5k
2) Facebook follower 3k
3) Aktif dalam mengiklankan webstore kami kepada pelanggan
4) Sistem webstore membolehkan anda track jualan anda lebih mudah

Kami beroperasi di sekitar Johor Bahru sahaja. Kepada usahawan yang ingin mencari saluran baru untuk jualan barang anda, jom sertai kami. Hubungi kami di bawah:

017 901 0141 (Zaini)
017 901 0141 (Zaini)
017 901 0141 (Zaini)

Niche: Program Consignment | Pembekal Barang Runcit | Web Media Sosial
 
1. Forum Moderator - Tue 16/Apr/2019, 12:23pm
salam tuan :-)
adakah produk makanan sahaja atau termasuk kesemua pakaian, brg runcit dll..  
2. Edubiz1001 - Tue 16/Apr/2019, 5:19pm
nak naikkan 15k ke 150 000 trafik? pm saya 0183116109  
3. Shamsul 211 - Tue 16/Apr/2019, 8:50pm
DANA UNTUK MULA BERNIAGA

Anda sedang mencari modal untuk memulakan perniagaan?

Ianya mudah dan berbaloi di sini:
Layari :
http://www.DanaNiaga2u.com/ucanduit2018  
4. Mrmd - Mon 22/Apr/2019, 3:26pm
Sebaiknya produk makanan sahaja. secara terperinci, saya mengalu-alukan barang bahan masak seperti pes, bawang siap kisar, cili giling home made dsb..  
5. Mohd Zulhilmi Abidin - Sat 15/Jun/2019, 5:35am
Assamualaikum Tuan, saya ada CORDIAL berperisa buah-buahan .

Minuman Kordial Berperisa Buah Buahan.
Diperbuat dari perahan Buah-buahan Segar,

LISTRA JUICE (LISTRA JUS) - Concentrate / Jus Pekat

RASA PERAHAN BUAH BUAHAN Yg Kami ada,
- Buah Markisa
- Limau AsamBoi
- Kedondong AsamBoi
- Nenas AsamBoi
- Kurma Madu
- Nenas
- Durian Belanda

Dari *Listra Mellow Enterprise*
Jika Tuan bemarkan Kami Meletakkan Barangan kami di Lutlet Tuan, sila hubungi saya bagi memberi keterangan lanjut:
- http://whats.ac/IWantListraJuice - zul

Terima Kasih Tuan.  
6. Dahari 7 - Thu 25/Jul/2019, 5:48am
Follower 3k kecil  
7. Mrmd - Wed 5/Aug/2020, 1:53pm
3k FB
12k Insta.

Akak2 byk di insta tuan.  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..