Lesen Petronas
Petrofir Consult Solution - Wed 27/Feb/2019 9:57am
Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera

Kami merupakan syarikat yang berpengalaman selama 6 tahun bagi memberi perkhidmatan kepada syarikat yang ingin mendapatkan lesen Petronas untuk membekal produk atau perkhidmatan dalam bahagian offshore/onshore.

** Proses sehingga mendapat kelulusan

TIADA CAJ TERSEMBUNYI!!

jika ada sebarang pertanyaan boleh hubungi saya terus di 0126631043 atau email ke petrofir.consult@gmail.com untuk keterangan lanjut

Niche: Pendaftaran Syarikat | Kontraktor Minyak Dan Gas | Konsultan Perniagaan
   
 1. Hidayah Binti Wan Chik - Sun 3/Mar/2019, 12:18am
  Modal Pusingan Untuk Berniaga
  Minimum Rm100,000, pembayaran balik max Setahun setengah, kredit Company yg mempunyai Dana sendiri, call / whatsapp segera: Idda 01113353774  
 2. Pizmalka89 - Wed 13/Mar/2019, 2:32pm
  Perlukan khidmat HR & Payroll secara online,hanya dengan rm 500-700 sebulan syarikat anda diuruskan secara online assistance dari kami,antara yang kami uruskan:

  -kerja2x admin( menguruskan surat rasmi syarikat,penyediaan dokumen,porfail syarikat dn lain2x)
  -kerja pembayran gaji(laporan secara bulanan dan tahunan,slip gaji,pembyran epf,socso dan eis dan pendaftaran staff untuk epf,socso dan eis,proses pembaharuan permit jika ad pekerja asing dan lain2x lagi)

  Sekiranya berminat blh whtsapp pihak admin kami di-0108900479,apa tunggu lagi x smpai rm1k pun sbulan atau anda kena membayargaji 2 org staf utk menguruskannya dalam lingkungan kos rm 3-5k
  ok tq  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)