Last Call Extra Booth KL Raya Fest PWTC
Alya 14 - Sat 5/Jul/2014 11:38am [Last Comment]
SUBHANALLAH Kami menerima ratusan email, sms dan whatsapp bertanya adakah ruang dan peluang masih ada untuk vendor join #klrayafest2014 kali ini. Good news! Kami BUKA 30 booth lagi untuk vendor pada jam 8am ini! Siapa cepat dia dapat! Khabarkan pada semua ya! Ayuh kita fiestakan temasya paling meriah dan hebat pada lebaran kali ini!

-300 online & offline entrepeneurs gather in 2 days with total of social media followers ( instagram, fb , twitter) more than 2 millions! CROWD PULLER!

-Penyertaan butik gergasi online seperti calaqisya,sugarscarf,radiusite,bella ammara,zawara,jubah souq,tudung people,mazlianul maznan, rina salleh clothing, suci by yatt hamzah, don dona by ustaz don, SIMPLYSITI ,modest culture by prof dr muhaya, EDZ, CASHMERE, imaan boutique, rona sutra , dan banyak lagi adalah satu konsep perniagaan jamaah yang mengkagumkan.

-jualan apa sahaja berkaitan raya. makanan basah dan kimia tidak di benarkan.

-5 star venue ( Tun Razak Hall ) easy access ( LRT,KTM,BUS,TAXI)

-event held 2 days after '' gaji '' , 9 days before '' raya '' PEAK time for raya shopping.

-online and offline marketing through bloggers, radio hot fm & era fm ( 150 x 30 seconds radio adv campaign ),500 banners around KL,BH & HM adv newspaper

-value for money RM 1499 ( 8x8 ft ) for 2 days. the BEST rate ever for pwtc.

-sumbangan charity pada hari terakhir jualan amatlah di alukan.3 badan bukan kerajaan yang bergerak sendirian seperti '' love tanzania '' '' kembara amal kemboja '' '' rohingya education centre '' akan di salurkan secara terus.

-pembayaran booth di buat terus ke akaun ambank , mood great ideas resources 8881003234425 +60 17 369 7545 call / sms / whatsapp 100 anak yatim akan di jemput untuk hadir berbuka puasa dan shopping terus di dewan tun razak! first in malaysia!

-'' successful is not the matter of how much you gain but how much you give '' jangkaan kutipan donation RM 100k dan ke atas di perolehi dari setiap vendor terlibat.

***Tarikh event adalah 9 hari sebelum raya adalah waktu PUNCAK untuk melakukan #salesampailicin. save the date! bertemu anda semua di lautan ukhuwah KL RAYA FEST 2014! charity.Insyallah.

P/S: CALL/WHATSAPP terus ke no 0173697545 & jangan tinggalkan komen di sini

INSTAGRAM: @moodrepublik
FB: moodrepublik

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
 
1. Tengku 13 - Sat 5/Jul/2014, 12:51pm
tumpang iklan

salam

saya ada 2 tapak downtown cheras
harga rm2500 nego sampai jadi
saiz 8x8
tapak lorong depan sekali
dan lorong ke 2
siapa cepat dia dapat
mlm nie boleh berniaga terus
haslee-0173053240  
2. Anas 99 - Tue 8/Jul/2014, 5:41am
tumpang iklan
tapak cantik di uptown putra nilai n9.tepi jln utama dari klia,banting,warisan,dekat dgn hospital,nilai university,kolej2, banyak taman dan berhadapan kompleks sukan airport.tahun lepas tempat ni menjadi pada ''raya sale sampai licin''. tapak saya 10x20 jika ingin kongsi 10x10 hubungi saya.berbumbung bukan kanopi, lantai bersimen dan siap lampu.bawa kanvas nk tutup barang.ada sekuriti jaga.
whatsapp/sms atau datang terus lepas buka puasa. 0123344411  
3. Aiennassir - Tue 8/Jul/2014, 11:26am
Saya berminat nak join kalau bole nak carik org nak share tapak atau consigment..bole whtspp 01128844052(ain)  
4. Ida 166 - Wed 9/Jul/2014, 3:36am
Maaf tumpang iklan ye..
Assalam,kepada sesiapa yg berminat utk booth di Menara Tm (MPH) pd 14-17 Julai 2014 (saiz tapak 8x8) bole whassap/sms 0123443009 (lina)  
5. Rrb - Sun 13/Jul/2014, 8:08pm
Assalam,
Tumpang iklan...

Ada tapak di komplek kraf KL jalan conlay sempena festval warna warni aidil fitri 18,19, dan 20 julai 2014. rm40 sahaja per day. Sila whatsapp 0107953569  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..