Ladang Sawit Bidong Sungai Petani untuk Dijual
Azwan 61 - Fri 20/Apr/2012 11:28am
-ladang seluas 1046ekar
-rezab antarabangsa
-harga jualan sekaki RM3.40
-lokasi area bidong, sungai petani
-terdapat hasil lain selain sawit di tanah ini iaitu bijih besi
-siapa CEPAT DIA DAPAT
-siapa berminat keluarkan "surat tunjuk minat" dan datang sendiri tengok kawasan
-jentera pun dijual beserta ladang

maklumat lanjut hubungi azwan 0164255445 atau emel sy cheetah_belaan@yahoo.com

Niche: Ladang Getah Kelapa Sawit | Tanah Untuk Dijual
     
  1. Uitmm - Wed 2/May/2012, 12:24pm
    Assalamualaikum dan salam sejahtera

    Kawan saya ni ada tanah dan pokok kelapa sawit sekali, 5 ekar di Maran pahang untuk dijual, kelapa sawit ini dah berusia 7-10 tahun dan sekarang ini pokok sedang mengeluarkan hasil

    Dijual dengan harga yang sangat2 murah

    seekar rm 39,000(Tiga puluh sembilan ribu ringgit sahaja) x 5(ekar) = 195,000(satu ratus sembilan puluh lima ringgit sahaja)

    Tuan ni nak jual segera sebab nak guna sangat duit sekarang ini

    sesiapa yang berminat sila hubungi saya segera

    010-3340332 .Che Mad
    uitmm@yahoo.com  
  2. Azuin - Tue 15/May/2012, 12:42am
    en azwan direct dgn owner ker? sy ada buyer utk sswit tp nk tgk kawasan dlu...hrga blh nego x? azuinmohd@gmail.com 0175044093  
  3. Abd6334486 - Mon 4/Jun/2012, 4:24pm
    Banyak dah kami lalu, Owner tak jual pun, yang nak jual broker...kami dah buang masa banyak..Direct owner konon...dokumen pula grant tanah dapat kat pejabat tanah je..tapi jaja merata-rata.....owner nak jual pakai mulut... mana ada, tak pernah dibuat orang ???
    -
    Kalau betul owner sendiri nak jual, ikut undang-undang ler, dapatkan Option letter dari owner yang namanya ada dalam grant tanah yang hendak dijual, option letter mesti ada stamp sumpah saksi RM10 je, tuan tanah confirm nak jual tanpa ragu ragu, dan melantik tuan Azwan 61 sebagai representative untuk marketing resmi. Solicitor must start from owner.
    -
    Baru kami boleh consider keluar surat minat nak beli dengan harga semasa. Macam tu baru jual/beli tanah boleh berlaku melalui perantaraan broker macam Azwan 61.. call 019-6334486 Abdul  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)