Kursus Urutan Aromaterapi Percuma*
Kursus Percuma - Fri 13/May/2011 10:23am [Last Comment]
Rebutlah peluang menambah pendapatan sebagai Juru Urut Aromaterapi dengan menghadiri kursus PERCUMA* dengan kami. Malahan anda juga boleh mendapat keuntungan runcit dengan memasarkan minyak aromaterapi.

Syarat-syarat penyertaan:
1.Terbuka kepada wanita sahaja.
2. Mendaftar sebagai ahli sebanyak Rm15.00
3. Memborong Minyak Aromaterapi bernilai Rm 300.00

Minyak Aromaterapi yang diborong boleh dipasarkan untuk mendapat keuntungan runcit atau kegunaan sendiri dan untuk mengurut pelanggan.

KURSUS URUTAN AROMATERAPI
Masa : 10 PAGI - 5 PETANG (*1 hari sahaja)
* Belajar Hingga Mahir
Keterangan:
1.Para peserta diterangkan tentang teori dan asal usul aromaterapi.
2.Para peserta akan diajar tentang cara-cara, kaedah dan teknik urutan aromaterapi.
3.Para peserta diterangkan tentang keunikan, kelebihan dan perbezaan urutan aromaterapi berbanding kaedah urutan yang lain.
4.Makan tengah hari dan minuman disediakan.
5.Nota disediakan.
6.Sijil kursus diberikan.

Jumlah Pendapatan:
*1 Jam Urut Aromaterapi minima Rm40.00 (boleh mencecah hingga Rm120.00)
* Bekerja 6jam sehari atau 6 orang pelanggan sehari, pendapatan harian anda adalah Rm240.00
*Bekerja selama 20 hari sebulan, pendapatan anda sebanyak Rm4,800.00
MULAKAN LANGKAH ANDA SEKARANG!!!

Layari http://kursuskemahiranpercuma.blogspot.com/
Hubungi 017-3720490

Niche: Kursus Kecantikan | Urut Tradisional | Pengedar Produk Kesihatan
 
1. Safiah2020 - Fri 13/May/2011, 10:38am
saya berminat nak mengikuti kursus ni email saya safiah2020@gmail.com  
2. Kursus Percuma - Fri 13/May/2011, 12:18pm
Cara Menyertai:
1.Kursus diadakan setiap hari Sabtu atau Ahad, bagaimanapun kursus boleh dijalankan pada hari lain mengikut permintaan peserta.
2.Pendaftaran keahlian dan pembelian minyak aromaterapi untuk melayakkan anda menyertai kursus percuma adalah selewat-lewatnya 7 hari sebelum tarikh berkursus.
3.Minyak Aromaterpi yang dibeli akan diberikan kepada peserta pada hari berkursus.  
3. Zira 9 - Sun 15/May/2011, 10:21am
Kat mana ni? To long email ziradee@yahoo.com  
4. Liza Izan - Tue 17/May/2011, 12:03am
lizasuri_019@yahoo.com  
5. Kursus Percuma - Tue 17/May/2011, 9:02pm
Zira 9 dan Liza Izan, kursus bertempat di Seri Kembangan, Selangor.  
6. Asri 16 - Tue 17/May/2011, 10:33pm
Salam..., Kalau nak lamaweb kunjungi kami di harga bermula dari RM100 semua dalam satu www.webservicesclub.com/malaysia  
7. Rose 62 - Wed 18/May/2011, 9:20am
Bila next kursus. Saya nak attend tolong email detaiL rosnanirahmat@yahoo.com  
8. Joe Ensem - Wed 18/May/2011, 2:41pm
saya berminat... tolong hantar detail kat saya... izzulweryu@yahoo.com  
9. Mrs Pejan - Wed 18/May/2011, 5:59pm
salam... saya amat berminat untuk menyertai kursus ini... boleh tak akak email kn pada saya keterangan lanjut... alamat.. bayaran.. mrspejan@yahoo.com  
10. Joe Ensem - Fri 20/May/2011, 8:17pm
email di hantar melalui spam... saya x dpt buka la detail dia... bleh hantar blik x??  
11. Zeyla - Sat 21/May/2011, 8:58am
Berminat , bila next kursus pls email ke rozila2005@yahoo.com  
12. Munirahh88 - Mon 23/May/2011, 11:07am
berminat..munirah_lavender@yahoo.com  
13. Siti 211 - Thu 2/Jun/2011, 2:30pm
Salam semua
sesiapa yg berminat dgn kursus urutan tersebut cepat2 daftar ok!!!

Bagi sesiapa yg berminat utk mencari produk2 kecantikan,kesihatan,dan pelangsingan...Sila lawati blog http://siti-queenboutiqueonline.blogspot.com/

Terima kasih...:)  
14. Intan 91 - Wed 8/Jun/2011, 10:55pm
Saya berminat gak. Saja nak belajar. Saya tinggal di BBBangi. Bila bleh mula. camner nak bayar?  
15. Kursus Percuma - Fri 10/Jun/2011, 8:50pm
Intan, beli Minyak Aromaterapi dan anda layak mengikuti kursus percuma.  
16. Farida 4 - Mon 20/Jun/2011, 12:38pm
berminat email mdam2010@yahoo.com...bila next kursus  
17. Bunga Rampai Bridal - Mon 27/Jun/2011, 4:41pm
BENGKEL SOLEKAN PENGANTIN DAN PERIBADI RM299.00 DIADAKAN PADA 2 JULAI 2011 (SABTU) ATAU 3 JULAI 2011 (AHAD).
MASA : 9 PAGI - 6.30 PETANG
TEMPAT : SELANGOR
Sila Hubungi : 017-3720490 Rien  
18. Kery - Sun 3/Jul/2011, 11:42am
Urut GUASA - melancarkan perjalanan darah, mengesan penyakit yang bakal dihadapi dan pelbagai lagi

Hubungi saya keryfx@gmail.com  
19. Ruszila Rusli - Wed 6/Jul/2011, 9:53am
mencari tukang urut wanita segera di kajang sila email zielaamri@yahoo.com
atau hbgi 012 9104688  
20. Sabri A Mohd - Sun 17/Jul/2011, 1:32am
Salam warga majalah.com
Kami pembekal bahan-bahan len chi kang dan pulp longan(buah mata kucing).Sila call 016-3495258 KL dan Selangor tq  
21. Lily 60 - Mon 30/Jan/2012, 12:48pm
kursus percuma ni ada lagi ke...saya ingin mengikuti...
lily: 017 6643517  
22. Siti Fazelah Che Lam - Mon 22/Jul/2013, 3:42pm
urut di alor setar, kedah
shahab perdana
sebelah borong kh
atas big k
hubungi 0195975643
untuk temujanji  

Page 1   (Total 22 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..