Kursus Memborong ke China. Saksikan Liputan Majalah 3 Tv3 Pada 12 Mac 2011,9pm
Shahabudeen Jalil @ Anzac Consultancy
Thu 10/Mar/2011 5:40am [Last Comment]
Syarikat kami menganjurkan Kursus Memborong ke China dan juga Rombongan Memborong ke China.

Sila rujuk website kami di www.kursusborongchina.com untuk keterangan lanjut.

Juga saksikan program kami mendapat liputan Majalah 3 pada 12 Mac 2011 pada pukul 9 malam.

terima kasih

SJ

Niche: Kursus Dan Seminar | Produk Dari China
 
1. Zana 11 - Thu 10/Mar/2011, 3:02pm
berapa bayaran tuk melancong sambil memborong ke china.harga untuk ikuti kursus sahaja rm 388.00.bagaiman dgn harga untuk pergi balik ke china.mungkin dgn lebih banyak maklumat,memudahkan warga majalah untuk membuat persiapan dr segi bayaran.sekadar pendapat.  
2. Eibenk - Thu 10/Mar/2011, 4:34pm
ada yang berminat melancong sambil memborong di bandung?  
3. Ezmoney - Sat 12/Mar/2011, 9:49pm
saw you on tv (majalah 3). congrats :-)  
4. Adyfyda - Sat 12/Mar/2011, 9:55pm
wah bestnyer.. bagi r details rm nyer brape.. =))  
5. Bidadarisz - Sat 12/Mar/2011, 10:06pm
e.shahabudeen... saya baru jer tengok liputan dari majalah tiga... memang sangat teruja... macam mane nak menyertainyer???  
6. Hana 42 - Sat 12/Mar/2011, 11:47pm
ye boleh en.shahabudeen terangkan lebih lanjut?? sy sgt teruja!!ini email saya chubbygurlhana@yahoo.com  
7. Mie 48 - Sun 13/Mar/2011, 1:07am
tahniah....mmg teruja bila tgk.boleh email kraf2u@yahoo.com  
8. Eleana - Sun 13/Mar/2011, 11:55am
sy nak join trip memborong ke china.. brape budget?? emel ke elbizproject@hotmail.com  
9. Faizzz - Sun 13/Mar/2011, 11:56am
Assalammualaikum~ sy nk tnye, brape harga keseluruhan (RM) termasuk pakej pergi, balik, kursus yg ditawarkan dan brape hri di china? thnks ~ :D  
10. Adyfyda - Sun 13/Mar/2011, 7:24pm
lupa lak nk bg mel.. =))
fyda11@yahoo.com.my  
11. Ziana 10 - Mon 14/Mar/2011, 12:30am
Assalammualaikum...sy mmg berminat kursus yg ditawarkan..sy nk tnya, berapa harga keseluruhan (RM) termasuk pakej pergi, balik, kursus yg ditawarkan dan berapa hri di china?? TQ..ENCIK blh email ke nikcnaa_cute@yahoo.com.my  
12. Wani 14 - Mon 14/Mar/2011, 12:35am
tlg email sy detail
norsyazwani.khir@yahoo.com  
13. Ziana 10 - Mon 14/Mar/2011, 12:39am
Assalamualaikum...En.Shahabudeen..sy nk tnya macam mana nak menyertainya??brape kos kursus yg ditawarkan dan pakej pergi, balik serta berapa hri berada di china??..En blh email ke nikmaz777@gmail.com  
14. Njedh - Mon 14/Mar/2011, 10:05pm
yelah memang teruja... tp blh bgtau x kos yg terlibat utk mngikuti kursus ni?

email nje2801@yahoo.com  
15. Yuz 6 - Tue 15/Mar/2011, 7:31pm
Berminat... please email details to loveforever_77@yahoo.com
TQVM.  
16. Hidayah 15 - Wed 16/Mar/2011, 12:48pm
salam...saya berminat tuk join kursus ni.. boleh inform detail seperti kos & lokasi kursus. tq.
dyah_sky@yahoo.com.my  
17. Elly Aimee - Wed 16/Mar/2011, 4:23pm
saya berminat tolong emel detail to arkalies@yahoo.com  
18. Mohammad 13 - Thu 17/Mar/2011, 7:24pm
details trip to china
email : icarect@gmail.com  
19. Nizam Mat - Thu 24/Mar/2011, 4:38pm
jgan prcaya.. aku dah kena tipu dgan diorang nie.. asyik tunda2 je.. krsusnya x lg pun..  
20. Shahabudeen Jalil - Tue 5/Apr/2011, 5:44am
Salam, terima kasih atas sambutan.

1. Tentang lokasi kursus, sila rujuk dalam website www.kursusborongchina.com

2. Sila call 0172517515 untuk mendaftar.

3. Nizam Mat, kami tak pernah tunda kursus lebih dari sekali. Kalau ada 5 orang pun kami jalankan juga. Saya rasa tuan tersalah syarikat. Sila bagi no. fon, saya akan hubungi tuan. T.kasih

Saya akan cuba email kepada semua yang email kat sini.

terima kasih

SJ  
21. Hilmi Ina - Tue 5/Apr/2011, 11:15pm
betol2..en Sj ni bagus orgnye..sbb sy dah join en sj punye trip ke cina..insyaallah dilindungi dr sebarang penipuan.  
22. Shahabudeen Jalil - Wed 6/Apr/2011, 6:02pm
hehe.. ada org support lak. tenkiu tenkiu..  
23. Jamal 19 - Thu 7/Apr/2011, 3:54am
Hang pun ada dalam nih... jgn lupa... apa2 kt OJ' Place noo..... kik kik kik.....  
24. Nizam Mat - Sat 9/Apr/2011, 10:59pm
0175020765 nie no saya..  
25. Eddie80 - Sun 10/Apr/2011, 11:01am
Nizam : setahu aku yg suka tunda menunda seminar ni, dibuat oleh 1 sykt lain la.... aku rasa aku tahu sykt ape... tp yg pasti, bukan SJ...  
26. Nizam Mat - Mon 11/Apr/2011, 9:44pm
tpi eddie80 sy msuk website diorng la..sy tgok kat iklan paper.. trikh untuk zon utara 20/2/2011 website dia www.kursusborong.com.tpi da la msj smpai dri no 0122864543 krsus dtnda pda trikh yg bru krna pncrmah utama kini brada di indonesia. syrkat yg 1 lg 2 syrkat apa..?? sy msih bru dlam niaga nie.. kalu bkan syrkat nie mntak maaf byak2 ye.. hehehe  
27. Shahabudeen Jalil - Fri 15/Apr/2011, 12:26pm
ok dah call Nizam.. mmg bukan syarikat aku. Ni hasil syarikat Che Mat kursusborong.com  
28. Nizam Mat - Fri 15/Apr/2011, 3:20pm
trima kasih sj kerana sudi menelefon dan terang 1 persatu.. mnta maaf atas salah faham.. jika ada krsus trbaru mntak tlng emailkan Nizam_mat87@yahoo.com  
29. Mohd Zaidi Bin Jalil - Sat 28/May/2011, 2:23am
tolong email kat saya jikalau ada trip borong ke china pada bulan sept atau okt 2011..tq email...zaidi.smc@gmail.com..
tq  
30. Sue 194 - Tue 18/Oct/2011, 3:37pm
As'salam, bole tak bagi secara detail berapa bayaran yang harus dibayar untuk mengikuti rombongan ke China?
Sila emailkan saya detailnya
sueanas77@yahoo.com.my  

Page 1   (Total 30 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..