Kuching Tour
Bahtiar Mahidin @ Bestwaytour - Fri 14/Oct/2011 11:07am [Last Comment]
Kuching merupakan tempat tumpuan utama bagi pelancong, baik dari semenanjung malah tidak kurang daripada pelancong asing. Bandaraya Kuching senantiasa di penuhi oleh pelawat dan pelancong dari seluruh negeri di Malaysia dan seluruh negara?.Apakah istimewanya Bandaraya Kuching sehingga ia di pilih menjadi destinasi tersohor di Malaysia? Bandaraya Kuching juga pernah muncul antara bandaraya terbersih di Asia. Jom ler berkunjung ke sini?anda pasti menemui jawapannya!

Kami mewakili rakyat Sarawak, penduduk Kuching khususnya mengalu-alukan kedatangan anda sekalian. Kedatangan kalian akan kami sambut dengan mesra, dan yang paling penting kami sedia membawa anda ke destinasi terpilih dan paling popular di Kuching, Sarawak, apabila kami sebut destinasi, maka ia melambangkan destinasi kawasan yang paling menarik, destinasi makanan yang paling bagus, dan destinasi penginapan yang selesa dan berpatutan. Inilah jaminan kami, menyediakan perkhidmatan yang memberi kepuasan hati kepada anda semua?kerana kami ingin anda menikmati apa yang kalian wajar dapat apabila datang berkunjung di sini?


Ingat?jika anda datang untuk bercuti, kenapa membiarkan ?masalah? penginapan dan ?cuti? anda membelengui diri..serahkan kepada kami..kami uruskan untuk anda?rehatkan minda anda?bukankah anda datang untuk bercuti !

BESTWAY KUCHING TOUR menyediakan perkhidmatan pengangkutan dan van termasuk pemandu dan tour giude, Tour di tempat-tempat terpilih di KUCHING dan berpandukan ruang masa anda, penempahan penginapan hotel, Bestway Homestay atau lodge, servis ambil dan penghantaran ke KUCHING Airport, perkhidmatan pembelian tiket Air Asia, Fire Fly dan MAS.


Secara ringkas, kami menyediakan perkhidmatan setibanya anda melangkah keluar dari terminal Airport...sehinggalah anda kembali ke kampung halaman anda. Pendek kata..anda datang..segalanya kami uruskan...

PERKHIDMATAN KAMI

Kami juga menyediakan perkhidmatan kereta sewa dan bas persiaran untuk memastikan anda mendapat kemudahan yang selesa dan mengikut keperluan rombongan anda.

HUBUNGI KAMI

e-mail: best_way80@yahoo.com
Tel : 013-8136441 / 019886751
Web : www.bestwaykuchingtour.blogspot.com

Niche: Pakej Pelancongan
 
1. Bahtiar Mahidin - Fri 14/Oct/2011, 11:29am
DISKAUN RM 100 utk KUCHING TOUR..

serendah RM 130 sahaja !

Booking period Oct 2011 - Jan 2012
Travel period Jan - Jun 2012

maximum pakej 3D2N, 4D3N and above.  
2. Khairuddin 8 - Fri 14/Oct/2011, 4:02pm
Apa yg u tawarkan untuk pakej 3D2N. odad_59@yahoo.com sms 0126110894  
3. Jaafar 3 - Mon 17/Oct/2011, 4:05pm
perlukan kereta sewa.drive sendiri or dgn pemandu pelancong
kancil 850 sehari rm70
viva sehari rm80
persona sehari rm100
boleh bagi diskaun  
4. Jaafar 3 - Mon 17/Oct/2011, 4:06pm
contact 0135970890 or email mchez87@gmail.com  
5. Ijans - Mon 7/Nov/2011, 7:38pm
saya akan melancong ke kuching bln depan 4D3N. detail pakej yg ditawarkan dan emailkn ke harumanismile@yahoo.com  
6. Bahtiar Mahidin - Mon 14/Nov/2011, 3:44pm
salam Khairuddin dan ijans..kami dah reply..sila semak e-mail masing masing..terima kasih  
7. Sarimah Maseri - Tue 15/Nov/2011, 10:42am
kalau saya nak book transport tuk 3 hari 2 mlm..bape harge..sila emel ke imahmaseri@yahoo.com. 1st day frm Airport to hotel, 2nd day- hole day, 3rd day go to Airport. Quotation pls.Tq.  
8. Fauzi 39 - Tue 29/Nov/2011, 10:42pm
saya akan bercuti ke kuching pada 12-17 Dec 2011(6 hari 5 mlm)..,3 adult (sy/wife/maid) + 2 kids + 1 infant....,so nk tanye pakej yg sesuai utk sy dari segi penginapan dan pengangkutan (termasuk tour guide)...pls give me pakej yg sesuai dan rate yg berpatutan...plss reply to my email seamancardno@gmail.com ASAP...tq  
9. Lynn 85 - Wed 7/Dec/2011, 11:13pm
sila hantar details pakej ke lynn_lias@yahoo.com.my  
10. Nor Azira Izma - Wed 28/Dec/2011, 2:44pm
email to zeera_izma@hotmail.com  
11. Sharin 5 - Tue 23/Jul/2013, 4:12pm
email pakej driver + tour untuk 4d 3n di kuching 12 ogos- 15 ogos 2013 utk 7 dewasa 3 kanak-kanak
- hazreenj83@gmail.com -  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..