Kokuryu Summer Cake (Bedak Arab)
La Bella Collections @ Lil D Enterprise
Sun 8/Apr/2012 2:37pm [Last Comment]
UNTUK WAJAH YANG LEBIH SEKATA, LICIN DAN BERSERI?.INSYAALLAH?JOM ORDER BEDAK ARAB?.KOKURYU SUPER SUMMER CAKE POWDER

Bedak Arab Istimewa : 3 dalam 1?..antara kelebihannya :

1) 3 in 1 make powder,moisturizers,foundation.(xperlu pakai
apa2 krim lg cukup dgn bedak ni aje.)
2) mengikut aliran darah kita,xkira berkulit cerah,gelap,putih n
sebagainye.So.sesiapa pun boleh pakai.
3) kulit akan kelihatan kemas sepanjang hari?.makin berpeluh
bedak ini menghasilkan hasil yg sgt cantik?.
4) x melekat pd tudung atau tisu jika berpeluh,kena hujan,basah
atau terkena air,sb dia natural terus meresap ke kulit.
5) lebih tahan lama n jimat dr bedak biasa
6) tahan selama 8 jam
7) produk halal n boleh di bawa solat?
boleh mengecutkan jerawat di muka
Cubalah dan rasailah keberkesanannya?..anda pasti suka =)

Kalau berminat membeli atau nk jadi agent sila emel ke : bexter_67@yahoo.com.sg atau sms ke 012-2994701

Niche: Pengedar Produk Kecantikan
 
1. Juta1 - Sun 8/Apr/2012, 7:14pm
details sikit kayadoit@yahoo.com.my  
2. Didi 10 - Sun 8/Apr/2012, 8:57pm
bg produk katalog kak... adibah.aiza@gmail.com  
3. La Bella Collections - Sun 8/Apr/2012, 10:02pm
Add kami di facebook https://www.facebook.com/labellacollections utk info produk.  
4. La Bella Collections - Mon 9/Apr/2012, 1:10am
untuk wanita2, ibu2, kakak2 n adik2...sesiapa yang berminat utk menjadi agent bedak arab boleh maklumkan pada saya...syarikat memberikan bisnes tanpa mengeluarkan modal hanya daftar RM80 anda akan jadi agent bedak arab dgn dibekalkan 1 set bedak arab, flyers sebanyak 200 n 2 dozen bedak sebagai permulaan...insyaAllah dgn bisnes sampingan ni bole juga dijadikan duit sampingan dalam berbelanja..."man jadda wajada wa man kasala rasiba  
5. Nash 2 - Tue 10/Apr/2012, 12:17am
saya berminat sila email kepada saya  
6. Amir 55 - Tue 10/Apr/2012, 2:45am
isteri saya nak jd agent. sila hantar detail ke pasarmalam.kedaikopi@gmail.com  
7. Cik Amy 3 - Thu 12/Apr/2012, 4:47pm
emel saya sis,mcm mana nk jd agen?
hotstuffcollection@ymail.com  
8. La Bella Collections - Thu 12/Apr/2012, 7:19pm
utk info lanjut sila inbox sy di facebook ni: https://www.facebook.com/labellacollections  
9. Shi 2 - Fri 13/Apr/2012, 10:19am
EMELKAN DETAILS :shidi_putra@yahoo.com  
10. La Bella Collections - Tue 17/Apr/2012, 1:42am
Produk dari Jepun hasil kajian di Filipina Cherry laborotary.
Sangat senang dipakai. Beberapa minit menjadikan kulit muka seakan-akan kitapernah masuk kelas make up!..:)
Akankelihatan lembut, gebu, bercahaya, berseri, cun dan yang penting terasa ringandi muka (tak melekit lansung!)
TAK PERLU PAKAI APA-APA KRIM LAGI!
Bedak ini 3 dalam 1: moisturizer, foundation n alas bedak...sangat jimat!Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira berkulit gelap, cerah, putih dansebagainya, Sesiapa sahaja sesuai memakainya .
Kemas dan sekata.Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda. Mengecutkanjerawat.
Apabila berpeluh akan menampakkan anda lebih cantik. TahanSelama lebih 8 jam. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainyakerana ia terus meresap ke kulit.
Suci dan Halal, serta boleh dibawasolat.  
12. Pija 3 - Sun 22/Apr/2012, 2:54am
email sy info mcm mane nk jadi agent..

miss.pija18@gmail.com

tQ  
13. Nana 96 - Mon 23/Apr/2012, 3:04pm
email details...purppink17@yahoo.com  
14. Cheida 2 - Mon 23/Apr/2012, 6:02pm
email info...cheida75@yahoo.com.my  
15. La Bella Collections - Tue 24/Apr/2012, 7:22pm
Also available in 25g now...add sy kt FB La Bella Collections  
16. Norazimah 6 - Wed 25/Apr/2012, 12:09pm
tlg email kat sy, bublegurl83@yahoo.com  
17. Nieda 3 - Wed 25/Apr/2012, 4:02pm
SALAM..
saya berminat..boleh emelkan details?

shah_baby84@yahoo.com

thanks  
18. La Bella Collections - Sun 29/Apr/2012, 10:00pm
Kalau berminat nk beli kokuryu summer cake(bedak arab) 25g
sila call/sms 012-9705975
atau
add kami di facebook https://www.facebook.com/labellacollections
atau
boleh layari labellacollection.blogspot.com.  
19. Ros304 - Sun 29/Apr/2012, 11:49pm
emailkan info
teratakbonda304@yahoo.com  
20. La Bella Collections - Wed 2/May/2012, 10:39pm
Kalau berminat nk beli kokuryu summer cake(bedak arab) 25g
sila call/sms 012-9705975
atau
add kami di facebook https://www.facebook.com/labellacollections
atau
boleh layari labellacollection.blogspot.com.  
21. Aliza 13 - Tue 8/May/2012, 10:15pm
hi saya da add plzz...accpet me..alyza butik bundle...i nk tahu harga borong players pakej 1 dozen and alls about its..tq  
22. La Bella Collections - Sat 12/May/2012, 1:30am
Stok orange blush n jade dh masuk...very limited stocks...cepat2!!:) n InsyaAllah next week akan masuk stok yg lain.. Call or sms 012-9705975 (dee)  
23. La Bella Collections - Sun 13/May/2012, 2:34am
So sorry. Stok yg baru smpai dh habis...sambutan sgt menggalakkan.. so now summer cake is temporarily out of stock. InsyaAllah next week akan restock..Stok terhad...utk belian borong boleh booking dulu n buat pymnt.. call/sms 0129705975 (dee) utk info lanjut...Tq..:)  
24. La Bella Collections - Sat 19/May/2012, 8:15pm
Stok baru akan sampai dalam masa 3-4 hari lagi.. so sesiapa yang nak booking boleh sms/call 012-9705975 (dee)...Siapa cepat dia dapat..!!
:)  
25. Lady B - Fri 25/May/2012, 10:15am
bedak ney ada byk warna kan???ada warna russet, orenge....and Rose apa ntah...russet tue sy tgk mcm gelap skit jek.kulit sy warna cerah tp org yg menjual nyer cadangkan sy pakai russet...boley comment skit...  
26. La Bella Collections - Sun 27/May/2012, 3:46am
Salam Lady B..First skali saya nk inform pada semua yg kokuryu summer cake ni ada banyak pilihan warna;

-Orange Blush - untuk kulit cerah
-Russet - untuk kulit sederhana
-Summer Tan n Amber Rose - untuk kulit sawa matang atau sedikit gelap
-Jade - untuk concealer

Saya pun pada mulanya percaya pada first supplier saya yang bgtahu 'russet' shade ni ikut aliran darah...tapi lepas dh buat research sendiri yang sbenarnya shade russet ni ialah shade yg paling selamat atau sesuai utk kebanyakan ton kulit asia sbb shade ni ialah tone yg tengah2. Tapi untuk yang berkulit cerah mcm chinese n yang agak gelap x sesuai dengan shade ni.

Untuk Lady B yg berkulit cerah saya cadangkan shade Orange Blush. Add sy di FB https://www.facebook.com/labellacollections atau sms/call 012-9705975 utk tempahan/info.

Terbuka juga pada yg nk beli secara borong..

TQ..:)  
27. Ct Aminah - Mon 28/May/2012, 1:57am
berminat nak jd agent, boleh bg detail

siti.mamact@yahoo.com
siti : 012-2724464  
28. La Bella Collections - Sat 2/Jun/2012, 1:48am
Sila layari blog kami di http://labellacollection.blogspot.com/

atau

add kami di facebook : https://www.facebook.com/labellacollections

untuk info dan produk-produk terbaru..:)  
29. Dfm - Mon 4/Jun/2012, 9:04pm
email sy jugak detail
dfmdirector@gmail.com
tq  
30. La Bella Collections - Sat 23/Jun/2012, 9:20pm
Kokuryu summer cake 50g n 25g in stock now!! call/sms 0129705975(dee)  
31. Doctor - Thu 5/Jul/2012, 3:31pm
Tolong emailkan detail.

drluq90@yahoo.com

Terima kasih  
32. Nurul08 2 - Fri 6/Jul/2012, 9:34am
saya berminat menjadi agen...pls emailkan detail nhr2612@yahoo.com..tq  
33. Fisha 5 - Tue 10/Jul/2012, 8:58pm
saya berminat menjadi agen...pls emailkan detail fishahasim@monavie.com  
34. La Bella Collections - Fri 13/Jul/2012, 4:01pm
Borong Bedak Arab Ready Stock!! https://www.facebook.com/PemborongBedakArab  
37. Mrshazril - Sun 23/Sep/2012, 7:46pm
pm di email lovemyself87@gmail.com  
38. Tukul Engineering Services - Fri 19/Oct/2012, 11:50am
Salam sesiapa yg berminat utk mmbeli bedak arab kokoryu,stok baru sampai.harga satu bedak rm55.harga postage rm7. Jauh murah berbanding harga pasaran iaitu rm66. Utk pembelian sepuluh ke ats akn jatuh rm48 satu.dapatkn segera sebelom kehabisan stok. Jika berminat boleh hubungi saya,puan faten 0139573260. Penghantaran dibuat ke seluruh malaysia. Nk jadi agent pon boleh :-D  
39. Ishrat - Sat 10/Nov/2012, 12:59pm
Tolong email kan kpd saya. Saya minat sangat nak jadi agen. Thanks  
40. Tie 13 - Sat 1/Dec/2012, 5:22pm
salam..sy ade mnjual bedak arab dgn harga rm 50..bminat sms 0132643039  
41. Kesha - Sun 17/Feb/2013, 6:22pm
berminat urt jadi agen..sila email kesha7901@yahoo.com
tq  
42. Khairul 551 - Sun 24/Feb/2013, 4:48am
emailkan kepada saya harga borong untuk summer cake 25g dan 50g  
43. Azlin 18 - Sat 2/Mar/2013, 3:54am
salam..promosi 2 bedak arab RM100 free pos..berminat sila sms 013-9533427  
44. Izza 12 - Sat 23/Mar/2013, 3:07pm
saya ada jual bedak arab juge,murah & harga mmg terbaek! tinggal stok russet & cherry shj! harga satu RM48 TERMASUK postage ye!! cepat2 hubungi saye...019-2459942...siapa cepat dia dapat! harga mmg murah

Bantal panas/tungku letrik pon ade! harga hanya RM20 sahaja, retail selalunye rm35

promo2...cepat hubungi saye  
45. Produk Mesir - Sat 30/Mar/2013, 1:39am
Promosi pembukaan bedak arab kokuryo langsung dari Mesir! Hanya rm48 termasuk postage! last 29 pcs! Dapatkan sekarang.

Warna yg available:
-russet
-cherry
-cherry pink
-orange jade

email kami di : produkmesiroriginal@yahoo.com

cepat!dapatkan sebelum kehabisan stok!  
46. La Bella Collections - Mon 3/Jun/2013, 8:02pm
Harga Bedak Arab 50gram & 25gram (READY STOCK) :

Untuk size 50gram(red casing) ;

- 1 pc : RM39
- 6 pcs : 1pc RM35
- 12 pcs : 1pc RM30
- 30 pcs : 1pc RM29
- 50 pcs : 1pc RM27
- 100 pcs : 1pc RM25

Untuk size 25gram(white casing) ;

- 1 pc : RM29
- 6 pcs : 1pc RM25
- 12 pcs keatas : 1pc RM22
- 50 pcs keatas : 1pc RM20
- 100 pcs keatas : 1pc RM19

*Size & warna boleh campur
*Caj pos bergantung pada berat order dan kawasan anda.

-Pilihan warna-

(READY STOCK)

-ROSHELLE (Untuk Kulit Cerah) *size 50g sahaja

-CHERRY PINK (Untuk Kulit Cerah) size *50g sahaja

-CHERRY (Untuk kulit cerah) *size 50g sahaja

-ORANGE BLUSH (Untuk kulit cerah kuning lagsat/kulit cina) *size 25g & 50g

-PUGGY PINK (Untuk kulit cerah pinkish& sederhana cerah) *size 25g sahaja

-RUSSET (Untuk kulit sederhana cerah) *size 25g & 50g

-OLIVE ROSE (Untuk kulit sederhana cerah) *size 50g sahaja

-AMBER ROSE (untuk kulit melayu/natural) *size 25g & 50g

-SUNSET TAN (untuk kulit sedikit gelap) *size 50g sahaja

-SUMMER TAN (kulit hitam manis) *size 25g & 50g

-JADE (sebagai concealer) *size 25g & 50g


*Caj pos bergantung pada berat order dan kawasan anda.  
47. Tie 13 - Sat 13/Jul/2013, 8:59pm
Jum borong bedak arab dgn sy..min 10pcs shaja rm 25...lg byk lg murah..sms 0132643039  
48. La Bella Collections - Sun 29/Sep/2013, 12:18am
Salam..:)

- Kami La Bella Collections (LIL D ENTERPRISE 00197631-A) merupakan pengedar bagi produk Bedak Arab @ Kokuryu Super Summer Cake yang 100% ORIGINAL..bukan produk tiruan yang berada banyak di pasaran sekarang.

- Stok Bedak Arab kami adalah dari pengedar Kokuryu Cosmetics yang sah dari Arab Saudi dan terus dari negara pengeluar iaitu Filipina.

- Dari itu kami mempunyai variasi pilihan warna yang tidak dieksport ke Arab Saudi.

- Stok kami adalah TERSEDIA (Ready Stock) ; bukan Pre-order.

- Kami juga membuat penghantaran ke Singapore & Brunei via EMS / Standard International Shipping. Urusan pembayaran antarabangsa boleh dibuat melalui PayPal atau Western Union


Pilihan warna yang kami bekalkan :

- Cherry Pink
- Roshelle
- Cherry
- Orange Blush
- Puggy Pink
- Russet
- Olive Rose
- Amber Rose
- Summer Tan
- Sunset Tan
- Jade

- Kami juga membekalkan produk Bedak arab @ Kokuryu Summer Cake yang bersaiz kecil (25 gram) yang merupakan produk yang sama dan dikilangkan juga di Cherry Lab Inc Filipina.
Bedak Arab bersaiz kecil ini tidak dieksport ke Arab Saudi.

Pilihan warna untuk size 25 gram ;

- Orange Blush
- Puggy Pink
- Russet
- Olive Rose
- Amber Rose
- Summer Tan
- Sunset Tan
- Jade

Harga yang kami berikan untuk pembelian secara borong adalah seperti berikut :

Untuk Bedak Arab 50gram termasuk Kokuryu Beauty Sponge :
- 6 pcs : RM29/pc
- 12 pcs : RM27/pc
- 50 pcs : RM25/pc
- 100pcs : RM23/pc

Untuk Bedak Arab size kecil (25gram) termasuk sponge :
- 6 pcs : RM22
- 12 pcs : RM20
- 50pcs : RM19
- 100pcs : RM18

**Stok kami tersedia. Untuk pembelian dalam kuantiti lebih dari sebut harga diatas..harga boleh dirunding.

Sila layari fan page kami di Facebook : www.facebook.com/PemborongBedakArab untuk info produk

Jika berminat anda boleh PM kami @ http://www.facebook.com/messages/PemborongBedakArab
atau SMS/whatsapp :

- 0129705975 (Puan Dee)
- 0122994701 (En Ali)  
49. Reiscare Malaysia - Sat 20/Sep/2014, 12:32am
Reiscare Baby Powder
=============

Visit www.reiscare.my untuk samples percuma!

Agent dialu-alukan.  

Page 1   (Total 49 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..