(Kini Dilancarkan): Program The Real Fighter, Program Pembongkaran Rahsia Bagaimana Lebih 1000 Usahawan Kami Berjaya Dengan Vending Machine
Zulkifli Vending @ VPS Vending - Thu 19/Nov/2020 10:46am
Kenapa kami namakan program khas ini THE REAL FIGHTER?? Kerana kita semua adalah fighter kepada keluarga kita, fighter kepada orang sekeliling kita, seorang fighter tidak akan menyerah kalah, fighter akan terus berjuang walau apa pun rintangan!!

Dah tak lama untuk kita tinggalkan tahun 2020, adakah tahun 2020 anda seperti yang anda jangkakan dan harapkan?? Atau lebih teruk dari tahun2 sebelumnya??

“Saya ni tak pernah buat bisnes dan tak tahu nak bisnes apa”
“Boleh ke saya buat bisnes ni?”
“Sesuai ke saya buat bisnes ni?”
“Saya takde pengalaman boleh ke berniaga?”

Insyallah dalam program THE REAL FIGHTER ni kami akan bongkarkan secret bagaimana lebih 1000 usahawan kami di seluruh Malaysia, ada yang masih bekerja, ada yang dah ada bisnes, ada yang telah diberhentikan kerja dan yang teleh berpencen telah berjaya buat du1t tepi bersama kami.. Kami akan dedahkan kepada anda teknik2 dan cara2 berdasarkan proven result orang yang telah berjaya.

Sebagai hadiah kami buat anda di Bulan Kemerdekaan ini, kami amat berbesar hati untuk menjemput anda ke program THE REAL FIGHTER untuk membantu anda yang serius INGIN BANGKIT sehingga berjaya menjadi usahawan vending machine yang berjaya.

Berapa bayaran?? Untuk program ni, kami bawakan kepada anda PERCUMA, tak perlu bayar apa2..

Jika anda SERIUS kami sedia membantu anda dengan ilmu PERCUMA serta teknik-teknik yang terbukti berkesan yang mungkin bakal merubah hidup anda.

Click link di bawah sekarang untuk Pendaftaran Slot Program, Join Group Telegram atau terus bercakap dengan pegawai pemasaran kami!!!

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://linktr.ee/vpsvending
https://linktr.ee/vpsvending
https://linktr.ee/vpsvending

03-9543 8272
03 8080 7687

VPS VENDING (M) SDN BHD
- Your vending expert-

# vpsvendingmachine #vendingmachinemalaysia #multipurposevendingmachine #vpswarriors

Niche: Vending Machine | Ingin Berniaga
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..