Khidmat Mengajar Mengaji di Kawasan Nilai
Muhammad Ashraf 4 - Wed 26/Sep/2012 6:52am [Last Comment]
Assalamualaikum w.b.t

Saya merupakan lepasan diploma syariah dan kini sedang menuntut di USIM dalam bidang fiqh dan fatwa.

Saya menyediakan khidmat mengajar al-Quran (iqra', muqaddam, dan bacaan al-Quran) kepada sesiapa yang memerlukannya di kawasan Nilai. Untuk kawasan Bukit Mahkota dan Bandar Putra juga saya boleh insyaALLAH.

Saya pernah mengajar di Sekolah Menengah Tahfiz di Bandar Tun Razak, Cheras selama 5 bulan dan menjadi imam di Surau Al-Amin, Jalan Ikhlas, Bandar Tun Razak untuk tempoh yang sama.

Niche: Pusat Mengaji Agama
   
 1. Muhammad Ashraf 4 - Wed 26/Sep/2012, 7:18am
  Jika ada, boleh reply di sini atau mesej saya di no 014-510 2864.  
 2. Irwan Mashadi - Wed 26/Sep/2012, 4:08pm
  Saya berminat, Tuan mengajar tak di rumah untuk sekeluarga pada hari yang ditetapkan? email saya : mohdrizal.69@gmail.com  
 3. Muhammad Ashraf 4 - Thu 27/Sep/2012, 7:33am
  Jika masa yg ditetapkan itu saya kelapangan, insyaALLAH.  
 4. Muhammad Ashraf 4 - Thu 27/Sep/2012, 7:47am
  Saya sudah email tuan..  
 5. Zain Azree Zabidin - Wed 18/Nov/2015, 3:01pm
  salam masih ada lagi perkhidmatan tuan?  
Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)