Kerjaya Profesional Sebagai Unit Trust Consultant (Kedah, Penang, Perlis)
Jileh - Thu 12/Apr/2012 2:39pm
Peluang kerjaya sebagai Perunding Unit Amanah sangat menarik dan kompetitif serta mampu memberikan peluang pendapatan berterusan yang sangat mengalakkan di samping kebebasan masa.

Sebagai Perunding Unit Amanah anda mempunyai pasaran yang sangat luas di mana wang simpanan EPF berjumlah RM200 bilion boleh dilaburkan di dalam skim ini. Umat Islam juga masih baru dalam industri ini.

Pasaran di kalangan orang melayu sendiri sangat luas dan masih belum diterokai sepenuhnya.
Anda adalah layak menjadi Perunding Unit Amanah dengan hanya perlu memiliki sijil SPM dan menduduki peperiksaan (CUTE) yang mudah sahaja.

Adakah ini sebahagian impian anda?

1) Ingin mendapat pendapatan yang TIADA LIMIT
2) Ingin bekerja bebas (Independent), tiada boss. ANDA ADALAH BOSS DIRI ANDA SENDIRI.
3) Ingin bekerja mengikut MASA ANDA SENDIRI
4) Ingin bekerja secara FULL TIME atau PART TIME. Pilih sendiri

PALING PENTING IANYA BERLANDASKAN SYARIAH DAN TERTAKLUK DI BAWAH AKTA SURUHANJAYA SEKURITI SEKSYEN 18 UNDANG-UNDANG MALAYSIA


KERJAYA PROFESIONAL YANG MENJANJIKAN PENDAPATAN LUMAYAN.PELAJAR IPTA DAN IPTS JUGA DIALU-ALUKAN SEBAGAI KERJAYA SAMPINGAN.

Untuk maklumat lanjut:

012-4002101 (ZIZI)
jileh_pulau@yahoo.com

Niche: Kerja Agen Perunding | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Rashidi Hamzah - Tue 8/May/2012, 1:02am
    Diperlis takdak ke?  
  2. Jileh - Thu 14/Jun/2012, 4:14pm
    boeh hubungi saya  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Berniaga Mee Goreng yang Paling Lumayan
Bagaimana nak berniaga di gerai makan sebenarnya. Adakah perlu kita membuat berpuluh-puluh menu. Atau cukup dengan hanya satu menu sahaja, tapi dibuat dengan begitu sedap? Kami ke Hameed Pata Mee Sotong di area Padang Kota Lama di Georgetown Penang. Ikuti episod menarik ini :-)
Nasi Kandar Penang: Deens Maju Georgetown & Deen Jelutong Memang Power!
Trip ke Pulau Pinang mencari Nasi Kandar yang popular untuk dicuba. Apakah yang membezakan Nasi Kandar dengan Nasi Gulai biasa? Benarkah ada lebih 100 Restoran Nasi Kandar di Penang? Ikuti explorasi kami di Pulau Pinang mencari jawapannya :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)