Kerja Sambilan Hanya Dirumah Sambil Online!
September - Tue 2/Apr/2013 2:03pm [Last Comment]
As salam, kami disini memerlukan lebih ramai warga majalah atau kepada yang berminat untuk menambah pendapatan sambil online, sesuai untuk semua golongan, anda tidak perlu keluarkan modal ia dipangil AGENT DROPSHIP.

***Apa kelebihan dropship
- Tidak memerlukan modal untuk membeli produk.
- Tidak perlu menyimpan stok.
- Tidak perlu menghantar produk kepada pembeli.
- Pelbagai jenama dan produk
- Pihak kami yang uruskan pengeposan dan beri no tracking kepada
ahli(bukan kepada pembeli)
- Hanya publish gambar dan detail produk sahaja! cukup mudah untuk
mendapatkan duit
- Pembeli bayar kepada anda,Anda cuma bayar kepada kami harga agent
sahaja yang telah dipotong dan keuntungan dari hasil jualan,anda ambil
siap2!
- (Ada agent kami yang telah mendapat keuntungan RM300 sehari,lebih
berganda daripada gaji sebelum ini, hanya separuh masa!)
- Submit order sebelum jam 3pm kita akan hantar pada hari yg sama
- Dan banyak lagi?

***Lain2 info tentang dropship/agent :
http://terlarisdipasaran.com/member/index.php?route=information/information&information_id=10

***JANGAN BIARKAN MASA BERLALU DAN JANGAN LEPASKAN PELUANG***

Niche: Program Dropship
 
1. Hisham 148 - Tue 2/Apr/2013, 2:35pm
Adakah anda menggunakan handphone, adakah anda membayar bil/prepaid lebih daripada RM20, jika "ia" sebenarnya anda sudah layak untuk mendapat point tiket kapal terbang AirAsia setiap kali anda topup, anda layak utk promote ahli keluarga, supaya setiap kali mereka topup anda dapat komisyen...detail email sy hisham1919@yahoo.com ty  
2. Nazri5507 2 - Tue 2/Apr/2013, 3:41pm
$$$ berganda..

3 pakej menarik dengan modal serendah RM40, potensi income anda RM146 tanpa perlu menaja...kalu menaja apetah lg...
sertai kami di plan NMG Network dengan melayari wwww.nmgnetwork.com/moneybiz utk info lanjut!!

kepada yang berani mengubah nasib sahaja!  
3. Dianasuhaimi - Tue 2/Apr/2013, 4:45pm
berminat dgn agent dship..dianasuhaimi@rocketmail.com tel : 0133380864  
4. Alamaya2020 - Thu 4/Apr/2013, 12:10am
Nak berniaga tak ada modal/tak cukup.

Setai kami Modal diberi percuma.

Email saya:alamaya2020@gmail.com  
5. Nurain 65 - Thu 4/Apr/2013, 10:44am
berminat la.. tlg email dkt sy:
nurulainun.nordin@gmail.com  
6. Zulaika 10 - Thu 4/Apr/2013, 12:09pm
tlg emel detail pd sy :
aeenzulayqa@yahoo.com
terima kasih  
7. Maznifaisha - Thu 4/Apr/2013, 12:45pm
EMAILKAN MCM MANE CRENYE..
maznifaisha25@gmail.com  
8. Siti 765 - Thu 4/Apr/2013, 3:29pm
berminat..sila email siti_mienz83@yahoo.com.my  
9. Fatim Zuhaidah - Fri 5/Apr/2013, 9:59pm
email kat fatimzuhaidah@ymail.com  
10. Suhana 66 - Sun 7/Apr/2013, 12:11am
Berminat.email sy
suhana.abdulghani@yahoo.com  
11. Nieka - Sun 7/Apr/2013, 2:54am
tumpang iklan ye...

Ingin menjadi dropship/ajen utk cadar kartun, cadar bola & tikar evamatik?
email kan ke nieka83@yahoo.com  
12. Hanafee77 - Tue 9/Apr/2013, 5:10pm
sy berminat..sila email detail kpd mhanafe@gmail.com  
13. Sha 246 - Thu 11/Apr/2013, 7:38am
email jgk : sharifah_rokiah@ymail.com  
14. Nor 173 - Fri 19/Apr/2013, 3:26pm
Berminat..darvisza_nissa@yahoo.com  
15. Farah 425 - Sun 21/Apr/2013, 12:06pm
Nak jadi agent dropship kami??
Request untuk join group FB kami..
>> SNE (Super Nutrient Essence) Discussion Group  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..