Mencari Kerja Sambilan Dari Rumah
Shila 39 - Thu 20/Sep/2012 2:11pm [Last Comment]
Assalam semua,

Saya mencari kerja sambilan yang boleh dilakukan dari rumah area Subang, Kota Damansara dan Sg Buloh untuk menambah pendapatan keluarga. Contohnya memasang alat-alat komponen dan sebagainya. Jika sesiapa ada maklumat atau kerja boleh email ke saya shila_702@yahoo.com.

Terima kasih atas bantuan anda semua.

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Shoppemarts - Thu 20/Sep/2012, 2:43pm
    www.kerjapartime.com  
  2. Mohamad Nasrol Abdullah Sani - Thu 20/Sep/2012, 5:45pm
    Asas perniagaan dari rumah jika cik nak bermula berniaga daripada rumah lah..

    1) Ada produk & servis (produk sendiri atau orang lain)
    2) Prospek (tahu bagaimana nak dapatkan prospek)
    3) Promosi (gunakan timing dan tempat yang sesuai)

    Jika nak belajar dengan saya boleh lihat thread saya. Saya seorang fulltime online marketer.

    ~Mohamad Nasrol  
  3. Niezam 4 - Thu 20/Sep/2012, 9:25pm
    Salam,berminat nak meniaga aiskrim magic.HAnya dari rumah.Pendapatan lumayan.Pakej serendah RM780 boleh menjana pendapatan sehingga RM200-RM300 sehari.Tak memerlukan letrik @ bateri.Hanya menggoyangkan mesin dapat buat 100 batang aiskrim dalam 3-4 minit.Hubungi : NIEZAM-0125703859 untuk maklumat lanjut.  
  4. Norzihan Bt Harun - Fri 21/Sep/2012, 12:20am
    Assalamualaikum wbt...

    Shila dan sahabat semua...

    Cuba yang inii...biz onlline tapi mudah sangatnya..paling penting biz ni promosi berjalan sendiri...cuma kalau nak lipatgandakan komisen...buat macam akak buat sekarang...sapa yang tak join biz ni memang rugi..bacalah dulu shila lepas tu buat keputusan...saya dah rasa income ni lebih 8 k...real income...

    http://rm90.ibct.my/5

    Sila add fb

    norzihan_63@yahoo.com.my tk  
  5. Rabiah - Fri 21/Sep/2012, 10:26am
    lawati web ini

    http://extradarirumah.blogspot.com  
  6. Monash - Fri 21/Sep/2012, 2:36pm
    kalau minat buat bisnes boleh sms saya nasrol-0132503240
    bisnes ni ada modal,tp x mahal..saya join sebulan dpt rm1000 lebih  
  7. Pu3bunian - Fri 21/Sep/2012, 3:45pm
    sy berminat nk buat bisness online..
    contoh jual produk2 kesihatan or minyak wangi..or jd pengedar ape2..tp xtahu nk mule dr mane n ape..
    aQue_cute91@yahoo  
  8. Ahmadyacub - Sat 22/Sep/2012, 1:12am
    MODAL RM90 SEKALI, DAPAT RM1500 SETIAP HARI. SIAPA YANG NAK??? LAYARI www.ahmaddarusy.blogspot.com
    X perlu beli ulangan, tak perlu maintain, tak perlu jual barang. Modal RM90 sekali jer..perkenalkan kat 2 org. Dia pun buat macam kita. Dapat 2 bonus. 1. Taja RM30/org. 2. Bonus pairing RM15/psg. Bila 1 cari 2, akan berkembang sehingga dpt 100 psg/hari =RM1,500/hari =RM45,000/bln  
  9. Awirfadania85 - Sat 22/Sep/2012, 2:14am
    saya pun nk juga keje sambilan...mcm packing2 barang ke,apa2 la  
  10. Syazuan 2 - Sat 22/Sep/2012, 8:45am
    tolong promote jersi2 kelab kt kwn2 sy akn bg komisyen setiap jualan yng anda buat...berminat kol 0193451833  
  11. Syuhana - Sat 22/Sep/2012, 9:11am
    MAHU kerja yang tidak memenatkan? kerja yang senaang? tanpa mengGUNAkan modal??try buat ni.SAYA sudah mencuba. BERBALOI.. hanya promosikan sahaja.

    LAYARI http://Mix-Fag.com/?ref=1153816  
  12. Siti Mas Mira - Sat 22/Sep/2012, 12:36pm
    tambah pendapatan dgn klik iklan...www.bonusklik2u.com/masmira  
  13. Nurul Ain 42 - Sat 22/Sep/2012, 12:54pm
    Shila.. kalau berminat..!! saya boleh bantu..
    Kerja Dirumah..
    TANPA MODAL....!!
    dah ramai yang mencuba.. semua ye berhasill..
    berminat email
    aienchomey@yahoo.com  
  14. Lin 27 - Sat 22/Sep/2012, 3:11pm
    salam..
    berminat jd dealer sophie paris..hanya rm15 seumur hidup..rajin usaha byk masyuk..
    berminat sms 0135079520 atau klik
    www.sophieparisclub.com/linyazid  
  15. Zana 78 - Sat 22/Sep/2012, 7:09pm
    klu minat masak blh jadikan kerja sambilan di rumah. sila link
    Link: http://3cbakery.jomniaga.com/go/3/wardina74  
  16. Aizad 14 - Sun 23/Sep/2012, 12:43am
    boleh try ni, http://rgcxnet.blogspot.com  
  17. Lina 169 - Sun 23/Sep/2012, 8:25am
    Call saya jika berminat utk membuat partime. Training akan diberikan. Malah anda perlu menghadiri Seminar secara PERCUMA sebagai permulaan. Hubungi saya utk maklumat lanjut 0163636434  
  18. Ediey 3 - Sun 23/Sep/2012, 8:56am
    Tanpa perlu buat kerja apa2
    cuma keluarkan sedikit modal RM350
    Income RM100 sebulan
    Info email alloei@yahoo.com  
  19. Altrom3nac3 - Sun 23/Sep/2012, 9:44am
    1.Buat akaun Paypal..free jer..
    2.clik link ni http://Mix-Fag.com/?ref=1153837
    3.Reg link di atas..free je..
    4.Jwb survey..1 survey dibayar $10.
    5.Genap $600 blh transfer..Nak dapat dlm $600 dlm seminggu je..
    Cuba la try..  
  20. Paulclickers - Sun 23/Sep/2012, 10:02pm
    Saya seorang usahawan internet ingin mempelawa semua untuk belajar tentang cara buat duit melalui internet tanpa perlu bayar apa apa pun. Semuanya halal jangan risau. Cuma perlu kilk iklan je dan perlukan kesungguhan dan teknik yang betul. Check di sini http://paulclickers.blogspot.com  
  21. Iwebshop - Sun 23/Sep/2012, 11:32pm
    http://iwebshop.biz-interweb.com  
  22. Fizah 40 - Mon 24/Sep/2012, 8:27am
    Hi?nak tahu cara mudah dapatkan wang???...klik ni:-
    http://Mix-Fag.com/?ref=1153775
    senang je kerja nie?isi survey untuk company..daftar pun free je?tak payah keluar modal langsung...x percaya???..try dulu?confirm berbaloi?:-)  
  23. Windawichuma - Tue 25/Sep/2012, 10:14am
    salam...sory just nk share information pasal mixfag ni..sbnarnye tu tipu je..sy dh buat n earn $1103 tp duitnye xde pn dpt2,transfer g paypal pn xde..dh rmai gk yg prnah wat ni n trtipu,mmg modal free tp byran pn xde...  
  24. Fizah 40 - Thu 27/Sep/2012, 4:44pm
    widawichuma:-..yeke??tp dulu awak yg ckp benda ni ok..dlm post2 awak yg dlu..awk kata awak dah dapat duit pun..  
  25. Lina 169 - Fri 28/Sep/2012, 12:21pm
    jika berminat hubungi saya 0192607331 atau sila lawati kami di
    http://mcmfabulous.com/8459380  
  26. Anuar 163 - Mon 1/Oct/2012, 11:43am
    Salam cuba layari www.lubukparttime.com atau call/sms saya 0192733341 utk info lanjut...saya dah mencuba dan ianya berbaloi..  
  27. Zikin - Mon 1/Oct/2012, 3:28pm
    to fizah40

    macam mana upah tu dibayar?saya dah try,tapi x dapat apa pun?  
  28. Sha Hashim - Mon 1/Oct/2012, 8:50pm
    Berminat untuk tambah pendapatan dari rumah secara sambilan sebagai JURUTAIP

    Emel sha: shahashim@yahoo.com  
  29. Fizi 2 - Tue 16/Oct/2012, 7:18pm
    SAYA ADA KERJA KOSONG KEPADA SESIAPA YANG BERMINAT..KERJA BUAT KUIH. KAWASAN SUBANG. PEREMPUAN SAHAJA. GAJI RM25-RM50. LATIHAN DISEDIAKAN. HANYA YANG BETUL2 BERMINAT HUBUNGI SAYA..
    013-6010892.TERIMA KASIH  
Page 1   (Total 29 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Kandar Penang: Deens Maju Georgetown & Deen Jelutong Memang Power!
Trip ke Pulau Pinang mencari Nasi Kandar yang popular untuk dicuba. Apakah yang membezakan Nasi Kandar dengan Nasi Gulai biasa? Benarkah ada lebih 100 Restoran Nasi Kandar di Penang? Ikuti explorasi kami di Pulau Pinang mencari jawapannya :-)
Umrah Ku 2019 ..dan Empat Hari di Kota Madinah
Setelah 6 hari di Kota Mekah, kami bertolak ke Kota Madinah. Tidak sabar rasanya untuk melihat Masjid Nabawi dan menghayati liku-liku perjuangan Baginda Rasul. Keesokannya, kami ke Masjid Quba dan ke Bukit Uhud untuk melihat perkuburan Para Syuhada. Setelah 4 hari di Madinah, tibalah masa untuk pulang ke Tanahair. Terasa sangat sebak dan rindu untuk kembali semula Bumi Ambia ini.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)