Kerja Part Time Dari Rumah (40 Cara Buat Duit Dengan Mudah)
Mikael 2 @ Informasi Kerjaya - Panduan Temuduga dan Peperiksaan Kerja Kerajaan
Mon 17/Sep/2012 1:52pm [Last Comment]
Kerja dari rumah sudah menjadi trend malah ramai yang telah berhenti kerja makan gaji kerana potensi pendapatan lumayan.

Kelebihannya hanya duduk di rumah ada komputer ada internet, kerja tidak terikat masa dan tiada siapa nak marah anda.

Saya ingin kongsikan cara saya buat duit hanya dari rumah dengan "40 Cara Buat Duit".

Syukur kerana saya ada pendapatan sampingan di samping makan gaji dengan kerajaan. Kadang2 income sampingan saya melebihi gaji bulanan.

Mahu tahu caranya? email ke damianmikael@gmail.com dan saya ada BONUS hebat jika anda mendapatkannya.

Niche: Buat Duit
 
1. Sifwan - Mon 17/Sep/2012, 1:55pm
EMAIL..sif.wan@yahoo.com  
2. Atrisnadewita - Mon 17/Sep/2012, 1:55pm
nak tau ,,email ke atrisnamanda@gmail.com  
3. Ana Azman - Mon 17/Sep/2012, 2:05pm
email iwan5151@yahoo.com.my  
4. Saiful Husin - Mon 17/Sep/2012, 2:07pm
email saifullahusin@gmail.com  
5. Nizam 62 - Mon 17/Sep/2012, 2:11pm
emailkan ke
kesangresources@gmail.com  
6. Mohd Fauzi 22 - Mon 17/Sep/2012, 2:51pm
Fatihah Venture Resources
Perlu buat kertas kerja ( projek,produk,pinjaman,program dsb...) atau pendaftaran Kem.Kewangan (MoF) atau menyediakan profil syarikat.
Kami menyediakan perkhiidmatan tersebut pada caj yang rendah RM300/ satu tugasan & perkhidmatan yang cekap & cepat (dijamin 3 hari (jika maklumat lengkap ) 10 hari bekerja untuk daftar MoF..
sila hubungi 017-6477528
Lokasi Ampang,Selangor,
Segala urusan face to face sahaja..  
7. Pakar Clickbank - Mon 17/Sep/2012, 3:35pm
Kat forum ni ada org share screenshot sale yg berjaya dihasilkan dengan teknik simple promosi secara auto

http://bit.ly/PkkttD  
8. Azman 261 - Mon 17/Sep/2012, 5:02pm
saya berminat, hrp dpt email ke :capaz2218@yahoo.com....tkasih  
9. Norzihan Bt Harun - Mon 17/Sep/2012, 9:00pm
Assalamualaikum wbt...

Tumpang lalu tuan tanah...
Saya nak kongsi pengalaman saya kepada tuan tanah dan sahabat semua...
Saya join setahun lalu lepas tu ada buat pengeluaran hasil dlm 1 k ..lepas tu duduk diam tapi lain jadinya 4D pulak duduk diam dapat duit 8 k kerana sistem jual ebook ni auto promosi...banyak benar komisen terkumpul..sampai hari ini tiap-tiap hari bertambah....lihatlah best sangat..

http://rm90.ibct.my/5

norzihan_63@yahoo.com.my tk  
10. Rozana 21 - Tue 18/Sep/2012, 10:56am
tolong email kat roakhxhanna@yahoo.com  
11. Alieza 2 - Tue 18/Sep/2012, 3:24pm
email aliezaliza@yahoo.com.my  
12. Aezal - Sun 23/Sep/2012, 7:52pm
aezal_faim@yahoo.com  
13. Mazilsah - Mon 24/Sep/2012, 11:54am
ramai yang telah mendapatkan panduan hebat ini.

CEPAT SETELAH KOUTA TERCAPAI AKAN HARGA DINAIKKAN!!  
14. Mikael 2 - Sat 13/Oct/2012, 1:10pm
Anda nak Panduan Format PC dan Reinstall Windows XP Langkah Demi Langkah secara PERCUMA?

Dapatkan 40 Panduan Buat Duit Dari Rumah pada harga RM30 dan saya akan bagi PERCUMA:

1) Panduan Format PC
2) Panduan Menggunakan Autoresponder

Bagaimana nak dapatkan? email ke damianmikael@gmail.com

CEPAT!! TAWARAN INI TERHAD!!  
15. Lan 131 - Fri 14/Dec/2012, 5:09pm
email sy..lan_joker89@yahoo.com  
16. Dyna 10 - Sat 15/Nov/2014, 11:47am
cuba yg ni partime.netne.net  
17. Barangterpakai - Fri 21/Nov/2014, 1:40am
download ebook percuma dan buat duit partime
buatduitpartime.blogspot.com  

Page 1   (Total 17 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..