Kerja Kutip Duit Je Seminggu Sekali. Peniagaan Kerusi Urut Layan Diri Mudah.
Ceno @ Harelzey Enterprise - Fri 5/Aug/2022 6:32am
Kerusi Urut Layan Diri atau Vending Machine Massage Chair. Perniagaan vending machine paling mudah. Kerja kutip duit je seminggu sekali. Percuma Spare Part Dalam Tempoh Warranty.

# Kelebihan perniagaan kerusi urut layan diri :-

1. Collection sebulan boleh cecah RM 1K+++
2. Margin keuntungan tinggi 100% (sebab urutan tak perlu modal)
3. Pemantauan yang minima…boleh tinggal mesin 1 ke 2 minggu pun takde masalah
4. Tak perlu tambah stok air dan sebagainya …just datang kutip duit je kerja anda
5. Perniagaan yang khas untuk orang yang bekerja dan selalu sibuk

# Bagaimana cara nak mula ?

Cari tempat, letak Vending Machine Massage Chair dan anda hanya perlu datang sekurang2nya 2 minggu sekali bagi mengutip wang supaya duit tidak penuh dan membersihkan Vending Machine Massage Chair anda dari kotoran dengan kain bersih.

# Jika anda membeli dengan kami anda tidak perlu risau kerana :

1. Kami mempunyai pengalaman membaiki kerusi urut layan diri selama hampir 4 tahun
2. Waranty 6 bulan (semua alat ganti kami ade stok), Jika rosak dalam tempoh warranty kami akan beri anda spare part secara percuma
3. Kami merupakan pembekal spare part kerusi urut layan diri terbesar di malaysia dan mempunyai stok spare part yang banyak
4. Boleh datang ke stor kami untuk melihat sendiri barangan dan membuat pembelian Kajang, Selangor.
5. Barangan yang dibekalkan adalah ready stok (Kerusi urut refurbish)
6. Harini bayar esok dapat barang
7. Penghantaran percuma area KL dan Selangor
8. Percuma bantuan surat menyurat dan propasal bernilai RM 100 ringgit. Anda nak proposal percuma :- Klik disini * ️https://bit.ly/2LPXoF5

“ Fast Action, Fast Result ”

# Terhad untuk 5 unit sahaja... first come first serve

# Jika anda masih ragu2dgn kami ?

Anda boleh layari website kami bagi mendapatkan maklumat lanjut:
http://www.rakanvending.com

Atau Sila Call/Whatsapp untuk info lanjut.
013-4196930
https://wa.me/60134196930
(Aisyah)

Niche: Vending Machine | Mesin Kesihatan | Pengedar Produk Kesihatan | Ingin Berniaga | Konsultan Perniagaan
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..