Kerja Kosong Full Time RM1500 (Unifi Installer)
Faz 9 @ Wfsb - Thu 9/Jun/2011 1:00pm [Last Comment]
Sesiapa yg berminat untuk mendapat pekerjaan diberikeutamaan kepada lelaki....

Kerja : Pemasangan Unifi rumah ke rumah..minimum 4rumah sehari.

Gaji : Rm1500 (epf /socso ) ada...

Bole : dapat komisen lebih kalau buat lebih dari empat..

Office : di kepong

Tempat pemasangan : Area Selangor dan K.L sahaja.

Sila hantar Resume anda &
Sebarang pertanyaan : az_cooler@yahoo.com

Yang penting perlu ada : Laptop dan Kenderaaan

Niche: Kerja Kosong | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Matbanjar - Thu 9/Jun/2011, 1:02pm
    salam..kalau part time boleh ke?  
  2. Sham 108 - Thu 9/Jun/2011, 9:55pm
    xda pengalaman boleh ker???  
  3. Animax92 - Sat 11/Jun/2011, 2:22am
    xda pengalaman, tpi berminat . lagi pun dekat dgn rumah ..  
  4. Adeey - Sun 12/Jun/2011, 7:03pm
    berminat klo nak wat full time blh x???tp 3-4 jer..skrg tgh cuti sem...0173111879
    a.adeey@yahoo.com.my  
  5. Amirul 35 - Mon 13/Jun/2011, 4:30am
    ok..  
  6. Sue 86 - Thu 16/Jun/2011, 3:35pm
    salam
    masih ada kosong lagi tak keje ni? adik sya tengah cari keje ni. boleh call sya atau email 0193102433, sue751227@yahoo.com  
  7. Fariz 10 - Mon 20/Jun/2011, 11:19pm
    sy berminat 0192956217 atau email sy wave125_7746@yahoo.com  
  8. Jezlano - Tue 21/Jun/2011, 1:20am
    saya berminat hub 0122205647. saya ada laptop dan kenderaan sendiri. Biasa dengan pemasangan streamyx dan lain-lain jenis wifi. email saya infos.bleu@gmail.com. Elaun minyak mcamana?  
  9. Mohdhamri - Tue 21/Jun/2011, 11:52pm
    kepada sesiapa yg berminat utk kerja didlm sektor komunikasi fiber optik , saya ada banyak jawatan kosong dan projek di Penang, ada pengalaman atau tidak boleh memohon, ada kelulusan atau tidak juga boleh memohon.

    hantar resume ke :-

    mohdhamri@yahoo.com

    tk.  
  10. Putupiring - Tue 28/Jun/2011, 9:18pm
    motor dan kete ada... laptop xder... pc leh?hehhhe  
  11. Ahmad 104 - Sat 9/Jul/2011, 12:55am
    Sesiapa yang berminat menjadi Pemandu lori satu tan, yang mempunyi JDL. Gaji harian RM70. kawasan KL.

    hubungi saya :0199200057 (ahmad)  
  12. Eisya 8 - Tue 16/Aug/2011, 3:00pm
    saya dzulamri , umur 19 ada pgalaman pasang unifi , amat memerlukan perkerjaan di tm sekarang , hubungi saya jika ada kkosongan 0173725671 .  
  13. Mifdal - Wed 7/Sep/2011, 2:46am
    saya berminat .....ada laptop dan kenderaan .....mifdal 0135917655  
  14. Faz 9 - Wed 21/Sep/2011, 2:49am
    tahniah kepada sesiapa yg mendapat tempat untk bekerja dgn syarikat kami..kami yg tidak berjaya harap anda jangan berputus asa..  
  15. Zairul Rwg - Fri 30/Sep/2011, 2:23pm
    kalau saya buat xsampai 4 rumah sehari camne kira.?  
  16. Tm Zahid - Wed 14/Dec/2011, 4:37pm
    jika ada kekosongan sila umumkan pd sy.sy tinggal di segambut berhampiran kepong.ada laptop dan kenderaan sendiri.terima kasih.  
  17. Tm Zahid - Wed 14/Dec/2011, 4:48pm
    saya betul2 berminat.ada laptop dan kenderaan sendiri..0127597095
    (immediately)tq.  
  18. Mohdsaiful 4 - Fri 13/Apr/2012, 7:49pm
    untung la satu hari 4 job bayar 1.500je sebulan...  
  19. Wan 468 - Sun 13/May/2012, 4:10pm
    ade kosong lagi tak..saya berminat..sy pernah jadi installer unifi dl..ade penggalaman..ini nom saya 0176568355
    email aizen_sama89@yahoo.com  
  20. Mohd Saiful Ridwan Bin Mohd Faudzi - Fri 29/Jun/2012, 7:41am
    tmpg lalu..banking sector..cyberjaya..pengangkutan disediakan percuma..full time..berminat hantar latest resume mohdsaifulridwan@gmail.com
    TERBUKA PADA SEMUA..  
  21. Ezzart Rahman - Fri 10/Aug/2012, 10:38am
    Kami di KATA NIAGA sedang mencari anda yang ingin bekerja sebagai juruteknik pemasangan alatan gentian kaca (fiber optic). Sila emailkan resume/CV anda ke kata.niaga@gmail.com

    Work area: lembah klang/melaka/n.sembilan

    Tarikh tutup: 31 Ogos 2012  
  22. Saiful 236 - Tue 28/Aug/2012, 2:24pm
    job installer unifi,
    tingal berdekatan area kepong,n s.buluh.
    pament bdasarkan job di buat,
    sila hubungi 0175166709
    email toc_heng@yahoo.com

    secepat mungkin,kekosongan 1 org sahaja  
  23. Zarul 20 - Mon 17/Dec/2012, 8:01am
    sy berpengalaman sebagai Installer unifi dan mempunyai nios TM safety and C2..
    mencari kekosongan sekitar sg buloh, kepong rawang or selayang :D

    kalau ade email sy at worldwide_offshore@yahoo.com  
  24. Muzzaffar - Wed 19/Dec/2012, 12:05pm
    saya berminat tetapi tiada pengalaman..call 0129745840 @ email muzzaffarmokhtar@ymail.com harap sgt dpt kerja macam nie .  
  25. Easy - Fri 19/Jul/2013, 5:17pm
    salam. ada kosong lagi kerja ni?  
  26. Man 328 - Mon 5/Aug/2013, 7:59am
    4 jawatan kosong installer unifi. sms 0173781236.
    www.majalah.com/?classified:jawatan-kosong-technical-technician:9X0X9XB7Y2
    Selamat Hari Raya...  
  27. Kazuma Renji - Fri 6/Sep/2013, 9:43pm
    maaf..tumpang iklan.sya mencari sesiapa yg berminat untuk buat unifi.khas untuk lelaki sahaja.ada sijil cA2C digalak kn.urgent!!ini no contack sya
    0134431778  
  28. Shahrul 342 - Fri 11/Oct/2013, 12:20pm
    saya berminat. ada ca2c dan niosh, berpengalam dalam si 3tahun. no contact 0197630818  
  29. Nor Hazmizan Bin Zulakfli - Wed 28/Dec/2016, 3:03pm
    saya berminat bekerja sebagai Installer unifi di area penang sahaja..ada pengalaman 1 taun, ada TM Niosh, Ca2C, Lulus OJA, Lulus AESP..jika ada wassap no saya 018-4670554  
  30. Norlian 2 - Thu 5/Jul/2018, 9:21am
    saya mencari freelance installer unifi/streamyx untuk projek petron station untuk semua negeri.
    sila hubungi saya di email/wasap: norlian@bc2u.com.my / 0197932611

    URGENTLY !

    terima kasih.  
Page 1   (Total 31 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.