Kereta utk Dijual dan Memerlukan Investor
Royzek 2 - Tue 13/Jan/2015 2:38pm [Last Comment]
saya ingin menjual kereta ini kerana nak beli kereta yg lain ataupun motosikal.enjin kereta berada dlm keadaan baik.part yg rosak ialah meter minyak dan bateri yg menyebabkan kereta ini start x hidup.harga tetap iaitu rm1850.jika berminat sila hubungi saya melalui no fon berikut 0199869374/0129233057.tempat urusniaga ialah di mesra academy, tingkat 1, bangunan cimb, jalan kota bharu, 16800 pasir puteh, kelantan.

http://www.mudah.my/Proton+Saga+M+-32637743.htm

Salam... Saya mencari investor yang ingin melabur dalam company cyber cafe yang saya jalankan sekarang.

Saya akan trading wang anda dalam forex yang mana potensi pendapatan ialah 10%-45% setiap bulan.
Modal yang diperlukan ialah Rm3500 Rm350, 000 ($1000-$100, 000).Jika berminat dan ingin mendapat account statement dan maklumat dengan lebih lanjut sila tinggalkan emel anda di sini atau emel saya di alamat expenseprofit@gmail.com.Profit sharing ialah 65% investor, 35% account manager.

untuk makluman anda ramai dah tahu ttg risiko pelaburan forex.High risk high return.profit sharing 65/35.Keuntungan bulanan biasanya boleh dapat lebih 10% daripada modal yang dilaburkan.

saya juga mengadakan kelas forex kepada mereka yang berminat menceburi dalam bidang ini.kosnya ialah rm250 sebulan.sila hubungi 0129233057/0199869374 untuk mendapat maklumat lebih lanjut.

http://www.forexpeacearmy.com/metatrader_expert_advisor/rev_trader_pro/real

Niche: Kereta Terpakai | Forex Malaysia
 
1. Zuraida 38 - Wed 14/Jan/2015, 10:27am
buk sgt nanti lingkup  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..