Kereta Import Murah
Kanatana82 @ Kereta Import Murah
Wed 6/Oct/2010 1:51pm [Last Comment]
KEPADA SESIAPA YANG INGIN MEMBELI KERETA IMPORT YANG DILUAR JANGKAAN HARGANYA SILA HUBUNGI SAYA DI 019-7178289...BAYARAN CASH...KERETA COMPLETE DENGAN GERAN...

Niche: Kereta Terpakai
 
1. Zakaria Mohd - Wed 6/Oct/2010, 2:12pm
saya nk tahu harga odessey absolute 2.4 dan caldina gt4 turbo? email detail zack.stingray@yahoo.com  
2. Larkin - Wed 6/Oct/2010, 2:18pm
saya tgh survey moto bike yamaha r1 tahun 2008..
mhcemerlang@gmail.com  
3. Nurul Fhaizal Bin Omar - Wed 6/Oct/2010, 2:28pm
BMW 525 M Sport 2006, push start, sun roof, Japan
fjai_79@yahoo.com.sg  
4. Double B - Wed 6/Oct/2010, 2:35pm
salam,email saya kenderaan yg ada n harga.. email doubleb_79@yahoo.com  
5. Pn Sharifah - Wed 6/Oct/2010, 2:44pm
Email saya juga senarai kereta n harga yg ada..

shuhaimi@rights.com.my  
6. Kanatana82 - Wed 6/Oct/2010, 2:50pm
hubungi sya di talian kepada yg betul2 berminat...t.q.  
7. Mohd Azrol - Wed 6/Oct/2010, 2:55pm
Salam boleh email kepada saya kereta yang ada dan harganya sekali. Jgn lupa juga kereta Hilux 4x4 2500cc. Terima kasih

qaid_ahmadinejad@yahoo.com  
8. Jawa 91 - Wed 6/Oct/2010, 2:57pm
emailkan kpd sy kesemua kereta beserta hargnya sekali..tq
hapipi.uzir@yahoo.com  
9. Wan 75 - Wed 6/Oct/2010, 4:40pm
plz email senarai kereta---->>smokenburn2009@gmail.com  
10. Liza 17 - Wed 6/Oct/2010, 4:50pm
emailkan kpd sy kesemua kereta beserta hargnya sekali..tq
lizaab72@yahoo.com  
11. Kanatana82 - Wed 6/Oct/2010, 5:17pm
maaf sya xkan reply email bermnat trus call je..honda civic 2.0 @ 2.4 rm105k..vios rm75k..wish rm95k..estima rm105k...bmw rm130k...  
12. Pien2376 - Wed 6/Oct/2010, 8:00pm
motor import takde ke? naked,cross or bike ke?  
13. Bentara - Wed 6/Oct/2010, 8:05pm
in4 detail.. email bentarac@gmail.com  
14. Momo - Wed 6/Oct/2010, 9:45pm
blh dpt senarai kereta dan harganya zamrishoib@yahoo.com  
15. Nurul Ratna - Thu 7/Oct/2010, 1:11am
sila email listing yang ade ngan awk kat nurulratna@ymail.com  
16. Sepo0l - Thu 7/Oct/2010, 3:09am
sy perlukan hilux 2.5 sbyk 10 biji dan civic 2.0(FD)..
sepo0l_fx@yahoo.com  
17. Sham 33 - Thu 7/Oct/2010, 7:00am
Ni kereta ada AP ke & k1?
Ni kereta import recond ker Thailand car ni,?
tapi harganya tak jauh murah ni...
kalau dah ada geran, confirm second...
kalau bayar cash, rugi ni berbanding pelaburannya. AP Student ke, kena bayar cash  
18. Yulai Julaidi - Thu 7/Oct/2010, 7:14am
saya berminat, sila email kepada saya katalog kereta yang dijual. saya akan hubungi dengan segera.
yulaui82@yahoo.com  
19. Mohd Azrol - Thu 7/Oct/2010, 8:43am
kanatana82,

Kalau tak nak emailkan senarai kereta kat orang tak payah la iklan kat sini...setakat bagitau 2, 3 biji jenis kereta jer...menyampah orang baca...

kalau ada senarai senang orang pilih...ini macam kau pulak yg nak pilih kat kitaorang...salesman jenis apa ni...  
20. Kanatana82 - Thu 7/Oct/2010, 1:47pm
mohd azrol: ko xbca ke aku tulis kalu ko nk ko tpun la aku juz buka utk public kpda ssiapa yg btul2 mnat kalu xnk xpyh cite bnyk la...kpda yg brmnat leh tpun sal no dh d bri....t.q  
21. Alongj - Thu 7/Oct/2010, 4:25pm
minat apa jadahnya kalau butir apa pun tak tahu....  
22. Datok R - Thu 7/Oct/2010, 6:29pm
kalu iklan clean & clear... suuuuma org sukaaa hatiii...  
23. Zamwan77 - Fri 8/Oct/2010, 3:29pm
Salam semua Warga Majalah ,

Sesiapa berminat kereta-kereta bergaya , kami ada:
EVO9 RM94K , WRX 75K . (sudah berdaftar)
Berminat call 010-4275369 zamwan.
( dalam proses pendaftaran EVO8 55K, WRX8 56K , JAZZ 35K )  
24. Olandor - Mon 11/Oct/2010, 7:23am
Korang rasa keta nie betul ka?aku takot byr duit keta xde..byk dh kes mcmni..dulu pun pak sedara aku pernah kena..siap g tgk keta kat port lg..last2 lepas byr duit keta tu pun blah..agrement pun nk watpe dh time tu.nk ambik lawyer mahal..lgpun syarikat yg urus tu pun dh lingkup.nk sue saper!!! sebab tu depa mtk byr cash keta nie coz bank xnk finance keta yng xde status lengkap ni.
pandangan aku, kalu korang betul2 nk beli keta nie korang kena suruh dia tunjuk keta,dokumen n chek dulu dokument tu kat jpj dulu..lepas dh ok sume baru bayar duit kat dia..jgn lupa pegang terus keta tu after byr.kalu x burn la duit korang..dpt pic keta jer yang korang snap waktu dia tunjuk kat korang tu dengan harga rm100k sekeping...  
25. Kanatana82 - Mon 11/Oct/2010, 1:18pm
aku xkta kat korang sruh byar dlu sblm kete ada dpn mata...nk wat proses tkar nama n roadtax insurans mst nk agremant yg ko bg duit trus wat pe dh tntu kna bdohkn oleh org mcm tu...kn dh tulis kete dpt on the road kira geran atas nama korang la so kna bg dokumen2 yg di perlukan lg stu korang nak pkai kereta branded n murah xkn kalu mnta deposit dlm 200-300 pn ralat stkat kalu aku mkn duit korang 2-3rtus xkmna la nnt blik aku kna hitung....kalu melayu meniaga mcm2 la korang kta tp kalu cina wat bsnes judi kat rumah korang ko xckp bnyk lak...mcm mn la mlyu nk maju kalu ada org yg brsikap negatif mcm korang...kita org nk tolong org mlyu spya dpt mrsa pkai kreta2 mcm2 ni bru bngsa kafir ni trkjut lg pn aku xjual la kereta curi wat pe wat kn tngkap je...wat broker2 yg bnyk tnya tu renung2kn la..  
26. Olandor - Tue 12/Oct/2010, 7:50am
kalu keta tu gerenti ok spt yg u katekan kenapa x leh wat loan dgn bank???  
27. Zamwan77 - Tue 12/Oct/2010, 4:32pm
aku setuju kat kanatana82 , yang ko tu Olandor kena banyak belajar lagi la..,kitaorang bukan main sebat je...,nak iklan sesuke hati..,ingat ni business pondok2..ke..,.dalam perniagaan macam2 manusia ade.,tepuk dada tanya selera ,nak jadi manusia yang berperangai macam mane...,itu je. kereta aku boleh buat loan ,tapi kena tukar nama.  
28. Michael 6 - Wed 13/Oct/2010, 6:01am
tumpang lalu sume, ak bleh tlg korunk sume utk registerkn keta singapore.xksh lar de custom form or xder. ak bleh uruskan.. insyallah.. pape kol 0173129764  
29. Bentara - Fri 15/Oct/2010, 6:17pm
sila hantar que n catalog... bentarac@gmail.com  
30. Akupokjoe - Tue 9/Nov/2010, 1:37am
bmw 520i SE series ap student 121k-cash only...ready stock  
31. Sufian 7 - Wed 10/Nov/2010, 3:17pm
Saya ada BMW 523i Tahun 2005, HARGA RM155,000. Guna AP student, tak boleh tukar nama 2 tahun (saya reg bulan Sept 2010). Kena bayar TUNAI...tak boleh buat loan.
Berminat hubungi 012-4001814 (sufian)  
32. Ayahwan - Sat 27/Nov/2010, 2:32pm
Mr Kanatana82. Berapa harga kereta :
1) Toyota Alphard 2.4cc 2WD
2) Toyota Harrier 2.4
Tolong e-mail ke shambaai@yahoo.com

TQ.  
33. Nurul Fhaizal Bin Omar - Fri 14/Jan/2011, 8:05am
I'm looking for BMW 525 2500cc atau 530 3000cc, 525 3000cc tak nak.. M Sport
Tahun 2007, LCI gear Box, Prefer colour putih...

kalau guna AP student, Berapa?
AP dagang Berapa?
Kalau nak jual AP aje pun lagi bagus..

emailkan fjai_79@yahoo.com.sg  
34. Seni Cetak - Thu 17/Feb/2011, 6:33pm
saya mencari toyota prado
emailkan detail kepada saya
riduanjunadi@yahoo.com.my  
35. Misha Umaira - Wed 9/Mar/2011, 11:48pm
kanatana,plz emel jenis kereta n harga..misha2807@hotmail.com  
36. Azmitpj - Thu 10/Mar/2011, 11:38am
kanatana82, tumpang lalu yea...

TOYOTA MPV FOR SALE (BLACK):
GAIA AUTO 2.0, (BHS XXXX) YEAR: 2000/05, SEATING: 7

ACESSORIES: DOUBLE SUNROOFS (ORI), DUAL AIRBAGS- DRIVER & FRONT PASSENGER (ORI), RADIO/ CD& DVD PLAYER (TOUCH SCREEN 6-CD/DVD CHANGER), ALARM (NEW), CENTRAL LOCK (NEW), REVERSE CAMERA (NEW)
LOCATION: SERI KEMBANGAN, SELANGOR

PRICE: RM55,900 (NEGO).. Kalu nak beli "as what it is" bole la kurg harga byk lg, tapi kalu saya solek yg mana calar2, tukar tayar, wiper, dll harga bole kurg ckit je la.
CALL OR EMAIL (azmiramli@gmail.com) FOR DETAIL.. DIRECT BUYER DIUTAMAKAN. URUSAN LOAN BANK, PUSPAKOM & TUKAR NAMA @ JPJ BOLEH DIURUSKAN. SYA OWNER BUKAN AGEN. T.K  
37. Lilynrmandotcom - Sat 10/Mar/2012, 2:01pm
Saya sedang mempromosi KERETA IMPORT dengan kadar harga yang lebih murah. Boleh lihat page ini yang kengkap dengan carta dan maklumat. Khas untuk MALAYSIAn only. Kat sini. Pape hal, boleh tanya kat situ. Saya akan jawab dengan segera! sbb saya sentiasa online.. https://keretaimportmurah.wordpress.com/utama/  

Page 1   (Total 37 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..