Mencari Kereta dan Motor Sambung Bayar - Johor
Edaysalleh - Mon 10/Oct/2011 11:51am [Last Comment]
assalamualaikum dan selamat sjahtera...
1.saya ada nak cari kereta sambung bayar apa2 model xkisah janji xda problem.Muka maksimum 2k, bulanan mak. 350. Kalau ada kereta lebih nak sewakan setahun kat saya pon boleh,atau at least bulan pon ok.Urgent nak pakai kereta.Student ipta

2. Kwan saya pon ada nak carik motor utk dia sewa dalam ipta,disbabkan dia ahli majlis perwakilan mhasiswa jadi saya rasa dia sgt perlukannya tp kluarga dia xbg.Dia nak carik motor xde clutch satu semester dlm 1k.

area johor..sila hubungi 0177934935 atau eday_89@yahoo.com.my ,prefer sms.
-kami boleh sediakan penjamin jika perlu.tq

Niche: Kereta Terpakai | Motosikal Untuk Dijual
Miliki Rumah Townhouse area Putrajaya/Cyberjaya dengan hanya RM 359k
Video: Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Teres Dua Tingkat | Lokasi Perumahan. Rugi menyewa rumah lama-lama. Bila umur meningkat, tempoh masa pinjaman semakin pendek. Masa untuk membeli rumah sendiri!
     
  1. Nazem - Mon 10/Oct/2011, 10:19pm
    salam...sy ada kereta wira 1.5 auto,jika bminat nak sambung bayar muka 4k,montly rm370 3thun..012 332 5194.  
  2. Edaysalleh - Tue 11/Oct/2011, 2:08am
    nazem:maaf saya xmmpu dposit 4k..saya doakan anda mndapat pembeli yg jujur..=)  
  3. Hishamqmaths - Tue 11/Oct/2011, 10:13am
    nie kereta kawan saya..saya dah test semalam...ok..ada 1-2 benda saja yg nak repair..cost dalam RM400 kot yg lain nampak ok

    Make : Proton
    Model : Waja
    Year Registration : 2004
    Tranmision : Auto
    Loan : 6 Tahun
    Monthly : Rm 425.00
    Deposit : Rm 3500.00

    019-2797215 / 011-12803424  
  4. Hishamqmaths - Tue 11/Oct/2011, 10:16am
    salah pandang lak..ok...citroen zantia 2.0 auto nak? saya punya...boleh bayar installment ngan saya depo RM2K monthly RM400 selama 20 bulan atau leh nego lagi...call saya 0133197008 keta di bangi  
  5. Edaysalleh - Tue 11/Oct/2011, 5:26pm
    en hisham saya dah rply email encik..saya rasa xmmpu plak monthly 400  
  6. Johairi77 - Wed 12/Oct/2011, 11:58am
    salam ,
    Kalau member yg nak motor tu belum ade lagi motor leh sms 0177121969 / email johairi77@gmail.com  
  7. Expose Club - Wed 12/Oct/2011, 6:56pm
    Kami tawarkan sebuah mercedes Model 124 jenis E260, Gear Automatik Tahun diperbuat 1986 daftar 1989.

    Body dah fully converted to Masterpiece. Jualan Amal RM18800 sahaja. call Adam 010-4300484

    LIHAT WEB www.blacklistbelikereta.webs.com  
  8. Edaysalleh - Wed 12/Oct/2011, 7:19pm
    terima kasih en johari,saya dah maklumkan kwn saya..  
  9. Akmal Hisyam - Thu 13/Oct/2011, 8:41am
    kami ada byk kereta utk disewakan seperti perodua kancil,kenari,myvi,proton wira & etc..lokasi di taman teratai,johor bahru(berdekatan utm)..hubungi saya akmal,019-2619351.  
  10. Edaysalleh - Thu 13/Oct/2011, 11:30am
    akmal:rate die brape?kalo bwh 600 saya nak..  
  11. Tekuniaga1 - Thu 13/Oct/2011, 2:33pm
    wira auto 94 putih rm7k nego urgent sales  
  12. Edaysalleh - Thu 13/Oct/2011, 11:18pm
    trima kasih encik tekun..  
  13. Edaysalleh - Fri 14/Oct/2011, 11:05am
    masih mencari..  
  14. Dun - Sun 16/Oct/2011, 12:49pm
    Salam Eday

    Saya ader kancil 850, tiap2 hari terperap jek kat rumah...kadang2 menyampah gak...pasal duduk rumah jek ...x hasilkan duit...keje lak naik motor...orang rumah belanja dapur pun naik motor. Jarang sangat dapat bawak keta tu....rasa2nya macam nak sewakan....amacam ader buah fikiran tak?..mana la tau boleh pakai....terimakasih  
  15. Azly 8 - Tue 18/Oct/2011, 10:05pm
    saya ada kncil 850 auto tukar nama free muka 2k bulanan rm350 adalagi 2tahun,berminat coll 0177211025  
  16. Edaysalleh - Wed 19/Oct/2011, 2:44am
    encik azly8 sy nk sgt....tolg jgn bg org lain...dah lame sy carik..t.kasih  
  17. Edaysalleh - Wed 19/Oct/2011, 1:29pm
    once again..dah ade org msok line,,,trima kasih en azly...adoiai  
  18. Edaysalleh - Thu 20/Oct/2011, 9:43pm
    sape lg ad kete smbg byar?sile msej terus ke 0177934935..tq  
  19. Faisal 49 - Fri 4/Nov/2011, 3:25pm
    Dun - 10 Oct 2011, 1:17pm
    salam
    saya ada kembara untuk sambung bayar....ok tak...muka 2k bulanan RM295...lagi 5 setengah tahun. Plate JGK.......wantoberich.com.my.Klu nak cepat call 0197248001.







    salam..ada lagi ker kereta kembara tu?...depo leh adjuz sket?  
  20. Jatt 2 - Mon 7/Nov/2011, 3:21pm
    KLX 150cc sambung bayar..baki 29 bln
    yoshimura ekzos..berminat sila sms @ call 0123924210  
  21. Sharom - Thu 10/Nov/2011, 4:12pm
    kancil nak tak,trus buat sendiri full loan,tapi kena guna invoice kdi kreta,baru dpt tggi,kecuali ada kabel org bank..kancil 850 manual 2004
    ,batuan-80k-85k..nak letgo 11.5k,call 0107173317  
  22. Mohdkhairunnaim Bin Mdsayid - Sat 12/Nov/2011, 7:02pm
    nak trande in /kereta dah kena tarik / nak kasi sambung bayar ...
    blh call saya 012-2099481/017-3110068  
  23. Still S Forever Enterprise 2 - Mon 19/Mar/2012, 8:27pm
    saya ada honda ex5 tahun 1992. motor cantik, ada sportrim, roadtax pun hidup. Nak jual RM900 je nak tak. Plet johor JCTXXXX  
  24. Faizalmek - Mon 9/Apr/2012, 12:52pm
    Still S Forever Enterprise 2. sms/call sy 0124623646. nak tahu pasal motor tu  
  25. Asue - Tue 5/Jun/2012, 11:48am
    still s forever enterprise 2-motor masih ada ke??  
  26. Mohdkhairunnaim Bin Mdsayid - Tue 3/Sep/2013, 2:58pm
    nak pajak kereta buat sewa/nak bagi sambung bayar/kereta tertunggak/bulanan tinggi /tak mampu bayar/nak pakai duit /
    call 017-3110068/010-2251522
    email:sayanggfamily88@gmail.com  
  27. Suryadi - Wed 9/Oct/2013, 4:43pm
    Salam semua.

    Saya mencari kereta dan motor secondhand untuk sambung bayar. deposit dalam 2k.  
  28. Romeo Ahmad - Sun 13/Nov/2016, 12:13am
    saya mencari kereta atau motorsikal sambung bayar pakai  
Page 1   (Total 28 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.