Kereta Baru, Keluar Cepat dan Interest Terendah Dari 3.3%
Fahmi 17 - Wed 19/Jan/2011 10:04pm [Last Comment]
kami menawarkan pelbagai jenis dan spesifikasi kenderaan baru untuk model VIVA, Myvi dan ALZA dengan transmisi manual atau automatik pada harga yang menarik berserta pelbagai HADIAH PERCUMA...

kereta keluar makimum 2 minggu selepas loan di
luluskan..

Interest boleh di bincang bermula dari 3.3 - 4.25%

Pilihan anda keutamaan kami.. dan kami sedia memenuhi citarasa anda dan keperluan anda untuk memiliki sebuah kereta idaman anda..

Pelbagai hadiah menarik di tawarkan khas untuk anda
1. Smart tag
2. Touch n go
3. Stering lock
4. Full tank petrol
5. Tinted voucher
6. Ambi pure
7. GPS ( untuk model dan promosi tertentu sahaja )

Pelbagai skim yang fleksibel di tawarkan dan semua kakitangan kerajaan, swasta atau bekerja sendiri layak memohon..

1. skim kakitangan kerajaan.
2. skim graduan.
3. full loan bagi yang layak

Pendapatan bulanan min RM1000 juga boleh memohon.. ( bawah rm 1000 boleh berbincang )

Dokumen yang di perlukan ( salinan sahaja )

1. I/C
2. lesen memandu ( tiada lesen juga boleh mohon )
3. 3 bulan penyata gaji
4. Penyata bank terbaru
5. EPF
6. Skrol diploma @ ijazah untuk graduan

"Ada kemahuan dan kehendak... di situ impian tercapai.."

"Ada minat, hubungi kami dulu dan bincang.. kemudian.. lulus...."


berminat? sila komen dan tinggalkan butiran diri anda seperti nama, no telefon bimbit atau email.. kami akan hubungi anda..

Niche: Kereta Baru
     
  1. En Am - Wed 19/Jan/2011, 10:16pm
    email me : chaahmali@gmail.com  
  2. Gee 17 - Wed 19/Jan/2011, 11:36pm
    kalau dah buat urusan ngan akpk layak mohon tak?  
  3. Hazman 3 - Fri 21/Jan/2011, 8:29pm
    menarik! emel ahmadhazman@rocketmail.com  
  4. Wan Hazli - Sun 23/Jan/2011, 5:12pm
    cian swasta yg blacklist kan...tentu susah korang nak wat loan..xpe2,aku cube tolong..email aku gtau blacklist apa,anggaran berapa dan gaji bersih berapa...tq...
    wanhazli_polo@yahoo.com  
  5. Butterfly - Sun 23/Jan/2011, 7:04pm
    boleh bg detail x,mgkin sy nk bli kreta dlm bln 7 cmtu..skrg ni nk survey dulu..
    ni email..butterfly_gurlz2514@yahoo.com  
  6. Blueorchid Rubi - Fri 18/Mar/2011, 12:57pm
    nk detail psl myvi n viva...
    bee_blueorchid@yahoo.com  
Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)