(Kepada yang Masih Ada Hutang Sahaja di Utamakan)
Ismail Mohamad - Thu 13/Sep/2012 1:47pm [Last Comment]
salam semua warga majalah...

Di sini saya ingin berkongsi bagaimana saya boleh bayar kereta/rumah/loan dan lain2 lagi tanpa menggunakan duit gaji,semuanya dividen yang bayar setiap bulan.
Anda tak perlu cari orang langsung tapi tetap dibayar dividen bulanan ikut harga emas semasa.

Caranya mudah saja, anda perlu buka akaun simpanan mengikut kemampuan modal anda, tiada paksaan, anda yakin anda buat, tak yakin tak perlu buat.

Sebagai contoh : dengan simpanan rm5000 anda mampu mendapat dividen bulanan sekitar rm500-rm550 setiap bulan, itu hanya contoh bukannya wajib buat rm5000, modal paling minimum rm500 saja akan dapat dividen sekita rm50-rm55 setiap bulan.

Bayangkan kalau anda ada hutang kereta rm500 sebulan, kan dah selesai satu masalah anda..duit gaji pun boleh simpan dan buat benda lain lagi.

Tak kisahla berapa yang anda nak masuk, ikut jumlah hutang anda sebulan kena bayar berapa, contoh sebulan hutang semua rm1000, jadi anda Cuma perlu buat simpanan rm10000, tiap2 bulan selesai masalah anda.

Dah ramai yang mencuba, mulanya semua tak percaya, akhir skali semua ucap terima kasih kerana dapat dividen bulanan ini.

Kalau berminat boleh call/sms : 0194725157 (ismail mohamad) email : im_5157@yahoo.com

Sila abaikan iklan ini kalau anda negatif, niat Cuma hendak kongsikan apa yang saya dan kawan2 dapat selama ini..terima kasih

Niche: Iklan Terbuka
     
  1. Syawal - Thu 13/Sep/2012, 1:53pm
    email sy detail syawalabulhaq88@gmail.com  
  2. Nida 7 - Thu 13/Sep/2012, 1:56pm
    Sy juga.aushadfina@gmail.com.tq  
  3. Hantu 2 - Thu 13/Sep/2012, 1:56pm
    boleh tlg emailkan detail pd saya... abgjelie@yahoo.com  
  4. Amirul 51 - Thu 13/Sep/2012, 2:53pm
    tlg email. ke pasarmalam.kedaikopi@gmail.com  
  5. Leepan - Thu 13/Sep/2012, 3:18pm
    detail email ileepan@gmail.com  
  6. Insan 8 - Thu 13/Sep/2012, 3:26pm
    detail mba23444@yahoo.com.my  
  7. Rinazaquan - Thu 13/Sep/2012, 3:27pm
    Email details rinazaquan@yahoo.com  
  8. Hazli 13 - Thu 13/Sep/2012, 3:29pm
    email saya hazlis07@yahoo.com  
  9. Maell - Thu 13/Sep/2012, 3:40pm
    email saya jugak.. maell_musa@hotmail.com  
  10. Nik4355 - Thu 13/Sep/2012, 3:44pm
    email saya nik4355@yahoo.com  
  11. Mahassan - Thu 13/Sep/2012, 3:53pm
    email saya nangka73@gmail.com  
  12. Farida Kadir Maidin - Thu 13/Sep/2012, 4:13pm
    email saya: kacip26@yahoo.com  
  13. Harry 29 - Thu 13/Sep/2012, 4:30pm
    Email detail ke
    Harrydutt7@yahoo.com  
  14. Atan 10 - Thu 13/Sep/2012, 4:50pm
    email saya
    hribm2002@yahoo.com  
  15. Khaty 4 - Thu 13/Sep/2012, 6:47pm
    email:khaty.bisnes@yahoo.com  
  16. Judith 4 - Thu 13/Sep/2012, 6:59pm
    Email sy ttg detail jm_chow@yahoo.com  
  17. Mummy Zura - Thu 13/Sep/2012, 7:13pm
    email detail ke mummy_zura@ymail.com  
  18. Anas 46 - Thu 13/Sep/2012, 9:09pm
    Email kan saya jugak anns_ahm@yahoo.com.my  
  19. Kasmi - Thu 13/Sep/2012, 9:23pm
    apa caranya...bank ke ni?  
  20. Azuan 23 - Thu 13/Sep/2012, 9:36pm
    email detail one_392@yahoo.com.my  
  21. Yusminar Yusof - Thu 13/Sep/2012, 10:58pm
    Email detail aniqnurul@gmail.com  
  22. Taufan - Fri 14/Sep/2012, 1:42am
    Berminat..email saya..Fendi_1976@yahoo.com  
  23. Apple Juice - Fri 14/Sep/2012, 9:59am
    salam, saya juga berminat
    auxilliary_view@yahoo.co.uk  
  24. Pojie79 - Fri 14/Sep/2012, 11:14am
    email detail:
    fauzi505@yahoo.com  
  25. Dcpassat - Fri 14/Sep/2012, 11:51am
    berminat..email dcpassat@gmail.com  
  26. Ahmadfatry - Fri 14/Sep/2012, 11:13pm
    menarik emailkan ke ahmadfatry28@gmail.com  
  27. Ismail Mohamad - Sat 15/Sep/2012, 10:42am
    semua sy dh email..tq  
  28. Syafrizan - Sat 15/Sep/2012, 11:22am
    e-mailkan saya... syafrizan@yahoo.com  
  29. Azhar 257 - Sat 15/Sep/2012, 11:53am
    email..azharabdrani@ymail.com  
  30. Aena 3 - Sat 15/Sep/2012, 12:38pm
    email...aena_71@yahoo.com.my  
  31. Iza 122 - Sun 16/Sep/2012, 4:36am
    email detail kat sy faizah.ahmad96@yahoo.com  
  32. Cikgu30 - Sun 16/Sep/2012, 8:21am
    Email saya details
    Begeresto@yahoo.com  
  33. Wanie 33 - Sun 16/Sep/2012, 11:55am
    hai email detail kepada saya
    cahayabaiduri2011@gmail.com  
  34. Ismail Mohamad - Sun 16/Sep/2012, 8:52pm
    semua sy dh email..tq  
  35. Busyra 3 - Sun 16/Sep/2012, 10:00pm
    tlg email detail ke...busyra_khir@yahoo.com
    tq  
  36. Mohd Kalmizi - Sun 16/Sep/2012, 10:39pm
    email sya..kalmizi1606@gmail.com  
  37. Mohd Rizan Hamid - Sun 16/Sep/2012, 11:46pm
    saya juga mohdrizanhamid@yahoo.com  
  38. Mohd Sukor - Sun 16/Sep/2012, 11:53pm
    emel saya shushamaqis@gmail.com  
  39. Khairul 154 - Mon 17/Sep/2012, 12:48pm
    tolg emelkan detail ke ceoskss@yahoo.com  
  40. Noordin 4 - Mon 17/Sep/2012, 1:18pm
    email detail kpd saya noordin73@yahoo.com.my  
  41. Norlizah Bt Mohd Taib Azman - Mon 17/Sep/2012, 4:41pm
    email to fazliza_7565@yahoo.com  
  42. Salina Othman - Tue 18/Sep/2012, 8:53am
    tlg email pd saya jugak ...manjalara71@yahoo.com  
  43. Zul11785 - Wed 19/Sep/2012, 1:55pm
    email sy g_joyy@yahoo.com  
  44. Anzcollection - Wed 19/Sep/2012, 10:52pm
    email detail untuk saya..tq
    azizsman@gmail.com  
  45. D Kedah - Thu 20/Sep/2012, 2:15am
    email details...kanazri@gmail.com...thks  
  46. Assis - Thu 20/Sep/2012, 6:29pm
    berminat.email saya assis_mar69@yahoo.com  
  47. Zack 292 - Mon 8/Oct/2012, 9:30pm
    email saya zack167@ymail.com  
  48. Sheikh Hariz - Mon 19/Nov/2012, 3:12am
    email saya sheikh.ryan@yahoo.com TQ  
Page 1   (Total 48 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Umrah Ku 2019 - Enam Hari di Kota Mekah dan..
Umrah di Tanah Suci serta menjejaki tempat-tempat bersejarah di Kota Mekah & Kota Madinah. Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada semua.
Ayam Bakar Station di Blue Lagoon Port Dickson dan Rumah Api Cape Rachado
Kami ke Pantai Tanjung Tuan di Port Dickson untuk menikmati Ayam Bakar Station yang terkenal dengan set ayam bakar madu. Apakah yang membuatkan gerai ini mendapat ulasan paling tinggi dari pengunjung? Mari kita lihat. Kami juga meredah ombak di Pantai Blue Lagoon dan mendaki bukit Rumah Api Cape Rachado.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)