Kepada Yang Bermasalah Untuk Membeli Kenderaan Baru & Terpakai
Kayrol 2 - Fri 14/Jan/2011 2:54am [Last Comment]
kepada anda yang ingin membeli kereta mewah baru & terpakai tetapi bermasalah dengan 'blacklist'...insyallah kami boleh cuba bantu...emailkan pada saya biodata seperti nama dan no kp tuan/puan...dah berapa lama blacklist dan sebab2 blacklist. kayrol_k@yahoo.com

Niche: Kereta Terpakai | Kereta Baru
     
  1. Shariezwan - Fri 14/Jan/2011, 3:42am
    yeke  
  2. Man Kabut - Fri 14/Jan/2011, 3:48am
    He..he..entah2 nama dia buat search untuk carik kete nak tarik atau jual info kat collector bank...kalau nak bantu bg le no phone untuk contact...  
  3. Ahmad Khai - Fri 14/Jan/2011, 7:41am
    hati-hati di jalan raya, takut ada lembu menunggu di tengah simpang !!!!!!!!!  
  4. Bujuder - Sat 15/Jan/2011, 2:56pm
    saya blacklist dengan agro bank rm900k..pinjaman perniagaan baru 3 sebulan..means saya dapat wang langsung xbayar..projek xjadi nak teruskan..cuma baru 50k saya laburkan..encik kayrol boleh tolong saya beli kereta...saya nak buat loan kereta lak...ni no saya 0127031520...  
  5. Burn - Mon 17/Jan/2011, 8:45am
    saya blacklist tetapi tengah bayar ansuran dgn akpk dh 3 thn..blacklist sbb nak tolong org pakai kereta mewah last sendiri yg tanggung.sekarang saya nak beli kereta camry dlm tahun 2007 atau 2008.cc2.0 jika anda nak nolong den boleh emailkan butir2 di email den ..burn.brn@gmail.com  
  6. Kayrol 2 - Wed 19/Jan/2011, 2:39am
    tolong emailkan pada saya dan sya akan hubungi semula..sya hanya cuba nak menolong...jgn risau kalau masalah yang boleh dibantu sya akan cuba bantu kalu tk sya akan beritahu tk boleh saja...bukan untuk mengambil kesempatan..kalau tuan boleh email lagi baik sb email tu saya boleh dpt baca terus dari handphone saya, lagipun tk semestinya hari2 saya buka laman majalah.com...kadang2 terlupa dan sibuk perkara lain.tk utk pengetahuan en burn dan bujuder, saya akan hubungi tuan nanti.  
  7. Hazman 3 - Fri 21/Jan/2011, 8:58pm
    boleh x sy nk beli kereta tnpa penjamin. umur sy bru 20. tp, dah ada kerja tetap n contract. gji rm1400  
  8. Kayrol 2 - Sun 23/Jan/2011, 1:29am
    emailkan pada saya dan beri no talipon utk dihubungi.  
  9. Shah81 - Mon 31/Jan/2011, 4:26pm
    Salam...

    Kepada sesiapa yang bermasalah nak beli kereta spt black lis dan sebagainya. HUbungi saya, insyaallah sy boleh bantu. Dokumen yang diperlukan cuma ic sahaja.
    Tapi kena beli keta baru daripada jenis PERODUA atau PROTON sahaja. Duit proses RM500 dahulu. Balance RM2K bayar lepas LOU keluar. Sesiapa yang berminat dan percaya sahaja, bleh kol 010-2987451. TQ.  
  10. Haris 2 - Wed 2/Feb/2011, 8:54am
    shah81:nak tanya law loan lulus baru bayar full boleh kew.....
    abg duk area mne nie.......  
  11. Shah81 - Wed 2/Feb/2011, 10:06pm
    haris... kena bayar RM500 dlu la. Wit tue pun sy akan bagi kat officer yg uruskan tue. Balance baru bayar lepas loan lulus. Sy dok are kuala selangor. Bleh jumpa direct kalo x percaya, niat sy cuman nak berniaga, x da niat nak menipu,,,,Tq.  
  12. Gempita7 - Fri 4/Feb/2011, 6:41am
    ishhhhh...ishhh.....jangan kasi upfront dulu....bahaya,,bahaya......  
  13. Zaharina - Tue 8/Feb/2011, 11:56am
    kayrol saya nak beli kete kancil aje nak buat berniaga kecil-kecilan dari rumah ke rumah macam mana email saya baby_puteri11@yahoo.com  
  14. Ismadi B Ismail - Sun 13/Feb/2011, 12:45pm
    Saya berminat nak dapatkan hilux atau dmax baru tetapi ada AKPK..emel saya : makmur56@gmail.com  
  15. Sakil - Sun 20/Feb/2011, 12:46pm
    kalau byr dahulu,,itu bukan bisness,,menipu kerja nya,,,  
  16. Fit3 4 - Mon 4/Jul/2011, 8:40pm
    kalau nk bt loan kereta tp umur 20 blh ke???? kerja berniaga sendiri. ade SSM,lesen Bandaran dan Statement bank... blh ke??? ade sape2 blh bntu???? email sy... fit3fitri@yahoo.com atau call sy 0193915101.  
Page 1   (Total 16 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)