Kepada Pemilik-Pemilik Rumah yang Ingin Jual Rumah
Liyana 57 - Wed 30/Jan/2013 12:17pm [Last Comment]
Assalamualaikum

kepada pemilik2 rumah yang ingin menjual rumah tapi tak tahu bagaimana?

Saya boleh membantu anda menguruskan hal jual beli rumah. Melalui agen, anda:

tak perlu pening2 layan call buyer 24/7. agen ok sebab tu memang kerja dia, tak perlu diganggu semasa bekerja/meeting,melindungi pemilik/pembeli daripada ditipu,boleh mendapatkan Market Value yang tertinggi, mempunyai potential buyers yang ramai, jalan yang selamat untuk menggunakan orang tengah, agen bukan broker, agen hartanah adalah di bawah syarikat hartanah yang berdaftar dengan Board Of Valuer, Appraisals & Real Estate Agents.Jika tak berpuas hati /ditipu oleh agen berdaftar boleh buat aduan dengan Board Of Valuer, Appraisals & Real Estate Agents.
semua proses ada hitam putih dan direkodkan.

Jadi tak perlu risau untuk menggunakan khidmat agen hartanah.

-saya memerlukan hartanah kediaman di selangor terutamanya bandar botanik, jalan kebun, puncak alam, shah alam, saujana utama.

Jika anda mempunyai rumah untuk dijual, boleh hubungi saya terus di :

LIYANA 013-5151 933 call/sms/whatsapp
liyana@twinstarproperties.com.my
nurliyanamuhammad@gmail.com

perunding hartanah anda :)
Twinstar Properties (E31416)

terima kasih

Niche: Agen Hartanah
 
1. Fara 196 - Sun 3/Feb/2013, 8:32pm
UOB Home Loan, max tenure 40yeras @up to age 70,
margin pinjaman 90%+5%, competetive rates n referral fees for successful cases.

3bln slip gaji, 6bln bank statement, EPF, EA@pengesahan majikan n ic.

Pls contact utk keterangn selanjutnya. Tx.

Fara 0195969738  
2. Nur Badran - Tue 5/Feb/2013, 11:04am
saya nak jual rumah saya di taman bukit coral seremban, 2 km ke bandar sbn, free hold, single storey 22x70, harga 150k boleh nego, hubungi saya, saya perlukan agen utk jual rumah saya
tel - 01129268287  
3. Hafiz 78 - Fri 8/Feb/2013, 4:46pm
salam,
service charge yang dikenakan oleh agen berapa?  
4. Liyana 57 - Fri 15/Mar/2013, 1:21pm
Hafiz 78
Mengikut Board of Valuers,appraisal & estate agent, professional fees is 3% untuk rumah below RM 500K, dan 2% for RM 500K ke atas. agen fees dibayar oleh owner rumah. :)  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..