Kepada Agen Hartanah, Dealer Kereta/Motor/Lori dan Dealer Aset yang Lain
Ezzati Atiqah @ Busur Emas Mofar Enterprise - Mon 20/May/2019 6:51am [Last Comment]
Alhamdulillah

Setelah 10 tahun menyiapkan sistem ini anak melayu kita telah berjaya menghasilkan satu alternatif baru yang mampu untuk membantu pembeli aset membeli aset impian dengan berasaskan konsep “purchase with purchase”.

Sehubungan itu kami menawarkan anda untuk menyertai sistem kami bagi meningkatkan jualan anda dengan membantu golongan yang menghadapi cabaran pinjaman di bank. Potensi peratus keuntungan anda adalah 5%-20% daripada nilai aset.

Sistem ini bakal di lancarkan secara rasmi pada hujung tahun ini.
Insya Allah

Untuk Detail
0173843963
En Mohd Faizal

Niche: Agen Hartanah | Kereta Baru | Diskusi Bisnes
     
  1. Ezzati Atiqah - Mon 20/May/2019, 6:53am
    Kepada yang menghadapi cabaran loan juga di alu2kan  
  2. Ezzati Atiqah - Mon 20/May/2019, 3:30pm
    Business Opportunity Presentation (BOP)

    Date:- 23/05/19 (KHAMIS)
    Time:- 9:30pm
    Venue:- Meeting Room, Restoran Subaidah taman sejati sg petani.

    Jangan lepaskan peluang  
  3. Yang Marya - Tue 21/May/2019, 9:28am
    HYUNDAI HARI RAYA SPECIAL PROMOTION. FOR MORE INFO, KINDLY CALL @ WASAP MARYA 0176199980 SALES HYUNDAI MALAYSIA. SALAM RAMAHDAN. THANKS AND PLEASE SUPPORT 🙏🙏  
  4. Mofar88 - Tue 21/May/2019, 11:15am
    PM 01126453982  
  5. Ezzati Atiqah - Wed 22/May/2019, 6:56am
    Done Watsup Mofar 88  
  6. Ezzati Atiqah - Thu 23/May/2019, 8:34am
    *ADAKAH ANDA DI DALAM KATEGORI INI?*
    👇👇👇👇👇👇👇

    ✅Risau sehingga kini masih tidak layak Membeli Rumah Pertama?
    ✅Risau dengan Kenaikan Interest menyebabkan kecundang dalam membayar Instalment Bulanan?
    ✅Harga rumah yang hanya Mampu Tengok?
    ✅Rumah murah tapi jauh dari tempat kerja dan tak kena dengan citarasa?
    ✅Risau dengan keadaan ekonomi yang tak menentu?
    ✅Beli dan tanggung rumah dan kereta untuk pelaburan tapi risau harga jatuh?
    ✅Komitmen diri yang tinggi?
    ✅Nama sudah ''blacklisted''/CCRIS/CTOS?
    ✅Nama BANKRAPSI?
    ✅Nak pergi Umrah/Haji tapi sampai sekarang masih tak mampu?

    Kini, dengan adanya VVL, SEMUA kerisauan anda tadi akan DILENYAPKAN TERUS TANPA KOMPROMI!

    Nak tahu apa itu VVL?

    Anda mesti datang ke👇🏼

    *VVL OPPORTUNITY PRESENTATION (VOP)*

    Date:- 26/05/19 (AHAD)
    Time:- 11AM - 1PM
    _(10.30am : Registration)_
    Venue:- Putrajaya (TBC)

    *RSVP: Last Comfirmation 24/5 (Jumaat) 12PM*

    Tempat duduk adalah terhad!

    *_Where Solutions Are Given_*....  
  7. Ezzati Atiqah - Sat 25/May/2019, 4:02pm
    Up post  
  8. Ezzati Atiqah - Sun 26/May/2019, 4:04pm
    Perhatian!!!

    Kepada yang ingin menggunakan KWSP untuk rumah juga boleh guna sistem kami.

    Jom beli aset tanpa terbeban dengan tempoh loan yang panjang  
  9. Ezzati Atiqah - Mon 27/May/2019, 9:52am
    Terima Kasih atas sambutan yang menggalakkan. Tinggal 15 kekosongan untuk batch pertama.Harap maklum  
  10. Ezzati Atiqah - Thu 30/May/2019, 3:50pm
    Dimaklumkan bahawa pendaftaran akan ditutup dari raya pertama hingga raya ke sepuluh.. harap maklum  
  11. Ezzati Atiqah - Mon 10/Jun/2019, 12:15pm
    Assalamualaikum wbt..
    Anda miliki cabaran “loan” untuk memiliki aset sekarang?
    Tak nak terikat dengan bank sampai berpuluh tahun?
    Nak settlekan hutang rumah/kereta/personal loan cepat?


    Kami ada jawapannya  
  12. Ezzati Atiqah - Fri 14/Jun/2019, 9:34am
    Terima kasih atas sambutan yang menggalakkan tapi tinggal 5 lagi kekosongan. Harap maklum  
  13. Ezzati Atiqah - Tue 18/Jun/2019, 2:45am
    Up post  
Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia