Kenapa Saya Dapat Menjana Pendapatan Sampingan Sebanyak RM3k Hingga RM5k Secara Part Time Sebagai Guru Home Tuisyen (Pssst. Itu Part Time. Kalau Full Time?)
Mr Afiq 2 - Mon 3/Apr/2017 12:43pm [Last Comment]
Kenapa saya dapat menjana pendapatan sampingan sebanyak RM3k hingga RM5k secara part time sebagai “Guru Home tuisyen”
(Pssst...itu part time...kalau full time??)
=======================================================================================================
Ramai mengeluh atas keadaan ekonomi yang tak seberapa kini.Nak kerja KFC ...malu....nak kerja kilang...ada 9A...Mari saya bantu anda sekiranya anda ingin menjadi seorang pendidik....diulangi..pendidik!!! dan mampu serta yakin mengajar beberapa subjek hatta mengajar membaca sekali pun!!

Ya..anda yang saya cari!!Kenapa?
Ramai sudah menjadi tutor atau cikgu tuisyen tetapi masih mendapat “income” yang sederhana..silap-silap berhenti terus!!
Alasannya:
“Susahlah jadi cikgu nie..aku Sekolah dulu pun spm cukup-cukup makan”
“Ish saya dapat SPM 9A dulu..tapi tak pandai ajarlah..”
“ala..aku tak jadi cikgu tuisyen sebab aku panas baran lah...”
Jadi cikgu tuisyen tak salah..yang salah...”tak tahu ilmu jadi cikgu tuisyen yang berinspirasi!!

Jadi saya yang sudah bergelumang dalam bidang Home tuisyen dalam 7 tahun ini,ingin berkongsi “RAHSIA” kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan pendapat sampingan dengan menyediakan khidmat “home tuisyen”.
Apa manfaat Sekiranya anda berminat Join Taklimat saya?
1. Teknik untuk menjadi Guru/cikgu home tuisyen yang “BERINSPIRASI”
2. Bimbingan seumur hidup dengan Komunikasi dua hala di Group whatApps.
3. Rahsia kenapa saya boleh menjana lebih RM3k sebulan secara part time buat home tuisyen?
4. Kelebihan dan manfaat dunia dan akhirat menjadi Guru home tuisyen
5. 8 Kesilapan Guru tuition
6. Teknik pemasaran dan penulisan yang berkesan

Siapa yang boleh join taklimat saya ini:

1. Graduan yang masih belum bekerja
2. Bekas guru-guru home tuisyen
3. Pekerja swasta mahupun kerajaan
4. Ibu tunggal dan suri rumah pun boleh


Tarikh: setiap Sabtu dan Ahad sepanjang tahun 2017

Venue:Premis saya: Darul Saadah, Shah alam Seksyen 32 (whatapps share location)
Masa: 9 pagi hingga 5 petang
Makan dan minum disediakan
Datang bawa diri dan alat tulis serta jiwa yang ''merdeka''

Yuran sebenar RM350... tetapi promosi sampai akhir bulan 4 ini ini adalah ''RM200''

Hubungi saya: 0124711527 CIKGU Afiq
Hubungi saya: 0124711527 CIKGU Afiq
Hubungi saya: 0124711527 CIKGU Afiq

Niche: Kursus Dan Seminar
 
1. Mr Afiq 2 - Mon 3/Apr/2017, 12:44pm
cikgu afiq sedia membantu!!  
2. Azrin Ahmad 2 - Thu 6/Apr/2017, 1:41am
ORIGINAL Candy_B + Complex ( Produk kesihatan lelaki Sejati )

Product Candy_B + Complex ini Dijamin 100% Original… Jaminan pulangan duit anda jika barang tiruan..

Candy B merupakan produk berkualiti yang dihasilkan di USA bagi membantu para suami tahan lebih lama di samping membantu mengatasi ejakulasi pramatang seterusnya meningkatkan kenikmatan apabila bersama isteri.

KEBAIKAN CANDY B+
1) Membantu suami tahan lebih lama di ranjang
2) Mengatasi masalah ejakulasi pramatang
3) Meningkatkan fungsi dan keinginan seksual
4)Selamat untuk digunakan
5)Tidak mengandungi bahan kimia yang berbahaya
6)Tiada kesan sampingan

Package belian mampu milik

Pax percubaan 4biji Rm60 (Trial pax)
1 Kotak Rm150
2 Kotak Rm 250
5 Kotak Rm550

TAWARAN POSTAGE PERCUMA DISEMENANJUNG TERMASUK SABAH DAN SERAWAK.

*Kami juga mencari agent diseluruh Malaysia yang berminat untuk memasarkan produk yang hebat ini

*Kami Menawarkan Program Dropship kepada Individu yang berminat untuk menambahkan pendapatan secara part time or full time.

JIKA BERMINAT BOLEH CAL/WASAP AZRI - 019-3361530
Boleh self collect (COD) di sg buloh or Guna khidmat pos laju kami.  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..