Kemudahan AEON Disediakan Bg yg Ingin Membeli Sistem Rawatan Air RO
Solihin 3 - Thu 8/Mar/2012 10:59am [Last Comment]
Ni bukn kotak penapis (buka cover nmpak tabung penapis) TETAPI ni sistem rawatan/penapis air RO lengkp dgn sistem dibwh:
1) filter luar
2) 4 tabung filter dlm termsuk filter RO. Saiz menbran RO terkecil dunia
3) sistem pump
4) auto flush
5) Tangki 7 liter

* > 1 juta pengguna
* satu2nya sistem rawatan air yg mndpt Anugerah Gold Seal S300 dpd Water Quality Association(WQA) di Asia. 3 lg sistem yg dpt anugerah ni di US. Harga di sana cecah rm12k
* Di syorkn oleh pakar air dunia gred 6 tertinggi, Mr Michael R Long

Harga :

1) KEN SIGMA 1 (suhu biasa)
Rm2,190 (cash)
Ansuran AEON ikut kehendak anda, 12/24/36 bulan.
*Jika 36 bulan = Rm96/sbln

2) KEN SIGMA 2 (Suhu Biasa + Suhu Panas)
Rm3,290 (cash)
Guna AEON 12/24/36 bulan.
*Jika 36 bulan = Rm127 sebulan

Note : Jika nk guna kredit card pun boleh, 12/24 bulan 0% interest ---> 11 buah bank bleh guna.

"Pelaburan Bijak untuk Kesihatan Keluarga anda!"

Call/sms Solihin 017-6323674 utk pertanyaan / pembelian

Niche: Bisnes Air Mineral | Ejen Penapis Air
 
1. Diana 158 - Fri 22/Jun/2012, 3:46pm
berlambak dh skrg....  
2. Solihin 3 - Mon 25/Jun/2012, 4:05pm
Ape yg blmbk? Tunjukkn sy klau ade sistem mcm sy. Jom kite bjumpe, u bwa air rumh u, sy tolong testkn air..  
3. Ilyas Shalihin - Tue 10/Jul/2012, 7:34pm
Saalam solihin. Tolong antakan saya plan pemasaran yg awak kata tu. . CBP tu.. Email saya : ilyassbr@gmail.com  
4. Mes - Tue 21/Aug/2012, 2:05pm
email pada saya azaluddin83@gmail.com  
5. Solihin 3 - Mon 3/Sep/2012, 10:24am
Salam Ilyas dan Mes, maaf lmbt reply. Jarang on9. sy prefer kita berjumpa lbih mudah utk faham dn klau bleh nk dtg ke rumah atau dtg la ke opis perniagaan sy utk buat demo ckit, baru la bleh relatekn dgn plan CBP  
6. Khairol Rizuan B Jem Shamsudin - Fri 7/Sep/2012, 2:42am
sempoilah solihin 3 ..i like CBP PLAN!!..amik p la penapis apa pun.Ken tetap yang terbaik..uji sendiri air filter rumah anda...Area utara yang nak beli ken boleh call saya khairol 017-206 2425.
Tambah dengan CBP PLAN plak lagi la best!!  
7. Terapi Mrt - Fri 30/Nov/2012, 12:43pm
TerRrrbaikk la solihin. Penulenan air Elken bio Pure k-Series mmg di syorkan oleh pakar air dunia.
perlu diingat badan kita hanya memerlukan H2O shj. kita sama2 belajar tentang ni di sekolah dulu, boleh jugak contact sy 017 2421531.
CBP Plan boleh memberikan anda pendapat  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..