Kelengkapan Haji dan Umrah
Matforward - Mon 16/Mar/2015 11:51pm [Last Comment]
Salam semua,

Di sini saya ingin mengajak anda semua untuk memborong kelengkapan haji dan umrah.

Seperti anda sedia maklum, setiap bulan orang pergi umrah dan pada musim haji pula, lagi ramai orang pergi ke tanah suci.

Oleh itu, terdapat banyak permintaan kelengkapan haji dan umrah sepanjang bulan.

Kelebihan saya adalah menjual kepada peruncit, jika anda berminat untuk mendapatkan barangan kelengkapan haji dan umrah pada harga borong, bolehlah hubungi saya di releksekejap@gmail.com

Sesuai juga bagi mereka yang mahu memulakan perniagaan. Modal awal tak sampai RM1000. InsyaAllah ada untung. Berminat sila email kepada saya di releksekejap@gmail.com

Berikut adalah senarai borong kelengkapan haji dan umrah:

Untuk lelaki

Kain ihram
Jubah
Seluar
T-shirt cotton berzip
Kain pelikat
Cawat
Tali pinggang berkocek memudahkan penyimpanan barang kecil
Uncang kasut
Spray wudhu
Krim muka
Krim haji
Lip balm
Sabun ihram

---

Untuk wanita

Jubah seluar
Mini telekung
Serkup Nashwah
Sarung Lengan
Stokin Aurat
Stokin Wudhu
Sarung kaki tawaf / saie
Uncang kasut
Krim Muka
Krim Haji
Lip Balm
Sabun ihram

Jika berminat sila hubungi saya di releksekejap@gmail.com

Terima kasih

Niche: Haji Dan Umrah | Pemborong Telekung Dan Songkok
 
1. Sara Abdullah - Tue 17/Mar/2015, 8:30am
Tlg wassap sy detail harga ke 0139543362. Trima kasih  
2. Matforward - Thu 19/Mar/2015, 5:32pm
Ok dah whatsapp Sara.

Terima kasih.  
3. Ismail 17 - Tue 24/Mar/2015, 7:09am
watsap detail kpd saya 01110 727100  
4. Syazmeen Hamdan - Sat 28/Mar/2015, 3:13am
Tlg whassup sy detail harga, terima kasih.  
5. Ayup Ali - Mon 13/Apr/2015, 11:23am
tlg send detail lat sy at 016 2333342 tq  
6. Sham Kulim - Fri 17/Apr/2015, 1:50am
Email harga kat sy ibnumasri@yahoo.com  
7. Zubaidah 8 - Wed 22/Apr/2015, 7:36pm
Tlg watsup sy detail
012 6356732  
8. Ammar Ali - Tue 28/Apr/2015, 8:02am
salam tuan saya minat tolong whatsaap detail harga ke 0196898370  
9. Shaikh Hisyam - Mon 1/Jun/2015, 5:21pm
salam.. ada sahabat2 berminat mborong stokin al-cham(syria) boleh hubungi saya
013-9856890  
10. Fitri Dewi Binti Jaswar - Wed 10/Jun/2015, 9:04am
kami ingin mengajak anda menjadi agent SUPERDOOH.com, komisen sehingga 15%  
11. Al Haraman Sdn Bhd - Thu 10/Sep/2015, 9:50am
Assalamualaikum, mohon laluan tumpang iklan.

Kami juga merupakan pemborong pakaian muslim lelaki seperti jubah, kurta dan raihan utk jenama AL-HARAMAN, DAFA, IKAF, ALHARAM dan membekal pelbagai barangan keperluan Haji dan Umrah.

Kami juga membekalkan kepada beberapa pasaraya terkemuka di Malaysia.

Kami ingin mencari lebih ramai peniaga serta pembekal yang inigin menjadi pengedar kami. Harga berpatutan.

Butik pakaian dan kelengkapan ibadah kami ada di Plaza Angsana JB, berhampiran Kuantan Parade, serta di beberapa Departmental Store di Parkson KLCC, IOI City Mall, Alamanda, Berjaya Megamall, Maju Junction dan lain-alin.

Berminat utk keterangan lanjut sila hubungi 011-27717709 / 03-40508179 atau email ke alharaman@yahoo.com dengan segera.

Terima Kasih.  
12. Hishan - Wed 16/Sep/2015, 10:52am
Assalamualaikom dan salam sejahtera.

kami membekal KURTA, SEJADAH, TELEKUNG, PELIKAT, BATIK, KAFTAN dan KAIN ELA corak pelikat( Burberry).

berminat untuk keterangan lanjut, boleh hubungi kami 011-11610051 atau sale.tmtsb@gmail.com  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..