Kelas Kecantikan & Solekan Peribadi
Azie 5 @ Sindarella MakeOver - Thu 17/Jun/2010 1:56pm [Last Comment]
Tiada pengetahuan tentang solekan? Inginkan penampilan menarik dan menawan ke pejabat, ke majlis atau bersiar-siar? Pelajarilah teknik penjagaan wajah & solekan peribadi agar anda sentiasa cantik dan berseri-seri sepanjang hari.. Berbaloi-baloi..
Tarikh : 3 Julai 2010
Masa : 2.30 - 6.30 pm
Tempat : Sindarella Cottage, BBU, JB
Yuran hanya RM30 sahaja

for detail -> http://mssindarella.fotopages.com

Niche: Kursus Kecantikan | Butik Kecantikan
     
  1. Nadia 14 - Thu 17/Jun/2010, 3:52pm
    kalau di kl mesti sy pg kelas ni..http://babyliciousnadia.blogspot.com  
  2. Ila Ahmad - Tue 22/Jun/2010, 12:49pm
    i interested nak join....camne nak register nie...
    pls contact me 019-7783033
    thanks  
  3. Azie 5 - Wed 30/Jun/2010, 8:52am
    Hi Ila.. welcome to my fun & easy beauty class... :)
    to the rest, can contact me at 016-7265293 or email ms.sindarella@gmail.com. Next class will be held on 10 July 2010 (Saturday). Pls contact me to book your seat!!  
  4. Suzzy - Tue 20/Jul/2010, 11:48am
    Bile ada lagi kursus nie  
  5. Azie 5 - Wed 21/Jul/2010, 7:57am
    24 Julai & 31 Julai. Boleh book cepat.. TQ  
  6. Rezana - Wed 11/Aug/2010, 12:33pm
    wat ler kt KL...huhuhuuu  
  7. Azie 5 - Fri 13/Aug/2010, 8:19am
    hi rezana.. boleh wat kat KL. buat dalam group 3/4 orang. boleh book date..I'll be back to KL (actually my home in KL)..  
  8. Ciktie - Tue 24/Aug/2010, 9:26pm
    bile lagi ader kursus ni... kat kelantan takde ke? kalau ade perancangan nak buat kat kelantan email kat saya... saya boleh tolong dapatkan tempat kursus dan promote kat kelantan nih  
  9. Sue 42 - Tue 7/Sep/2010, 1:35pm
    Ye betul 2 kt ciktie..sy setuju... sy betul2 berminat ngan kursus ni tp xde kat klatan.
    kalau nk anjur kursus nu jgn lupa email kat sy ye....  
  10. Noraishah Bin Zainudin - Mon 7/Feb/2011, 1:57am
    nadia cm ne klu nk join class make-up basic u  
Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)