Kelas Bahasa Mandarin
Ain Nuraini 2 @ AE NUTRTION - Mon 10/Oct/2011 1:19pm [Last Comment]
Kepada yang berminat untuk belajar bahasa mandarin dengan mudah, sebutan yang betol dan berkesan hubungi saya di talian 012-7189971, modul dan buku di sertakan selepas sesi, sesuai untuk mereka yang bekerja, golongan belia lepasan spm, belia mengangur, minat untuk belajar bahasa ketiga dan untuk majikan bagi memberikan latihan kepada kakitangan syarikat

Niche: Pusat Bahasa | Kursus Dan Seminar
 
1. Nor Azuan Md Said - Tue 11/Oct/2011, 9:55am
boleh emailkan saya yuran & jadual nya azuan8331@hotmail.my  
2. Ain Nuraini 2 - Tue 11/Oct/2011, 12:47pm
u nak buat by group or individual apa apa leh tel saya 012 7189971  
3. Mathizri - Tue 11/Oct/2011, 4:50pm
saya berminat , boleh emailkan saya berapa harga bagi yuran pembelajaran dan berapa jam tempoh belajar, email saya:: math_dirre@yahoo.com  
4. Ariani83 - Tue 11/Oct/2011, 4:59pm
saya pun berminat, emailkan sy info juga ye.. lokasi kat mana?
huda_adnan@hotmail.com  
5. Ain Nuraini 2 - Wed 12/Oct/2011, 1:00am
jumlah masa kursus adalah 8 jam untuk asas pembelajaran mandarin saya akan email modul kepada anda tq  
6. Ain Nuraini 2 - Wed 12/Oct/2011, 1:04am
saya mencari 30 orang yang berminat untuk belajar bahsa mandarin yuran rm200 berserta modul, cd , buku dan access ke laman web kami untuk pembelajaran secara online layari www.kwikmandarin2u.com dan kelas akan di adakan pada awal bulan november, masa dan tempat akan di beritahu selepas penyertaan mencukupi, kursus akan di adakan di sekitar bandaraya johor bahru berminat boleh letakkan nama dan contact no. utk memudahkan saya menghubungi anda  
7. Siti 326 - Wed 12/Oct/2011, 9:45am
saya ingin mengetahui dengan lebih lanjut...sile emel kepada saya shiri_4020@yahoo.com  
8. Sakura 11 - Wed 12/Oct/2011, 5:23pm
emailkan pd sy...sy amat berminat klas akan diadakan pd weeken ke? nz_ssm@yahoo.com.my..huhu  
9. Ain Nuraini 2 - Wed 12/Oct/2011, 5:53pm
Kalau ikut jadual weekend sabtu or ahad berminat tinggalkan nama dan contact no  
10. Khalid 10 - Wed 12/Oct/2011, 6:31pm
Ain, saya ada kedai siap renovate di kajang jika minat untuk buat kelas mandarin. Boleh beli atau kita partnership. Win win konsep. Emel mrkhalid247@gmail.com , p/s saya sewa rm830  
11. Akademi Nur Insan - Thu 13/Oct/2011, 2:14pm
assalamualaikum puan Ain, kami ada menyediakan bilik kuliah untuk disewa dengan kadar RM 50 sejam di Akademi Nur Insan, Kajang. Maksimum sewa hanya RM 400.

hubungi saya: 019-3335741 untuk bincang tentang harga sekiranya berminat.

TK  
12. Puteri Baishah - Thu 13/Oct/2011, 5:13pm
saya ingin segera.susah saya mencari kelas bahasa cina di taiping.harap email saya untuk info.
sha0092@hotmail.com  
13. Norsuhadat - Thu 13/Oct/2011, 11:49pm
kelas bahasa korea xde ke?  
14. Ain Nuraini 2 - Sat 15/Oct/2011, 10:13am
Baiklahkalau saya ada kelas di area selangor sy akn hubungi tuan, kelas bahasa korea x da la hanya mandarin shj  
15. Idah 10 - Sun 16/Oct/2011, 4:52pm
sila email details noraidahmohdnoor@gmail.com  
16. Cik Nia 2 - Sun 16/Oct/2011, 8:33pm
sila emel info kpd sy @ mysnia@ yahoo.com  
17. Ain Nuraini 2 - Sun 16/Oct/2011, 9:58pm
untuk pengetahuan kengkawan sekali lagi kelas akan di adakan di jb, saya mencari 30 org baru saya akan adakan kelas dan yang berminat saya akan hubungi selepas dpt mengumpul 30 org, yuran rm200 berminat bleh tinggalkan email saya akan emailkan, insyaalah kelas akan di adakan pada bulan hadapan  
18. Cik Nia 2 - Tue 18/Oct/2011, 5:27pm
emel pls mysnia@yahoo.com  
19. Ain Nuraini 2 - Thu 27/Oct/2011, 11:16am
semua email telah di hantar boleh check email anda untuk konfirmation, kalau berminat boleh tinggalkan nama dan contact no untuk saya hubungi, kalau ada kwn2 yang nak join sekali untuk kasi cukup 30 org amat di alu alukan kalau boleh letak sekali nama kwn2 tersebut. tq  
20. Nina Mohtar - Fri 28/Oct/2011, 12:29am
Saya berminat...email sy details ye... manjakucute@gmail.com  
21. Fid 2 - Wed 2/Nov/2011, 10:00am
Salam Ain, saya berminat..email sya detailsnye..- cilipop@gmail.com..class untuk weekend ade tak?  
22. Afzan 8 - Fri 6/Jan/2012, 4:52pm
saya ingn belajar bahasa mandarin sbb ank saya bersek.d sek cina....sy amt berminat nk belajar bahasa ini tlg email kn kpd sy mklumat yg pnting  
23. Zulkafli Bakar - Thu 19/Jan/2012, 7:27pm
kalau ada kelas hujung minggu sekitar putrajaya, serdang, cyberjaya, seri kembangan, saya minat. Hubungi saya. zulkafli5961@yahoo.com.  
24. Ahmad 268 - Tue 24/Jan/2012, 3:30pm
area melaka x bt ke cik Ain?  
25. Azlanmajalah - Sun 4/Mar/2012, 6:18pm
azlanmajalah@gmail.com.  
26. Ila 132 - Wed 23/May/2012, 12:18am
boleh email kepada sya yuran dan jadual novila23@yahoo.com  
27. Suzy 15 - Thu 7/Jun/2012, 9:11am
boleh emel pada saya  
28. Intan 200 - Tue 19/Jun/2012, 1:08pm
saya berminat untuk belajar bahasa mandarin di area kajang  
29. Nurul 766 - Wed 29/Aug/2012, 12:09pm
saya berminat, boleh emailkn detail x?
nurfah_210@yahoo.com  
30. Gadafi Ramli - Sat 13/Oct/2012, 2:44pm
BOLEH BERI LEBIH DETAIL TERMASUK BAYARAN
silverfishbad@yahoo.com  
31. Jueanna 2 - Sat 27/Oct/2012, 10:20pm
saya berminat, di sekitar kL yg berdekatan sengan LRT, boleh beri detail termasuk bayaran (julianajue91@yahoo.com)  
32. Nilza - Sat 10/Nov/2012, 6:06pm
sy berminat....berada di damansara. emailkan ke superadius@yahoo.com  
33. Emilia 7 - Wed 28/Nov/2012, 2:04pm
Saya berminat...tapi.di melaka ada x..  
34. Nourrie - Wed 26/Dec/2012, 5:28pm
mohon email kepada saya. saya perlukan tenaga pengajar bahasa mandarin utk staff di pejabat saya. Nourrie 012-3212284  
35. Ain Chan - Tue 1/Jan/2013, 10:55am
Boleh email details pada saya.. nurulain@lgm.gov.my  
36. Nur Syadila Amri - Fri 4/Jan/2013, 12:45am
sy mau belajar bahasa mandarin jugakkk.....pleaseee ajarkan sy.. bandar baru bangi
lala - syadila.amri@yahoo.com
019-6080089  
37. Amie 31 - Fri 11/Jan/2013, 11:04am
utk tahun 2013 ada ke?
sy berminat utk belajar.  
38. Saff - Sat 12/Jan/2013, 8:04pm
salam sy berminat.boleh send detail 0173611176  
39. Amie 31 - Mon 14/Jan/2013, 11:02am
ainn131@gmail.com  
40. Siti Farah - Tue 15/Jan/2013, 3:12pm
salam.sy juga berminat..boleh send detail rarafara_91@yahoo.com  
41. Nazirul 8 - Wed 16/Jan/2013, 5:04pm
I'm interested with this offer since i have to take mandarin language next sem..i do hope u can give me additional information such as the location and the fee through my email..nazirulikram@rocketmail.com  
42. Amie 31 - Sat 26/Jan/2013, 12:49pm
sy ade dpt email, tp sesi tu di KL. now sy di JB.
(ainn131@gmail.com)  
43. Normasyida - Thu 23/May/2013, 2:49pm
EMAILKAN DETAILS N YURAN KE
imei_amoi@yahoo.co.uk  
44. Eida 42 - Mon 12/Aug/2013, 9:20pm
boleh emailkan saya yuran & jadual nya .eidachelong@gmail.com  
45. Ros Ezrina - Wed 14/Aug/2013, 8:33am
tolong email details about this class sekali dengan yuran. TQ  
46. Nadia 380 - Thu 26/Sep/2013, 10:28am
tolong email details tentang kelas ini berserta yuran sekali to nadiaiza@gmail.com ... thank u. :)  
47. Aishah 151 - Tue 22/Oct/2013, 10:51am
boleh emailkan details ttg kelas bg thn klu ada lg thn 2013 n skali ngan 2014 ke s_ariesya@yahoo.com  
48. Hana 267 - Tue 17/Dec/2013, 5:18pm
boleh beri details lagi cthnya jadual kelas dan yuran ke emel saya: norhanaahmadlutpi@yahoo.com  
49. Nittiya - Wed 25/Jun/2014, 12:31pm
tolong email details tentang kelas ini berserta yuran sekali to nittiyamanoharan@yahoo.com

kalau kelas mula bulan 7 ke atas 2014, pls let me knw  
50. Hadri Hamid - Sun 12/Oct/2014, 7:36am
boleh emailkan kepada saya tentang kelas ini berserta yuran dan detailnya sekali to hadri1412@yahoo.com. adakah di ajar tentang dialek lain juga?  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 52 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..