Ain Nuraini 2

Profile
NameAin Nuraini
Forum NickAin Nuraini 2
CompanyAE NUTRTION
RegisteredWed 24/Aug/2011, 2:29am
Topics by Ain Nuraini
1Kelas Bahasa Mandarin (52) - Mon 10/Oct/2011 1:19pm
Comments by Ain Nuraini
1Borong Anak Tudung Ninja - Mon 23/Apr/2012 12:11pm
berapa harga ank tudung ninja ne boleh email kat saya
2Blouse & Maxi Dress Murah - Mon 26/Mar/2012 7:48am
email picture dan harga ke nurainiain@ymail.com minat nak biz jubah maxi
3Mencari Pembekal Meiko Naturactor, Thanyaporn dan Kosmetik. - Sun 25/Mar/2012 6:02pm
saya ada stok dan jualan wholesale pm or msg me 0127189971
4Pembekal Minyak Kelapa Dara - Thu 15/Dec/2011 5:43pm
email quotation dan detail boleh ? nurainiain@ymail.com
5Topup. Prepaid. Easyreload - Thu 15/Dec/2011 5:40pm
boleh tak email kt email saya nurainiain@ymail.com saya di jb boleh ker
6Jana Pendapatan Dengan Mudah - Thu 3/Nov/2011 1:29pm
Askum kepada yang berminat nak menjana pendapatan dan nak kan kehidupan yang lebih baik dari sekarang apa kata hubungi saya untuk mengetahui tentang pemasaran HERBALIFE yang mampu memberikan pulangan yang sangat lumayan, tiada modal yg besar, tak perlu ijazah, master dan phd, tidak perlukan tempat untuk di sewa, tak perlu upah pekerja, tiada kemahiran dan pengalam pun boleh join, tiada risiko dan kesusahan di perlukan dan apa yang perlu anda ada cukup dengan cita2 yg tinggi serta pemikiran yg waras nak tau tentang peluang di herbalife hubungi saya 012-7189971
7Rahsia Buat Duit Dengan Ebay (DVD Video) - Thu 3/Nov/2011 1:27pm
video ker or seminar do email me nurainiain@ymail.com
8Web Design, Portfolio, E-Business & Shopping Based Web Design Services - Wed 2/Nov/2011 9:15am
shopping base website bpe u ambik ada x yg budget rm200 ke bwh
9Kursus Jahit Cara Mudah dan Pantas - JB - Tue 1/Nov/2011 2:26am
email kpd saya nurainiain@ymail.com
10Exora & Pesona Full Loan (Pekerja Swasta) - Johor - Fri 28/Oct/2011 1:46pm
exora full loan ada tak untuk kakitangan kerajaan : )
11Jom Borong/Retail Kain Pasang English Cotton. - Fri 28/Oct/2011 1:41pm
email pd saya nurainiain@ymail.com
12Kelas Bahasa Mandarin - Thu 27/Oct/2011 11:16am
semua email telah di hantar boleh check email anda untuk konfirmation, kalau berminat boleh tinggalkan nama dan contact no untuk saya hubungi, kalau ada kwn2 yang nak join sekali untuk kasi cukup 30 org amat di alu alukan kalau boleh letak sekali nama kwn2 tersebut. tq
13Promosi Pakej Kesihatan Rawatan Diabetes - Tue 25/Oct/2011 10:03pm
masalah diabetes takkan selesai kalau kita tak menjga permakanan dan mengabaikan permakanan apa kata ubah permakanan anda kepada permakanan yg dpt menyihatkan sel anda, dah ramai yg telahpun menemui kesihatan mereka kembali, darah kembali normal, masalahnya adakah anda sanggup nak berubah, kalau anda berminat untuk mencuba produk permakanan sihat HERBALIFE , jadi hubungi saya untuk temujanji 012 7189971 luar johor bahru produk akan di hantar melalui kurier.. layari www.ainherbalifejb.blogspot.com untk mklumat lanjut
14Kami Pbekal Bag Borong Pd Harga Tmurah - Dropship Agent Diperlukan, Xpyah Kluarkan Pepa Modal Pun, Hanya Mpromosi Produk Kami! - Tue 25/Oct/2011 9:36pm
email me detail nurainiain@ymail.com
15Memborong Penapis Air Bio Aura! Cash - Mon 24/Oct/2011 12:01pm
penapis air coway nak tak ? : )
16Ingin Memulakan Perniagaan Online - Jual Skirt - Wed 19/Oct/2011 4:44pm
emailkan pda saya nurainiain@ymail.com
17Jual Fashion Plus Size Trendy - Mon 17/Oct/2011 7:28pm
untuk mendapatkan produk pelangsingan badan herbalife boleh layari www.ainherbalifejb.blogspot.com atau hubungi 012 7189971
18Peluang Perniagaan Shawl/Selendang Batik Canting Sutera Chiffon - Mon 17/Oct/2011 7:15pm
email ke nurainiain@ymail.com
19Borong Shawls, Pashmina, Inner. Updates, Cantik dan Murah2 Lagi - Mon 17/Oct/2011 7:08pm
email kpd sy nurainiain@ymail.com
20Kelas Bahasa Mandarin - Sun 16/Oct/2011 9:58pm
untuk pengetahuan kengkawan sekali lagi kelas akan di adakan di jb, saya mencari 30 org baru saya akan adakan kelas dan yang berminat saya akan hubungi selepas dpt mengumpul 30 org, yuran rm200 berminat bleh tinggalkan email saya akan emailkan, insyaalah kelas akan di adakan pada bulan hadapan
21Kelas Bahasa Mandarin - Sat 15/Oct/2011 10:13am
Baiklahkalau saya ada kelas di area selangor sy akn hubungi tuan, kelas bahasa korea x da la hanya mandarin shj
22Kelas Bahasa Mandarin - Wed 12/Oct/2011 5:53pm
Kalau ikut jadual weekend sabtu or ahad berminat tinggalkan nama dan contact no
23Kelas Bahasa Mandarin - Wed 12/Oct/2011 1:04am
saya mencari 30 orang yang berminat untuk belajar bahsa mandarin yuran rm200 berserta modul, cd , buku dan access ke laman web kami untuk pembelajaran secara online layari www.kwikmandarin2u.com dan kelas akan di adakan pada awal bulan november, masa dan tempat akan di beritahu selepas penyertaan mencukupi, kursus akan di adakan di sekitar bandaraya johor bahru berminat boleh letakkan nama dan contact no. utk memudahkan saya menghubungi anda
24Kelas Bahasa Mandarin - Wed 12/Oct/2011 1:00am
jumlah masa kursus adalah 8 jam untuk asas pembelajaran mandarin saya akan email modul kepada anda tq
25Siapa yang nak Jadi Leader MLM Produk Go-Goues - Tue 11/Oct/2011 4:42pm
boleh tak email kepada saya nurainiain@ymail.com
26Kelas Bahasa Mandarin - Tue 11/Oct/2011 12:47pm
u nak buat by group or individual apa apa leh tel saya 012 7189971
27Memerlukan Bantuan Kewangan - Peruncitan/Daging Segar/Hasil Laut (JB) - Tue 11/Oct/2011 12:45pm
apa yang saya tau memang kena run biz at least 6 month then u dah boleh pinjam dgn tekun, mara or agro bank.. itu memang syaratnya apapun kalau u leh wat loan sendiri atas tiket loan peribadi untuk modal insyaallah boleh saya pun guna modal sendiri untuk set up biz then dah run biz saya dah boleh mintak peruntukan dr tekun dan agro bank
28Lelong Pakaian Kanak-Kanak Brand - Tue 11/Oct/2011 12:42pm
jenama pe.. harga ok tk?
29Buat Pinjaman Amanah Ikhtiar Malaysia - Wanita Shj (Selayang) - Mon 10/Oct/2011 1:51pm
saya di jb boleh email or call saya nurainiain@ymail.com or call saya 012-7189971
302ndjunction - Pengimpot & Pemborong Pakaian Bundle (Managed By Geti Resources Ent.) - Sun 9/Oct/2011 1:32am
Emailkn detail ke nurainiain@ymail.com
31Original, Branded Baju Kanak2 Borong! (JB/Pontian) - Sat 8/Oct/2011 1:53am
boleh email detail ke nurainiain@ymail.com or tel n sms saya harga detail dan sebagainya di 0127189971
32Mencari Katering Ekonomi - Johor Bahru (Urgent) - Sat 8/Oct/2011 1:38am
saya tinggal di kg melayu majidee kalau minat untuk dapatkan perkhidmatan katering yg di jamin sedap dan harga berpatutan kami sedia membantu hubungi saya 012 7189971 boleh jumpa dan kita discuss harga
33Children Mix Jeans - Japan - Sat 8/Oct/2011 1:15am
email detail di nurainiain@ymail.com
34Tukar Penyakit Kepada Duit! Jaminan Pendapatan Mingguan Max RM32,000. - Sat 8/Oct/2011 1:12am
tumpang iklan, kepada yang berminat nak berniaga produk HERBALIFE hubungi saya untuk maklumat lanjut mudah dan sangat menguntungkan 0127189971
358jam Boleh Berbahasa Mandarin. Telah Terbukti Keberkesanan Teknik Ini (Okt 2011) - Sat 8/Oct/2011 1:09am
saya juga ada mengadakan kelas mandarin untuk group dan individual sms saya untuk yang berminat 0127189971
36Perniagaan Apa yang Menguntungkan Tapi Modal Rendah. - Thu 6/Oct/2011 1:09am
nak jual produk herbalife tak perlu modal yg banyak hanya rm98 untuk keahlian, bawa rakan untuk mendengar seminar berkaitan produk kesihatan HERBALIFE hubungi saya untk maklumat lanjut 012 7189971 atau layari www.ainherbalifejb.blogspot.com
37Kerjaya di Agensi Pelancongan - Kemaman/Kuantan/KL - Thu 6/Oct/2011 12:57am
saya di kawasan johor boleh email detail nurainiain@ymail.com
38Perniagaan Perlancongan - Kursus Akan Diberi - Thu 6/Oct/2011 12:53am
saya berminat boleh email nurainiain@ymail.com
39Saya Berminat Nak Jadi Freelance Travel Agent - Thu 6/Oct/2011 12:48am
tumpang iklan sekali, saya juga berminat menjadi tour guide dan boleh bertutur dlm bahasa english dengan baik, perlukan perkhidmatan saya untuk pemandu pelancong hubungi saya di talian 0127189971 hanya di sekitar johor shj
40Vintage Dress Bundle Gred A - Thu 6/Oct/2011 12:40am
send me ur katalog n detail nurainiain@ymail.com
41Khidmat Kerja-Kerja Pembersihan Kawasan/Bangunan - Thu 6/Oct/2011 12:36am
sendkan quotation untuk pembersihan pejabat nurainiain@ymail.com
42Peluang Perniagaan Lampin Pakai Buang Dari Korea (Minor Reject) untuk Warga Negeri Johor - Thu 6/Oct/2011 12:33am
emailkan detail ker nurainiain@ymail.com
43Pengusaha IKS - Pembuat Mesin Pemprosessan Makanan - Thu 6/Oct/2011 12:30am
saya nak tanya kalau saya nak beli mesin untuk kisar cili bagi buat perniagaan cili boh boleh tak emailkan ke nurainiain@ymail.com quotationnya tq
44Seminar Bisnes Internet Untuk Semua di Johor Bahru - 8 Okt 2011 - Thu 6/Oct/2011 12:27am
bpe harganya nak join