Kelas Bahasa Mandarin di Negeri Sembilan dan Johor
Azlen 4 @ Intelligent Circle Management - Tue 6/Dec/2011 10:29am [Last Comment]
Berita Baik...!!

kami dari easymandarin2u akan membuka intensif kelas di seremban dan Pasir Gudang bermula bulan Januari ini....

Terhad kepada 10 orang sahaja....

jika berminat sila hubungi saya azlen ditalian 012-7433443 untuk maklumat lanjut..

atau email kami di easymandarin2u@yahoo.com untuk dapatkan jadual dan borang penyertaan.

xie xie.... '_'

Niche: Pusat Bahasa | Kursus Dan Seminar
Jom Miliki Kediaman Landed 2 Tingkat Serendah RM 359k
Video: Teres Dua Tingkat | Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Lokasi. Area Putrajaya/Cyberjaya. Dibina di dalam Township yang akan Mempunyai Masjid, Hospital, Sekolah, Balai Polis dan Banyak Lagi Kemudahan
     
  1. Mohd Uzaid - Tue 6/Dec/2011, 11:10am
    area kajang takde ke?  
  2. Jj09 - Thu 8/Dec/2011, 1:06pm
    tak ada cadangan nk buat kelas bahasa mandarin di sekitar bandar johor bahru atau di sekitar kawasan larkin..? saya berminat cuma agak jauh dari tpt tinggal saya/ jdebtsfree@gmail.com  
  3. Marissa Wage - Thu 8/Dec/2011, 11:47pm
    saya dari batu pahat ni kalau boleh pun nak join. tapi jauhlah nak berulang  
  4. Ila 107 - Tue 13/Dec/2011, 3:51pm
    jika memerlukan kelas or tempat tuk belajar boleyh pm sya ila 0193516454 bertempat di dataran senawang.  
  5. Nor Ahmad - Wed 14/Dec/2011, 8:08pm
    berapa yuran kelas ni per head? pm @ email nor3478@yahoo.com  
  6. Sulaiman Ghani - Fri 16/Dec/2011, 8:57am
    melaka ada tak?  
  7. Mda Collection - Thu 22/Dec/2011, 4:07am
    bpe bayaran blnan?
    mda_collection@yahoo.com  
  8. Takaryu - Tue 27/Dec/2011, 1:56pm
    ader tak kelas dibuat di Nilai?

    sangat berminat. kalau nak ajar kantonis pun ok.

    email saya: santaicafe79@gmail.com  
  9. Eina 20 - Tue 3/Jan/2012, 5:06pm
    ...tumpang tnya...kelas bahasa mandarin di Nilai N9 ada tak..?? brapa yer yurannyer...?? btw, kelas ni utk kanak2 or dewasa? email sy : bungacintalia@gmail.com  
  10. Yuzihanisa - Mon 16/Jan/2012, 1:05pm
    Seremban area mana ? saya perlukan maklumat lanjut. jika tak keberatan,sila emel maklumat kpd saya, yuzi_edora83@yahoo.com... xie xie ni..  
  11. Yati 63 - Tue 17/Jan/2012, 1:08am
    kalau ade di nilai email saya....tq  
  12. Hazry75 - Sat 21/Jan/2012, 7:17pm
    Kalau ada area johor bahru, let me know by email  
  13. Nadia85 2 - Sat 17/Mar/2012, 1:43pm
    tolong email saya berminat.
    nadiasharif85@yahoo.com  
  14. Syz - Thu 10/May/2012, 10:45pm
    Kalau ada kat seremban pls email me syz.sya@gmail.com  
  15. Da 2 - Thu 14/Jun/2012, 6:43pm
    sy tgh nak join kls mandarin...lau ade yg dkt2 seremban..nilai ..salak @ sepang plz bgtau detail mentari85@yahoo.com  
Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.