Kekosongan Jawatan Dibawah Program Penjana Kerjaya 3.0 - Agent-Agent diperlukan
Dzec Training Consultancy @ DZEC Training & Consultancy - Sun 4/Jul/2021 12:09pm [Last Comment]
Assalamualaikum
Pandemic Covid-19 masih belum ada penyelesaian tuntas. Ramai yang telah diberhentikan kerja dan hilang mata pencarian. Peluang-peluang pekerjaan semakin tertutup.

Kami bekerjasama dengan beberapa majikan yang berdaftar dibawah program MyFUTRE JOBS dan PERKESO dibawah PROGRAM PENJANAKERJAYA 3.0 untuk merekrut belia-belia atau mereka yang sedang mencari pekerjaan.

Kami sedang mencari agent-agent secara part time (bekerja dari rumah) untuk merekrut mereka yang sedang mencari pekerjaan untuk diberi pekerjaan yang bersesuaian dengan pilihan mereka. Tidak perlu sebarang modal untuk menjadi agent-agent. PERCUMA SAHAJA

Kami akan memberi komisyen dari RM100 hingga RM500 bagi setiap peserta yang berjaya kami tempatkan untuk bekerja disektor yang disediakan. Bayangkan kalau komisyen RM500 seorang, kalau dapat rekruit 10 orang dah dapat RM5000.00. Banyak tuuuu. Hanya bekerja dari rumah jer. Ramai agent yang telah berjaya mendapat lebih dari RM5,000.00 sebulan. Jom sertai kami...

Bagi sesiapa yang berminat untuk menjadi agent part time boleh lah menghubungi saya ditalian whatsapp dibawah. Kami akan memberi bimbingan secara percuma. Tiada sebarang yuran dikenakan pada agent-agent yang berminat.

http://wasap.my/60132846268/infoagent
http://wasap.my/60132846268/infoagent
http://wasap.my/60132846268/infoagent

Niche: Kerja Kosong | Kerja Diploma Dan Ijazah | Kursus Dan Seminar | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Azrul 320 - Sun 4/Jul/2021, 1:15pm
Mencari calon2 yang memegang AESP bagi kerja kerja pemasangan cable fiber TM dengan kadar segera. Gaji dan lain lain pendapatan dirunding bersama. Email : azharseli66@gmail.com.

Kami juga mencari calon calon yang mempunyai sijil NIOSH NTMSP dan C2 ( Pemasang cable fiber) seramai 20 orang dengan kadar segera bagi projek baru kami di Pahang. Pendapatan menarik serta tempat tinggal disediakan oleh syarikat.  
2. Pinjaman Tanpa Upfront - Mon 5/Jul/2021, 11:13am
💮🎊PINJAMAN PERIBADI🎊💮
P/s Loan tidak memerlukan bayaran pendahuluan‼️
https://wa.me/60162094333
https://wa.me/60162094333

🌺Semakan 💯 % percuma
🌺 Bayaran bulanan rendah
🌺Pastikan dokumen LENGKAP
🤗Loan dpt cash by hand dtg office kami bank in kepada anda
🌼Cover: KUALA LUMPUR, SELANGOR, NEGERI SEMBILAN
Dokumen Yang Diperlukan
🍀Ic
🍀Slip gaji 3 bulan
🍀3 bulan bank statement
🍀Bil air atau api
🌷Baru kerja layak apply

Untuk pertanyaan lanjut,
Hubungi sy Miss Ita📱:
https://wa.me/60162094333
https://wa.me/60162094333
https://wa.me/60162094333

Boleh juga layari website kami:
http://Multirainbowexpress.my  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..