Kedai Online Macam Zalora, Website MLM, Website Agen Pada Harga Berpatutan! Cepat! Tawaran Terhad!
Matforward - Wed 28/Jan/2015 12:50pm [Last Comment]
Salam sejahtera,

Saya ingin membantu anda menjadi KAYA dengan memberi perkhidmatan membuat website yang PROFESIONAL dan BERKUALITI pada harga yang sangat BERBALOI!

Berikut merupakan perkhidmatan yang saya tawarkan:

1) Kedai Online Macam Zalora bernilai RM2150.
TAPI saya bagi diskaun untuk warga majalah.com pada harga RM880 sahaja !

Kedai online ini mempunyai ciri-ciri berikut:

+ Sistem automatik pengurusan stok

+ Sistem automatik invois kepada pelanggan

+ Sistem payment gateway Webcash / paypal / bank transfer

+ Sistem kupon/diskaun kepada para pelanggan anda

+ Sistem pengumpulan data pelanggan automatik

dan banyak lagi sistem yang saya tawarkan bagi membina kedai online anda.

2) Website MLM yang bernilai RM9000.
TAPI saya bagi diskaun untuk warga majalah.com pada harga RM5250 sahaja !

Website MLM ini mempunyai ciri-ciri berikut:

+ Sistem automatik memberi imbuhan kepada akaun ahli sehingga Level ke 10

+ Sistem automatik downline

+ Sistem report bagi melihat prestasi kumpulan MLM atau pun ahli

+ Sistem pengurusan ahli

+ Setiap ahli akan dapat melihat downline dan jumlah pendapatan mereka

Dan banyak lagi sistem tambahan yang akan disediakan juga.

3) Website Agen Mykad / prepaid / shaklee yang bernilai RM 1000.
TAPI saya bagi diskaun untuk warga majalah.com pada harga RM500 sahaja !

Website agen ini mempunyai ciri-ciri berikut:

+ Borang pendaftaran yang akan dihantar terus ke email anda.

+ Sistem pengurusan ahli

Dan banyak lagi sistem tambahan yang anda inginkan.

Cepat! tawaran ini terhad kepada 20 orang sahaja !

Email saya ke releksekejap@gmail.com

Oh, bukan itu sahaja, setiap tawaran saya ini, saya akan berikan sekali item dibawah yang bernilai RM 250:

+ Nama domain
+ Hosting
+ 1 email peribadi

Jadi jangan tunggu lagi.. bertindak sekarang !

Fast Action Fast Result !

Untuk maklumat lanjut email saya di releksekejap@gmail.com atau komen dibawah.

Cepat sikit anda bertindak, cepat sikit anda KAYA! insyaAllah.

Terima kasih.

Niche: Web Design Malaysia
     
  1. Asrie - Sat 26/Apr/2014, 6:31pm
    sy nk tahu kedai online mcm Zalora.tlg htr info kpd asrie1978@yahoo.com.  
  2. A Latif Ismail - Sun 27/Apr/2014, 1:50am
    Please email detail at ali.steadfast@gmail.com. TQ  
  3. Matforward - Sun 27/Apr/2014, 6:55pm
    Terima kasih Asrie dan A Latif Ismail. Saya sudah email details. Semoga dapat jadi KAYA cepat !

    Terima kasih  
  4. James Bond 3 - Tue 29/Apr/2014, 9:59am
    Saya pernah membuat website daripada releksekejap. Kerja dia memang bagus dan berkualiti. Harga dia pun berpatutan dan murah. Rekemenlah kawan agar tuan releksekejap dapat rezeki lebih sikit.  
  5. Matforward - Thu 1/May/2014, 9:51am
    Terima kasih James Bond atas testimonial yang diberikan. Saya amat berbesar hati dapat membantu encik dalam perniagaan encik.

    InsyaAllah saya akan beri perkhidmatan terbaik kepada anda semua.

    Terima kasih.  
  6. Angguntrading - Thu 1/May/2014, 11:24pm
    Saya berminat nak tempeh website. boleh hubungi saya di 0176833087 ( maria)  
  7. Matforward - Fri 2/May/2014, 12:03pm
    Terima kasih Maria kerana berminat. Seperti perbincangan kita di telefon ya.

    Terima kasih.  
  8. Adie 13 - Sat 3/May/2014, 6:44pm
    Saya juga berminat...emel saya: dagangpersada@gmail.com  
  9. Matforward - Sun 4/May/2014, 12:17pm
    Terima kasih Adie. Saya sudah berikan email kepada anda.

    Terima kasih.  
  10. Ahmad Ridzuan Abdul Mutallib - Wed 7/May/2014, 12:02pm
    mail saya tuan wanted5005@yahoo.com  
  11. Imanbiz - Wed 7/May/2014, 12:04pm
    sila email details plis to realdeal8910@gmail.com  
  12. Habib 26 - Wed 7/May/2014, 12:19pm
    email saya di habiblc_87@yahoo.com  
  13. Matforward - Thu 8/May/2014, 10:45am
    Ahmad Ridzuan, Imanbiz dan Habib terima kasih kerana berminat. Saya dah email kepada anda semua.

    Terima kasih.  
  14. Akmal 5 - Thu 8/May/2014, 3:24pm
    sy nak tengok contoh web jualan mcm zalora tu.. email sy smartwaynetwork@gmail.com  
  15. Matforward - Fri 9/May/2014, 11:34am
    Ok saya sudah email Akmal.

    Terima kasih  
  16. Khidhiraiza - Wed 14/May/2014, 10:25am
    Saya berminat, email saya di noraizasafar@yahoo.com  
  17. Faz22 2 - Wed 14/May/2014, 10:31am
    sy berminat send email faiz_mazlan22@yahoo.com  
  18. Enihaiza - Wed 14/May/2014, 10:39am
    email sy denihaiza@gmail.com  
  19. Mohd Haslie - Wed 14/May/2014, 10:44am
    Kerja kosong sbg usahawan
    Part time / full time
    - kerja secara online atau offline
    - umur 18++
    Skop kerja
    - daftarkan mykad
    - daftarkan kedai
    - educate rakyat malaysia kegunaan mykad yang ke-50.
    - TIDAK perlu menjual barang
    Yang sesuai jadi rakan niaga saya spanjang zaman :-
    1. nak buat side income
    2. nak jadi bos kat sykt sendiri
    3.x suka diarah2 kerja
    4. yg suka berkongsi sesuatu perkara..kedai makan..kedai butik..barangan berjenama.
    5. ada impian besar spt melancong/umrah/ haji..barangan branded
    6 yg MALAS dan nak KERJA SENANG..
    7. suka makan komisen
    SAYA TIDAK JANJIKAN JUTA-JUTA, TAPI SAYA JANJIKAN PENDAPATAN ANDA BERTERUSAN.!!
    pm sya jika anda betul2 berminat utk bermula...

    JIKA BERMINAT SILA PM SAYA 0133299907 @ mohdhaslieaj@gmail.com call/sms/wechat/whatsapp dan email utk keterangan lanjut.  
  20. Misya 5 - Wed 14/May/2014, 6:27pm
    Saya berminat website seperti zalora
    Email saya darmisya13@gmail.com  
  21. Nn Gold - Wed 14/May/2014, 11:42pm
    pls email...sgt berminat sweetie_nadya@yahoo.com  
  22. Matforward - Thu 15/May/2014, 12:59am
    Khidhiraiza, Faz22, Enihaiza, Misya dan Nn Gold. Saya sudah emailkan details. Sila check email ya.

    Terima kasih.  
  23. Dlailanetwork - Thu 15/May/2014, 2:12am
    sila email or kol or wasup sy lg senang untuk perbincgan
    nak buat web ni
    017-9897901 nik  
  24. Matforward - Thu 15/May/2014, 10:48am
    Dlailanetwork, saya dah sms dah.

    Terima kasih.  
  25. Dewa 2 - Thu 15/May/2014, 12:37pm
    matforward tolong emailkan kepada saya di yugaz@hotmail.com. sila emailkan no hp dan whatssup sebab saya tgh nak cari org buat website ni.  
  26. Matforward - Thu 15/May/2014, 2:18pm
    Ok Dewa, saya dah emailkan dah. Sila check ya.

    Terima kasih.  
  27. Ahmad Ridzuan Abdul Mutallib - Thu 15/May/2014, 4:57pm
    mat fordward saya ada dapat mail tak guna releksekejap..so tak pe saya mail balik tuan nanty reply ya..saya serius tapi blank sikit  
  28. Matforward - Thu 15/May/2014, 11:36pm
    Jangan percaya email lain dari email saya releksekejap@gmail.com encik Ahmad Ridzuan. Sebab email selain releksekejap tu adalah scam/penipuan.

    Diharap anda yang lain ambil perhatian akan perkara ini. Kalau boleh email terus ke saya di releksekejap@gmail.com  
  29. Aswana Afandi - Fri 23/May/2014, 10:13pm
    Salam. Sila email details aswana.afandi@gmail.com  
  30. Matforward - Sat 24/May/2014, 9:26am
    Salam Cik Aswana, saya dah email details.

    Terima kasih  
  31. Saudagarburgerbakar 2 - Sat 24/May/2014, 8:50pm
    Emelkan detail untuk projek MLM... whatsapp 01123504508 atau emelkan ke saudagartrading@gmail.com. ... urgent..saya perlukan secepat mungkin... klu dapat jumpa lg mudah.. lokasi saya klang shah alam.  
  32. Matforward - Sun 25/May/2014, 5:44pm
    Saya dah email saudagar burger bakar. Sila check ya.

    Terima kasih.  
  33. Serene 4 - Tue 27/May/2014, 4:37pm
    Saya berminat dgn website mcm zalora. Email saya email details kt princess.sarini@gmail.com  
  34. Matforward - Wed 28/May/2014, 4:06pm
    Serene, saya sudah email details kepada email cik. Sila check ya.

    Terima kasih.  
  35. Zyclone - Wed 28/May/2014, 5:14pm
    sy minat yg mcm sistem affiliate Mykad tu.. 350 je kan.. kalu de web nak suh tambah baik je bole x?
    zyclone21@gmail.com  
  36. Joe Codjb - Wed 28/May/2014, 6:28pm
    Salam, saya mendapat maklumat bahawa ada antara anda INGIN atau SEDANG TERLIBAT di dunia GADGET, SMARTPHONE & IT. Lebih-lebih lagi, mungkin untuk kegunaan sendiri, persatuan, organisasi ataupun untuk membeli dengan HARGA yang jauh lebih MURAH iaitu untuk PERNIAGAAN anda. Itu kami TAK KISAH. Apa yang penting:

    * Kami menawarkan KOMISEN 180% + 30%,
    * Selain itu, KOMISEN lain sehingga RM 600 untuk satu-satu PRODUK.
    * Tambahan, kami akan memberikan POINT JUALAN kepada anda.
    * Tiada LIMIT MINIMUM atau MAKSIMUM Jualan untuk sebulan.
    * Tiada LIMIT ORDER, anda boleh ORDER MINIMUM 1 Produk dalam 1 masa.
    * Kami sediakan Tapak Online untuk anda berurusan bersama kami agar lebih mudah untuk anda melihat HASIL JUALAN anda, PEMBAYARAN KOMISEN, UPDATE PRODUK TERKINI dan BANYAK LAGI.

    Khidmat PENGHANTARAN yang kami GUNAKAN adalah melalui SKYNET selewat-lewatnya 1 Minggu.

    Semua BARANGAN KAMI ADA INTERNATIONAL WARRANTY yang dikeluarkan oleh SYARIKAT bagi PRODUK TERSEBUT, contohnya SAMSUNG dan sebagainya.

    Diingatkan bahawa, kami hanya menjual PRODUK ORIGINAL SAHAJA.

    Kepada yang ingin menjadi agen DROPSHIP kami:-

    SMS kan

    DROPIT ke 012-791 2306

    Untuk Katalog dan Detail.
    Saya akan hubungi anda secepat mungkin.

    Terima kasih,
    Mr. Joe  
  37. Mazlina 18 - Wed 28/May/2014, 7:49pm
    email saya tentang kedai spt zalora...
    islamdina84@gmail.com tq  
  38. My Honey - Wed 28/May/2014, 9:00pm
    saya berminat..sila email to myhoneyinspirations@gmail.com

    nak tanya sikit camner dgn renewal utk domain? dulu saya ada beli domain dari seseorang . tapi saya terlupa nak renew and bayar , so domain website x boleh digunakan lagi. Orang yang jual pun dah x dapat dihubungi.

    Boleh bagi detail syarikat tuan. tq.  
  39. Matforward - Thu 29/May/2014, 3:32pm
    Ok Zyclone, Mazlina dan My Honey, saya sudah email details dan menjawab persoalan yang diutarakan diatas. Sila check email ya.

    Terima kasih.  
  40. Zoura 2 - Mon 2/Jun/2014, 11:01am
    salam

    boleh email saya details..?

    zoura.aemy@yahoo.com  
  41. Zul Fikri 7 - Mon 2/Jun/2014, 6:26pm
    boleh emailkan detail ke zul.plus500@gmail.com  
  42. Matforward - Tue 3/Jun/2014, 12:13pm
    Zoura dan Zul Fikri, saya sudah email. Sila check ya.

    Terima kasih  
  43. Azman 171 - Wed 4/Jun/2014, 4:57pm
    salam, saya nak segera website macam zalora. emel saya sales.trueparagon@gmail.com. Azman  
  44. Lelong Murah - Wed 4/Jun/2014, 9:49pm
    Assalam... sy berminat nk dptkan website cam zalora. Emailkan ke sazali76@yahoo.com
    terima kasih  
  45. Sirlicherose - Thu 5/Jun/2014, 6:57am
    saya bercadang nak buat website syarikat..email ke sirlicherose@gmail.com  
  46. Matforward - Thu 5/Jun/2014, 3:35pm
    Azman, Lelong Murah dan Sirlicherose terima kasih kerana berminat. Saya sudah email details kepada anda semua. Sila check ya.

    Terima kasih.  
  47. Vacation Fantasy Club - Thu 5/Jun/2014, 4:57pm
    minta emel detail ke idhasmy@yahoo.com  
  48. Matforward - Fri 6/Jun/2014, 12:31pm
    Terima kasih Vacation Fantasy Club. Saya sudah email. Sila check ya.

    Terima kasih.  
  49. Amy83 2 - Fri 6/Jun/2014, 3:17pm
    Tolong email sy dnshimabridal@gmail.com atau call 0132876020. Seriua nak buat  
  50. Matforward - Fri 6/Jun/2014, 4:04pm
    Saya dah sms Amy. Kita berbincang ye.

    Terima kasih.  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 115 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Berniaga Mee Goreng yang Paling Lumayan
Bagaimana nak berniaga di gerai makan sebenarnya. Adakah perlu kita membuat berpuluh-puluh menu. Atau cukup dengan hanya satu menu sahaja, tapi dibuat dengan begitu sedap? Kami ke Hameed Pata Mee Sotong di area Padang Kota Lama di Georgetown Penang. Ikuti episod menarik ini :-)
Nasi Kandar Penang: Deens Maju Georgetown & Deen Jelutong Memang Power!
Trip ke Pulau Pinang mencari Nasi Kandar yang popular untuk dicuba. Apakah yang membezakan Nasi Kandar dengan Nasi Gulai biasa? Benarkah ada lebih 100 Restoran Nasi Kandar di Penang? Ikuti explorasi kami di Pulau Pinang mencari jawapannya :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)