Kedai Online Macam Zalora, Website MLM, Website Agen Pada Harga Berpatutan! Cepat! Tawaran Terhad!
Matforward - Wed 28/Jan/2015 12:50pm [Last Comment]
Salam sejahtera,

Saya ingin membantu anda menjadi KAYA dengan memberi perkhidmatan membuat website yang PROFESIONAL dan BERKUALITI pada harga yang sangat BERBALOI!

Berikut merupakan perkhidmatan yang saya tawarkan:

1) Kedai Online Macam Zalora bernilai RM2150.
TAPI saya bagi diskaun untuk warga majalah.com pada harga RM880 sahaja !

Kedai online ini mempunyai ciri-ciri berikut:

+ Sistem automatik pengurusan stok

+ Sistem automatik invois kepada pelanggan

+ Sistem payment gateway Webcash / paypal / bank transfer

+ Sistem kupon/diskaun kepada para pelanggan anda

+ Sistem pengumpulan data pelanggan automatik

dan banyak lagi sistem yang saya tawarkan bagi membina kedai online anda.

2) Website MLM yang bernilai RM9000.
TAPI saya bagi diskaun untuk warga majalah.com pada harga RM5250 sahaja !

Website MLM ini mempunyai ciri-ciri berikut:

+ Sistem automatik memberi imbuhan kepada akaun ahli sehingga Level ke 10

+ Sistem automatik downline

+ Sistem report bagi melihat prestasi kumpulan MLM atau pun ahli

+ Sistem pengurusan ahli

+ Setiap ahli akan dapat melihat downline dan jumlah pendapatan mereka

Dan banyak lagi sistem tambahan yang akan disediakan juga.

3) Website Agen Mykad / prepaid / shaklee yang bernilai RM 1000.
TAPI saya bagi diskaun untuk warga majalah.com pada harga RM500 sahaja !

Website agen ini mempunyai ciri-ciri berikut:

+ Borang pendaftaran yang akan dihantar terus ke email anda.

+ Sistem pengurusan ahli

Dan banyak lagi sistem tambahan yang anda inginkan.

Cepat! tawaran ini terhad kepada 20 orang sahaja !

Email saya ke releksekejap@gmail.com

Oh, bukan itu sahaja, setiap tawaran saya ini, saya akan berikan sekali item dibawah yang bernilai RM 250:

+ Nama domain
+ Hosting
+ 1 email peribadi

Jadi jangan tunggu lagi.. bertindak sekarang !

Fast Action Fast Result !

Untuk maklumat lanjut email saya di releksekejap@gmail.com atau komen dibawah.

Cepat sikit anda bertindak, cepat sikit anda KAYA! insyaAllah.

Terima kasih.

Niche: Web Design Malaysia
 
1. Asrie - Sat 26/Apr/2014, 6:31pm
sy nk tahu kedai online mcm Zalora.tlg htr info kpd asrie1978@yahoo.com.  
2. A Latif Ismail - Sun 27/Apr/2014, 1:50am
Please email detail at ali.steadfast@gmail.com. TQ  
3. Matforward - Sun 27/Apr/2014, 6:55pm
Terima kasih Asrie dan A Latif Ismail. Saya sudah email details. Semoga dapat jadi KAYA cepat !

Terima kasih  
4. James Bond 3 - Tue 29/Apr/2014, 9:59am
Saya pernah membuat website daripada releksekejap. Kerja dia memang bagus dan berkualiti. Harga dia pun berpatutan dan murah. Rekemenlah kawan agar tuan releksekejap dapat rezeki lebih sikit.  
5. Matforward - Thu 1/May/2014, 9:51am
Terima kasih James Bond atas testimonial yang diberikan. Saya amat berbesar hati dapat membantu encik dalam perniagaan encik.

InsyaAllah saya akan beri perkhidmatan terbaik kepada anda semua.

Terima kasih.  
6. Angguntrading - Thu 1/May/2014, 11:24pm
Saya berminat nak tempeh website. boleh hubungi saya di 0176833087 ( maria)  
7. Matforward - Fri 2/May/2014, 12:03pm
Terima kasih Maria kerana berminat. Seperti perbincangan kita di telefon ya.

Terima kasih.  
8. Adie 13 - Sat 3/May/2014, 6:44pm
Saya juga berminat...emel saya: dagangpersada@gmail.com  
9. Matforward - Sun 4/May/2014, 12:17pm
Terima kasih Adie. Saya sudah berikan email kepada anda.

Terima kasih.  
10. Ahmad Ridzuan Abdul Mutallib - Wed 7/May/2014, 12:02pm
mail saya tuan wanted5005@yahoo.com  
11. Imanbiz - Wed 7/May/2014, 12:04pm
sila email details plis to realdeal8910@gmail.com  
12. Habib 26 - Wed 7/May/2014, 12:19pm
email saya di habiblc_87@yahoo.com  
13. Matforward - Thu 8/May/2014, 10:45am
Ahmad Ridzuan, Imanbiz dan Habib terima kasih kerana berminat. Saya dah email kepada anda semua.

Terima kasih.  
14. Akmal 5 - Thu 8/May/2014, 3:24pm
sy nak tengok contoh web jualan mcm zalora tu.. email sy smartwaynetwork@gmail.com  
15. Matforward - Fri 9/May/2014, 11:34am
Ok saya sudah email Akmal.

Terima kasih  
16. Khidhiraiza - Wed 14/May/2014, 10:25am
Saya berminat, email saya di noraizasafar@yahoo.com  
17. Faz22 2 - Wed 14/May/2014, 10:31am
sy berminat send email faiz_mazlan22@yahoo.com  
18. Enihaiza - Wed 14/May/2014, 10:39am
email sy denihaiza@gmail.com  
19. Mohd Haslie - Wed 14/May/2014, 10:44am
Kerja kosong sbg usahawan
Part time / full time
- kerja secara online atau offline
- umur 18++
Skop kerja
- daftarkan mykad
- daftarkan kedai
- educate rakyat malaysia kegunaan mykad yang ke-50.
- TIDAK perlu menjual barang
Yang sesuai jadi rakan niaga saya spanjang zaman :-
1. nak buat side income
2. nak jadi bos kat sykt sendiri
3.x suka diarah2 kerja
4. yg suka berkongsi sesuatu perkara..kedai makan..kedai butik..barangan berjenama.
5. ada impian besar spt melancong/umrah/ haji..barangan branded
6 yg MALAS dan nak KERJA SENANG..
7. suka makan komisen
SAYA TIDAK JANJIKAN JUTA-JUTA, TAPI SAYA JANJIKAN PENDAPATAN ANDA BERTERUSAN.!!
pm sya jika anda betul2 berminat utk bermula...

JIKA BERMINAT SILA PM SAYA 0133299907 @ mohdhaslieaj@gmail.com call/sms/wechat/whatsapp dan email utk keterangan lanjut.  
20. Misya 5 - Wed 14/May/2014, 6:27pm
Saya berminat website seperti zalora
Email saya darmisya13@gmail.com  
21. Nn Gold - Wed 14/May/2014, 11:42pm
pls email...sgt berminat sweetie_nadya@yahoo.com  
22. Matforward - Thu 15/May/2014, 12:59am
Khidhiraiza, Faz22, Enihaiza, Misya dan Nn Gold. Saya sudah emailkan details. Sila check email ya.

Terima kasih.  
23. Dlailanetwork - Thu 15/May/2014, 2:12am
sila email or kol or wasup sy lg senang untuk perbincgan
nak buat web ni
017-9897901 nik  
24. Matforward - Thu 15/May/2014, 10:48am
Dlailanetwork, saya dah sms dah.

Terima kasih.  
25. Dewa 2 - Thu 15/May/2014, 12:37pm
matforward tolong emailkan kepada saya di yugaz@hotmail.com. sila emailkan no hp dan whatssup sebab saya tgh nak cari org buat website ni.  
26. Matforward - Thu 15/May/2014, 2:18pm
Ok Dewa, saya dah emailkan dah. Sila check ya.

Terima kasih.  
27. Ahmad Ridzuan Abdul Mutallib - Thu 15/May/2014, 4:57pm
mat fordward saya ada dapat mail tak guna releksekejap..so tak pe saya mail balik tuan nanty reply ya..saya serius tapi blank sikit  
28. Matforward - Thu 15/May/2014, 11:36pm
Jangan percaya email lain dari email saya releksekejap@gmail.com encik Ahmad Ridzuan. Sebab email selain releksekejap tu adalah scam/penipuan.

Diharap anda yang lain ambil perhatian akan perkara ini. Kalau boleh email terus ke saya di releksekejap@gmail.com  
29. Aswana Afandi - Fri 23/May/2014, 10:13pm
Salam. Sila email details aswana.afandi@gmail.com  
30. Matforward - Sat 24/May/2014, 9:26am
Salam Cik Aswana, saya dah email details.

Terima kasih  
31. Saudagarburgerbakar 2 - Sat 24/May/2014, 8:50pm
Emelkan detail untuk projek MLM... whatsapp 01123504508 atau emelkan ke saudagartrading@gmail.com. ... urgent..saya perlukan secepat mungkin... klu dapat jumpa lg mudah.. lokasi saya klang shah alam.  
32. Matforward - Sun 25/May/2014, 5:44pm
Saya dah email saudagar burger bakar. Sila check ya.

Terima kasih.  
33. Serene 4 - Tue 27/May/2014, 4:37pm
Saya berminat dgn website mcm zalora. Email saya email details kt princess.sarini@gmail.com  
34. Matforward - Wed 28/May/2014, 4:06pm
Serene, saya sudah email details kepada email cik. Sila check ya.

Terima kasih.  
35. Zyclone - Wed 28/May/2014, 5:14pm
sy minat yg mcm sistem affiliate Mykad tu.. 350 je kan.. kalu de web nak suh tambah baik je bole x?
zyclone21@gmail.com  
36. Joe Codjb - Wed 28/May/2014, 6:28pm
Salam, saya mendapat maklumat bahawa ada antara anda INGIN atau SEDANG TERLIBAT di dunia GADGET, SMARTPHONE & IT. Lebih-lebih lagi, mungkin untuk kegunaan sendiri, persatuan, organisasi ataupun untuk membeli dengan HARGA yang jauh lebih MURAH iaitu untuk PERNIAGAAN anda. Itu kami TAK KISAH. Apa yang penting:

* Kami menawarkan KOMISEN 180% + 30%,
* Selain itu, KOMISEN lain sehingga RM 600 untuk satu-satu PRODUK.
* Tambahan, kami akan memberikan POINT JUALAN kepada anda.
* Tiada LIMIT MINIMUM atau MAKSIMUM Jualan untuk sebulan.
* Tiada LIMIT ORDER, anda boleh ORDER MINIMUM 1 Produk dalam 1 masa.
* Kami sediakan Tapak Online untuk anda berurusan bersama kami agar lebih mudah untuk anda melihat HASIL JUALAN anda, PEMBAYARAN KOMISEN, UPDATE PRODUK TERKINI dan BANYAK LAGI.

Khidmat PENGHANTARAN yang kami GUNAKAN adalah melalui SKYNET selewat-lewatnya 1 Minggu.

Semua BARANGAN KAMI ADA INTERNATIONAL WARRANTY yang dikeluarkan oleh SYARIKAT bagi PRODUK TERSEBUT, contohnya SAMSUNG dan sebagainya.

Diingatkan bahawa, kami hanya menjual PRODUK ORIGINAL SAHAJA.

Kepada yang ingin menjadi agen DROPSHIP kami:-

SMS kan

DROPIT ke 012-791 2306

Untuk Katalog dan Detail.
Saya akan hubungi anda secepat mungkin.

Terima kasih,
Mr. Joe  
37. Mazlina 18 - Wed 28/May/2014, 7:49pm
email saya tentang kedai spt zalora...
islamdina84@gmail.com tq  
38. My Honey - Wed 28/May/2014, 9:00pm
saya berminat..sila email to myhoneyinspirations@gmail.com

nak tanya sikit camner dgn renewal utk domain? dulu saya ada beli domain dari seseorang . tapi saya terlupa nak renew and bayar , so domain website x boleh digunakan lagi. Orang yang jual pun dah x dapat dihubungi.

Boleh bagi detail syarikat tuan. tq.  
39. Matforward - Thu 29/May/2014, 3:32pm
Ok Zyclone, Mazlina dan My Honey, saya sudah email details dan menjawab persoalan yang diutarakan diatas. Sila check email ya.

Terima kasih.  
40. Zoura 2 - Mon 2/Jun/2014, 11:01am
salam

boleh email saya details..?

zoura.aemy@yahoo.com  
41. Zul Fikri 7 - Mon 2/Jun/2014, 6:26pm
boleh emailkan detail ke zul.plus500@gmail.com  
42. Matforward - Tue 3/Jun/2014, 12:13pm
Zoura dan Zul Fikri, saya sudah email. Sila check ya.

Terima kasih  
43. Azman 171 - Wed 4/Jun/2014, 4:57pm
salam, saya nak segera website macam zalora. emel saya sales.trueparagon@gmail.com. Azman  
44. Lelong Murah - Wed 4/Jun/2014, 9:49pm
Assalam... sy berminat nk dptkan website cam zalora. Emailkan ke sazali76@yahoo.com
terima kasih  
45. Sirlicherose - Thu 5/Jun/2014, 6:57am
saya bercadang nak buat website syarikat..email ke sirlicherose@gmail.com  
46. Matforward - Thu 5/Jun/2014, 3:35pm
Azman, Lelong Murah dan Sirlicherose terima kasih kerana berminat. Saya sudah email details kepada anda semua. Sila check ya.

Terima kasih.  
47. Vacation Fantasy Club - Thu 5/Jun/2014, 4:57pm
minta emel detail ke idhasmy@yahoo.com  
48. Matforward - Fri 6/Jun/2014, 12:31pm
Terima kasih Vacation Fantasy Club. Saya sudah email. Sila check ya.

Terima kasih.  
49. Amy83 2 - Fri 6/Jun/2014, 3:17pm
Tolong email sy dnshimabridal@gmail.com atau call 0132876020. Seriua nak buat  
50. Matforward - Fri 6/Jun/2014, 4:04pm
Saya dah sms Amy. Kita berbincang ye.

Terima kasih.  

Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 115 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..