Kedai Buku Untuk Dijual di UIA
Nizam 515 - Tue 20/Aug/2013 7:48am [Last Comment]
Kedai Buku One Stop Centre ( Kedai buku, photostat, IDD / STD cal centre )
UNTUK DIJUAL KESEMUANYA
Kedai dalam UIA. Customer ramai, local dan Foreign student
Sewa cuma RM500 sahaja,
api air free,
Tempoh kontrak 3 tahun lagi ( Boleh disambung ).
Harga RM190K ( Boleh dirunding )
Harga termasuk:
Barang dlm kedai
CCTV, Peralatan print, Photostat dan kontrak 3 tahun.

SERIUS BUYER CALL 03-6143 5150 Puan Wawa

Nak lihat gambar disini
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=568363233222057&set=pcb.579831078720252&type=1&theater

Niche: Bisnes Untuk Dijual | Pengedar Buku Dan Majalah
 
1. Noor Nazry Zakarya - Wed 21/Aug/2013, 8:58am
Salam...

kenapa tak bekerjasama dgn mana2 individu atau pelajar dgn gajikan dia serta berikan % dlm syarikat...

pantau perniagaan dgn sistem IT..

wassalam..0189475996  
2. Kamarul 16 - Wed 21/Aug/2013, 8:39pm
Salam. Saya dah tgk gmbr dlm facebook awak. Tpi, knp xda gmbr mesin fotostat? Knp harga jual bisnes mahal giler? Saya pun ada buat bisnes ni dan modal nak set up bisnes ni bknnye tinggi sgt pun. Why??? Sila bg penjelasan dengan detail..  
3. Nizam 515 - Wed 21/Aug/2013, 11:10pm
En Kamarul. stock barang jualan je ada dlm lebih kurang RM90k, Rak, peralatan, sistem cctv dan termasuk Kontrak 3 tahun, harga boleh dirunding, sikap manusia, klu kita letak harga ngam2, ada lagi nak discus tawar menawar, jadi biar tawar sampai jadi.
boleh hubungi saya terus klu berminat 019 3133084 Nizam  
4. Nurul 1299 - Fri 23/Aug/2013, 6:31pm
salam....

saya berminat tp just nak tanye the reason en nizam nak jual bisnes ni.boleh saya tahu....

can contact me 0123806927-nurul  
5. Nizam 515 - Sun 25/Aug/2013, 1:07am
W/Salam,
Actualy kedai ni adik perempuan saya yg punya, dia ada 2 kedai buku, dia lincah orangnya, baru2 ni doktor sahkan dia ada masalah jantung tahap 1, jadi dia nak jual kedai yg besar kat UIA ni, nak tumpukan pada kedai kecil je,
Saya sendiri ada perniagaan kedai makan di ibukota ,Masalah tiada masa nak uruskan, krn tu nak jual, harga boleh dirunding, nak turun harga boleh je, kurangkan stok dah turun harga,

Sekarang ni adik saya, buka kedai yg satu lagi sebelah pagi, dah setle kan pekerja, dia akan ke UIA dari pukul 2ptg hingga 2 Pagi, Mengikut peraturan UIA, boleh buka bila sahaja tapi kena tutup pukul 2 pagi, klu nak ambil pekerja part time, kena ambil student utk part time, itu aje syarat mereka,
esok saya akan call Nurul, TQ  
6. Taytrading - Wed 25/Sep/2013, 10:28am
Salam...

cal saya 0133473840
azam

berminat  
7. Dzulkurnain - Fri 11/Oct/2013, 11:28pm
Call x dpt. Harap dpt call saya 0133427921  
8. Nizam 515 - Sun 20/Oct/2013, 12:06am
SORRY,
KEDAI TERSEBUT TELAH DIJUAL
HARAP MAKLUM  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..