Kedah Sahaja: Dropship/Consigment Kain Cotton Gred AAA Dengan Corak Terkini Tanpa Perlu Simpan Stok
Miamor Cotton - Tue 26/Mar/2013 12:30pm [Last Comment]
salam warga majalah....

kepada sesiapa yg ingin memulakan business secara kecil-kecilan tanpa memerlukan modal yang banyak, maka ini adalah peluang anda...perniagaan ini sangat sesuai kepada pekerja kerajaan/ swasta yang ingin buat part-time business dimana2 tempat termasuk pejabat, jiran2, adik beradik, kedai dan sebagainya....nak publish dalam FB pun boleh

Peluang terbuka kepada warga KEDAH DARUL AMAN...tempat pickup barang adalah di Alor Setar...

APA YANG PERLU ANDA BUAT:

kami menyediakan kain cotton gred AAA yang berkualiti tinggi, tidak kecut dan tidak pudar warna....pelbagai corak yang menarik yg boleh menyebabkan anda tertarik untuk menjual kain cotton kami....

step seterusnya, anda hanya perlu menjual kain cotton kami...keuntungan untuk sepasang ialah RM5-RM20 sepasang...bergantung kepada jumlah yang anda ingin jual...

jumlah bilangan adalah bergantung kepada jumlah yg anda ingin jual...ini kerana, kami mengambil deposit untuk sepasang berjumlah RM64 ringgit sahaja...so ikut kemampuan anda untuk ambil berapa pasang...corak anda boleh tentukan sendiri...kain anda boleh datang ambil sendiri di Alor Setar :)

JANGAN RISAU....jika kain anda tidak laku, atau anda tidak minat untuk menjual, kami akan memulangkan kembali duit deposit anda bergantung kepada jumlah kain yang anda serahkan kepada pihak kami.....untung kan???sebab MODAL tersebut akan dikembalikan kepada anda semula tanpa anda perlu menyimpan stok kain tersebut

so, hubungi saya untuk melihat sampel kain...gambar disediakan..hubungi saya, 017-4171792

atau FB kami : Miamor Cotton

Niche: Program Dropship | Program Consignment
 
1. Halim 147 - Wed 27/Mar/2013, 1:59am
tumpang lalu.saya mencari pekerja wanita dan lelaki untuk syarikat car spa.daerah sungai petani.email saya romehalim@yahoo.com  
2. Annfahmy - Fri 29/Mar/2013, 11:32am
Ingin CANTIK & berDUIT??

Peluang memperolehi pendapatan yang LUMAYAN hanya menggunakan produk kecantikan MARY KAY yang berkualiti tinggi...

Misi MARY KAY :
MEMPERKAYAKAN KEHIDUPAN WANITA

pilih KEJAYAAN..
Angankan MIMPI BESAR..
PERCAYALAH ANDA AKAN BERJAYA!!

*** Pernah terfikir untuk menceburi perniagaan dalam bidang KECANTIKAN???

Ia merupakan suatu peluang untuk mengubah minat anda terhadap kecantikan menjadi sebuah perniagaan yang berdaya saing.

Ketahui bagaimana WANITA LAIN BERJAYA MENEMUI RAHSIA INI dan BAGAIMANA ANDA BOLEH MELAKUKANNYA.

KERJA SEPARUH MASA atau sepenuh masa atau mengikut masa anda sendiri.

JANA PENDAPATAN dengan berkongsi produk yang berkualiti tinggi dan digemari oleh wanita.

PENGIKTIRAFAN dan PENCAPAIAN GANJARAN.

Menarik bukan???
Untuk keterangan lanjut tentang KERJAYA MARY KAY
Anda di alu-alukan menghubungi saya Ann 0123010699..  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..