Kebabomm Bisnes Semakin Hot. Bisnes Barang RM10, Kerja 2 Jam Sehari, Gaji RM3000 Sebulan
Shahrilgroup - Wed 21/May/2014 2:50pm [Last Comment]
Kepakaran kami adalah me-wangi-kan kereta dan juga bilik dirumah.Kami mencari pekerja yang boleh bekerja 2 jam je sehari. Potensi Gaji Rm3000 Sebulan.


Kami menjual Pewangi Kereta ( Car/home Perfume ) Harga RM10 je sebotol. Tahan Sebulan.

Macam tak caya je.. Buat keje daripada 8pm sampai 10pm. ( Keje Part time 2 jam je sehari ) Pusing satu Negeri anda dapat jual 10 Botol je setiap malam.

RM10 x 10 Biji = Rm100 Sehari
So Rm100 x 30 Hari = Rm3000 Sebulan

Ala apa la sangat kan.. sikit sangat duit Geli-geli ni. RM3000 je sebulan. Tu pasal takde orang nk buat.. lagi pun diorg lebih selesa Tidur je malam.. Maklum la gaji mereka dah besar2 ye tak ...??

Bagi yang memerlukan side income geli-geli ni. boleh la jadi ejen kami.. Boleh buat Rm400 Seminggu beb..

Ejen Seluruh Negara Diperlukan....semua orang pakai kereta.. ada berjuta orang pakai kereta jika mahu jadi Jutawan ejen kami cepat2 sebelum ejen ditutup buat selama-lamanya bagi menjaga kepentingan ejen kawasan. 1Malaysia kita nk takluk ni

HUbungi :

Watsap/sms/call Shahril - 019-2788 739
Sila layari https://www.facebook.com/das1perfume
email :solidprofitgroup@gmail.com

Utk tahu marketing plan menjadi EJEN

Niche: Butik Perfume | Pengedar Perfume
 
1. Airist Management Resources - Wed 21/May/2014, 10:49pm
salam...

sila email ke airistmr@gmail.com

TQ  
2. Shahrilgroup - Thu 22/May/2014, 11:34am
dh email ke Airist  
3. Amir Hamzah 22 - Fri 23/May/2014, 4:13pm
Waktong824@gmail.com.my  
4. Aisyah 166 - Wed 28/May/2014, 4:29pm
Boleh email detail.aisyah.jupri@yahoo.com  
5. Gabir - Thu 29/May/2014, 5:19pm
Email detail ke gabshot@gmail.com  
6. Shahrilgroup - Tue 3/Jun/2014, 2:29pm
dah email Aisyah 166  
7. Shahrilgroup - Tue 3/Jun/2014, 2:33pm
dah email Amir hamzah 22  
8. Shahrilgroup - Tue 10/Jun/2014, 11:02am
Sangaattt Terlajak Larissss... Sesiapa yang masih lagi berminat nak menjadi pengedar boleh watsap no yang diberikan 019-2788 739  
9. Hamba Allah 61 - Wed 11/Jun/2014, 4:38am
salam. tolong email detail. hakim_sofian@yahoo.com  
10. Siti Nur Azura Binti Mohd Rosli - Wed 11/Jun/2014, 9:06pm
email dteail liyana.sarah@yahoo.com  
11. Shahrilgroup - Wed 18/Jun/2014, 10:31am
dh email kepada semua.. ada sesiapa lg yg berminat..  
12. Mazlan 7720 - Wed 2/Jul/2014, 1:25pm
email detail kepada dark_cem@yahoo.com  
13. Shahrilgroup - Mon 7/Jul/2014, 11:24am
Mazlan 7720 - dah email  
14. Rifad - Tue 15/Jul/2014, 5:23pm
hairifad@gmail.com mntk detail nye yer...tq  
15. Souledout - Fri 18/Jul/2014, 11:30pm
swasraya30@yahoo.com

Email saya ye.  
16. Shahrilgroup - Mon 4/Aug/2014, 10:01pm
Rifad & Souledout dah email detail k  
17. Shahrilgroup - Thu 28/Aug/2014, 4:05pm
Peluang jana Rm2k sebulan.. teknik yg terbukti berkesan, watsap 019-2788 739  
18. Shahrilgroup - Thu 25/Sep/2014, 3:15pm
Kami bakal mengeluarkan produk kedua kerana produk pertama kami terlanjur laris.. apa lagi..

tak nak ke buat RM3000 sebulan ???  

Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..