Kawasan Baru Bijih Besi Bukit Ibam
Syrom - Mon 13/Jan/2014 1:55pm [Last Comment]
salam.. tuan dan puan

kawasan baru bijih besi di bukit ibam sedang menunggu kelulusan MC insyallah. FE 58.64% . berminat untuk JV.
keluasan 100 ekar.. maaf dokumen sya tidak dapat emailkan. kena jumpa sya untuk melihat dokumen dan site visit. (amanah dri owner) . berminat sila berhubung terus melalui email : syafrom412@gmail.com
tqvm

Niche: Kontraktor Perlombongan
 
1. Nazura Raji - Mon 13/Jan/2014, 7:23pm
syarikat tempat saya berkerja sedang cari kawasan lombong baru. boleh email saya tak detail lokasi. neelamaliff@gmail.com.  
2. Reza 21 - Wed 15/Jan/2014, 7:35pm
bole tuan emel ke invisible_tiger77@yahoo.com  
3. Zainuddin 31 - Thu 16/Jan/2014, 8:39pm
salam sejahtera Tuan/Puan
Maaf nak tumpang iklan ckit..

saya ada kawasan biji besi untuk JV. kawasan seluas 2000 ekar bertempat di daerah Kuala Balah jajahan jeli Kelantan yang diluluskan 03/04/2013 kawasan padat dengan bijih ( gred FE60 ) MC sudah ada dan semua dokumen telah lengkap. kawasan sudah ada jalan masuk dan berdekatan dengan jalan utama. segala dokumen sudah ada ditangan peguam.

Pihak Tuan/Puan harus sediakan profile syarikat dan penyata akaun syarikat untuk tujuan tapisan kelayakan dan memudahkan segala urusan. Jika pihak Tuan/Puan berminat dan dapat menyediakan profile syarikat dan penyata akaun syarikat boleh lah email saya muazaidin@yahoo.com untuk tindakan selanjutnya. terima kasih.  
4. Hatta 7 - Wed 22/Jan/2014, 4:34pm
Zainudin...call saya 0183915368- hatta...bos sy berminat utk jv..  
5. Sham St - Thu 23/Jan/2014, 11:12pm
Syrom...sila call saya 019 5773147 - Sham atau sertakan serba sedikit maklumat dan dokumen melalui email (shamst_67@yahoo  
6. Sham St - Thu 23/Jan/2014, 11:20pm
zainudin...sila hubungi saya 019 5773147 Sham. Boss saya berminat untuk melawat kawasan ini.  
7. Mr H - Sun 2/Feb/2014, 1:36am
Saya Mohd dari KL

Pakcik saya pelombong/pengusaha bijih besi.kami sedang mencari tapak (tanah individu bergeran)untuk melombong bijih besi sama ada di Kedah/Perak/Johor..keluasan diperlukan 100 ekar ke atas, spec batu fe 56 ke atas,kandungan sulfur dan fosforus di bawah 1%..lokasi tapak bijih besi mestilah kurang 10km dari jalan raya dan mempunyai kemudahan jalan untuk lori keluar masuk

Mohon tuan/puan yg SERIUS & GENUINE sahaja..jgn buang masa tuan/puan sendiri
0123434571  
8. Shah77 6 - Mon 3/Feb/2014, 4:55pm
salam kalau ada kawasan ini lagi tlg info yea saya berminat 0173921528  
9. Kaarl - Fri 14/Feb/2014, 12:48am
nak komen ni sikit. banyak claim saja ada iiron ore dan ajak tengok site tak mahu bagi dokumen, ini semua buang masa aja. kalau betul owner ada apa yang di kabarkan oleh broker buat apa dia orang nak cari broker mereka boleh terus iklan. Ini semua buang masa aje - broker broker ni hanya ada masa dan air liur duit satu sen pun tak ada tapi mimpi nak jadi kaya tampa model.  
10. Syah 200 - Mon 24/Feb/2014, 10:15pm
salam...mencari kawasan biji besi..sy trus dgn buyer...fe57 keatas...document perlu lengkap,surat mc..tk legkap bnyak kerenah tk dilayan harap maklum...yang lengkap sahaja akan dibawa trus kepada buyer dlm tmpoh terdekat sekian..
berminat emaikan kepada sy:

puaka_stim@yahoo.com  
11. Rizal 231 - Thu 24/Apr/2014, 11:32am
Kawasan bijih besi 900 ekar di Bukit Chondong, Pekan untuk JV..
Lulus SKC..
Maaf, dokumen by hand.

Serius buyer/company/tokey sila tinggal nama & ctc no ke chheene@gmail.com untuk amik dokumen di Kuantan.
Kalau setakat nak buang masa lupakan sj..tq  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..