Katering dan Kanopi di Batu Pahat Johor
Zambp 4 - Tue 1/Oct/2013 9:11am
Assalamualaikum
ADAKAH anda masih tercari2 katering atau kanopy yang harga berpatutan?
KAMI sedia membantu dgn tawaran yang menarik dari serendah rm7.00 perpax utk jamuan majlis wedding atau apa jua majlis keramaian.
Jika memerlukan kanopi sahaja ...kami ada tawaran yang menarik sehingga bulan December ini..
cepat cepat cepat...sila hubungi kami
0167424472 norizam..

Niche: Tempahan Katering | Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi
   
 1. Muhammad Faizal Bin Jamaludin - Thu 3/Oct/2013, 10:08pm
  Peluang untuk terlibat sebagai SHARE PARTNER AGENCY bagi perniagaan runcit & francais seperti JAKEL, PAPPARICH, ANI SUP UTARA, MESRA (PETRONAS), CLARA INTERNATIONAL, dll. Antara SYARAT2 yang diperlukan ialah :-

  1. Mempunyai perniagaan yang berdaftar dengan SSM.
  2. Berwarganegara Malaysia & berumur 18 tahun ke atas.

  P/s : khas buat rakan-rakan yang berminat atau ada cita-cita utk jadi seorang usahawan ..hubungi faizal 019-2858122 / muhdfaizal1728@gmail.com saya sedia membantu.. TQ...  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Durian Hutan Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)